عصر کرد

آخرين مطالب

مزه میکروب

دانشمندان راز کثیف یک فنجان چای بهتر را فاش کردند علمي

دانشمندان راز کثیف یک فنجان چای بهتر را فاش کردند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که طعم یک فنجان چای باکیفیت ممکن است به ریشه‌های گیاه به ویژه میکروب‌هایی که در آنجا زندگی می‌کنند نیز بستگی داشته باشد.

آیا راز یک فنجان چای عالی می تواند در زیر زمین پنهان شده باشد. طعم های پیچیده در یک فنجان چای با کیفیت اغلب به برگ های گیاه نسبت داده می شود. با این وجود، نتایج تحقیقات جدید نشان می ‌دهد که طعم یک فنجان باکیفیت ممکن است به ریشه های گیاه به ویژه میکروب هایی که در آنجا زندگی می کنند نیز بستگی داشته باشد.
به نقل از نیوزویک؛ پرورش دهندگان چای در چین قرن های متمادی وقت خود را صرف پرورش محتویات لازم برای یک فنجان چای کامل کرده اند. با این وجود، علیرغم فناوری ‌های اصلاحی مدرن بهبود طعم چای از طریق انتخاب ژنتیکی به تنهایی یک چالش است. با این وجود، نتیجه مطالعه ای تازه که در نشریه Current Biology منتشر شده نشان داده که DNA تنها چیزی نیست که بر طعم چای تاثیر می گذارد. "تونگا شو" محقق دانشگاه کشاورزی و جنگلداری فوجیان در چین یکی از نویسندگان مقاله ذکر شده می گوید:"تفاوت های قابل توجهی در جوامع میکروبی به ویژه میکروارگانیسم های مرتبط با متابولیسم نیتروژن در ریشه گیاهان چای با کیفیت های متفاوت از طریق میکروبیومی شناسایی شد".
مطالعات قبلی نشان داده اند که این میکروب ها می توانند بر توانایی گیاه در جذب مواد مغذی از خاک اطراف خود تاثیر بگذارند. به نظر می رسد این مواد مغذی می توانند بر تولید برخی از مواد شیمیایی توسط گیاه تاثیر بگذارند که ممکن است بر طعم آن تاثیرگذار باشد.
تیمی که تحقیق اخیر را انجام داده به طور خاص متوجه شد که گیاهان دارای میکروب‌ هایی که جذب آمونیاک را تشویق می ‌کنند ترکیب بیش تری به نام تیانین تولید می‌ کنند که تعیین ‌کننده کلیدی طعم چای است. آن تیم با علم به این موضوع یک جامعه میکروبی مصنوعی را بر اساس مواردی که در انواع چای با تیانین بالا یافت می شود به وجود آوردند. با استفاده از این کلونی های مصنوعی قرار رفته بر روی ریشه های سایر گیاهان چای محققان دریافتند که می ‌توانند سطح تیانین را در انواع با تیانین پایین نیز افزایش دهند. "ونشین تانگ" یکی دیگر از نویسندگان آن مقاله می گوید: "با این وجود، در کمال شگفتی ما کشف کردیم که جامعه میکروبی مصنوعی نه تنها کیفیت گیاهان چای با کیفیت پایین را افزایش می ‌دهد بلکه بر روی برخی از انواع چای با کیفیت بالا نیز اثر ارتقاء دهنده قابل توجهی دارد. علاوه بر این، این اثر به ویژه در شرایط خاک با نیتروژن کم مشخص است".
این یافته ها نشان می دهند که جوامع میکروبی تولید شده مصنوعی می توانند برای بهبود طعم و مزه گیاهان چای مورد استفاده قرار گیرند به ویژه زمانی که خاک اطراف آن ها فاقد مواد مغذی کلیدی گیاهی باشد. این کلونی ها هم چنین ممکن است از جذب مواد مغذی در سایر گونه‌ های گیاهی حمایت نمایند و به کشاورزان این امکان را می‌دهند که کمتر به کودهای مصنوعی تکیه کنند.
نویسندگان آن مقاله می افزایند: "مطالعه ما شواهد قانع کننده ای از استفاده از میکروارگانیسم های ریشه به عنوان کودهای میکروبی کاربردی برای افزایش کیفیت چای ارائه می دهد".

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/797125/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استقلال بعد از 145 روز خارج از خانه گل‌ نزد!

حریف پرسپولیس حریف استقلال را برد

خوان آخر سابریست‌ها برای رقابت در پیست پاریس

سرنوشت مهم‌ترین بازی‌های لیگ برتر در دستان ساکت و نساجی است

مدافع سنگالی بازیکن کلیدی استقلال!

یک پژوهش: تفاوت عمیقی بین زنان و مردان در مورد علل بیماری و مرگ زودرس وجود دارد

مروری بر گل های برتر هفته 34 سری آ ایتالیا

چرا نمی‌توان بالای کوه اورست تخم مرغ آب‌پز کرد؟

لحظات فان دنیای فوتبال در هفته گذشته

گل‌های برتر بوندسلیگای آلمان در ماه آوریل

330 عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود

خلاصه بازی آاس رم 0 - بایرلورکوزن 2

روانخواه: موقعیت های خوبی داشتیم اما ..

بادامکی: باید با هوادار سپاهان برخورد جدی شود

اشکش: امیدواریم در پنج بازی آخر ورق را برگردانیم

لوکاس هرناندز رباط پاره کرد

همایش شهدا و تقریب برگزار می شود/ شهدای تقریب از افتخارات ما هستند

ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند

فال انبیا فردا جمعه 14 اردیبهشت 1403

اعلام آمادگی دانشگاه رازی کرمانشاه برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا

فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود

موقعیت خطرناک رم و سردار آزمون در محوطه جریمه بایرلورکوزن که تبدیل به گل نشد

بادامکی: هرجا سپاهان باشد حواشی هم هست

داستان یک بازی؛ تاتنهام - آرسنال

خلاصه بازی چلسی 2 - تاتنهام 0

مسیر باشگاه رکسام با مالک جدیدش

سعیدی: فحاشی 30 هزار پرسپولیسی را کسی ندید؟

تهیه نقشه مناطق مستعد و دارای سابقه آتش‌سوزی در مراتع ضرورت است

نجات 9 قطعه کبک وحشی از شکارچیان متخلف در سقز

نخستین تصویر از بازگشت حجازی به استقلال

عیسی VAR می‌خواست تا به دکتر ثابت کند!

دخالت سردار آزمون در درگیری بازیکنان رم و بایرلورکوزن برای آرام کردن فضای ملتهب

گل دوم بایرلورکوزن به آاس رم توسط رابرت آندریخ در دقیقه 73

واکنش باشگاه سپاهان به حواشی مرد حاشیه‌ساز

صعود عراق به المپیک برای نویدکیا گران‌ تمام شد

به اینکه در نیمه‌نهایی مقابل رئال بازی کردم افتخار می کنم

ترانه احمدی با رکوردشکنی،قهرمان اسکیت فری استایل کشور شد

گل اول لورکوزن توسط ویرتز در دقیقه 28

درخواست هواداران چلسی به مالکان؛ این ستاره را نفروشید

قهرمانی محبی در روسیه از دست رفت

گل دوم چلسی به تاتنهام توسط جکسون

همه چیز درباره آرنه اسلوت سرمربی جدید لیورپول

آتیلا حجازی سرپرست استقلال شد

شرط تأمین زمین 92 هزار متقاضی مسکن ملی در کردستان+فیلم

قضات در راستای کاهش اطاله دادرسی، صدور آرای متقن، دعوت به سازش تلاش کنند

زمان واگذاری پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کردستان+فیلم

لزوم بهره‌گیری از نظر سرمایه‌گذاران در تصمیم‌گیری‌های قانونی مرتبط با مناطق آزاد

ز رویِ دوست دلِ دشمنان چه دریابد؟

بخشی از کتاب/زندگی تنها سایه‌ای است گذرا

عملکرد لژیونرها در هفته گذشته