عصر کرد -
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،احمدصالح احمدی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان برنامه ابلاغی کشت محصول جو در استان را 40 هزار و 914 هکتار خواند و اظهار داشت: در سال زراعی جاری 6 هزار و 414 هکتار جو آبی و 34 هزار و 500 هکتار جو دیم براساس برنامه باید کشت شود.
احمدی اضافه کرد: تاکنون چهار هزار و 400 هکتار جو آبی و 21 هزار هکتار جو دیم در مجموع 25 هزار و 400 هکتار از این محصول در استان کشت شده است.
او با اشاره به اینکه پیشرفت کشت جو براساس برنامه ابلاغی در استان 62 درصد است، افزود: کشاورزان به دلیل احتمال وقوع سرمازدگی کشت محصول جو در استان را با تاخیر انجام دادند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان در خصوص ارقام جو نیز گفت: کشاورزان استان در مزارع آبی از ارقام «بهمن»، «ماکویی»، «مهتاب» و «گوهران» و در مزارع دیم از ارقام «آبیدر»، «سهند» و ارقام بومی استفاده کردهاند.
احمدی یادآور شد: به دلیل اینکه محصول جو یکی از نهادههای بخش دام و طیور است تلاش زیادی برای تحقق برنامه ابلاغی خواهیم کرد تا مشکلی در این رابطه پیش نیاید.
او گفت: از برنامه ابلاغی کشت گندم هم در سال زراعی جاری که 582 هزار هکتار است تاکنون 23 هزار هکتار گندم آبی و 510 هزار هکتار گندم دیم در اراضی کشاورزی استان کشت شده است.
انتهای پیام/م
http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/253968/کشت-بیش-از-25-هزار-هکتار-جو-در-اراضی-کشاورزی-کردستان