عصر کرد
توانمندسازی نیروی انسانی از نیازهای اصلی حوزه امور تربیتی است
يکشنبه 12 آذر 1396 - 12:51:08 PM
ایرنا - اجتماعی
کرد آنلاین - سنندج - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه حاصل فعالیت امور تربیتی باید پرورش شهروندان خوب باشد، توانمند سازی نیروی انسانی را از نیازهای اصلی این حوزه دانست.
به گزارش خبرنگار ایرنا، رشید قربانی روز یکشنبه در نشست آموزشی، تخصصی روسای ادارات امور تربیتی آموزش و پرورش سراسر کشور گفت: باید تلاش شود افراد علاقمند و متخصص در این حوزه جذب شوند.
وی با بیان اینکه دست اندرکاران حوزه امور تربیتی و عوامل تعلیم و تربیت کشور باید در فعالیت های خود موثر باشند، اظهار کرد: در دانشگاه فرهنگیان باید برای جذب و بکارگیری افراد متخصص و آموزش دیده حوزه امور تربیتی برنامه ریزی لازم انجام شود.
به گفته وی، تربیت و توانمند سازی نیروی انسانی به صورت حرفه ای و تثبیت نیروی انسانی موجود در حوزه امور تربیتی از جمله مواردی است که باید در این حوزه با جدیت مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان افزو: اگر مجموعه دست اندرکار تعلیم و تربیت کشور در مدارس با انجام فعالیت های آموزشی و پرورشی بتوانند شهروندان خوبی تربیت کنند کشور با پیشرفت های قابل توجهی مواجه خواهد شد.
قربانی تاکید کرد: امروزه با توجه به پیچیدگی جوامع، مساله تربیت از اهمیت بسزایی برخوردار است بنابراین لازم است حاصل تربیت و فعالیت امور تربیتی، پرورش شهروندان خوب باشد که پاسخگوی نیازهای فردی حال و آینده جامعه باشند.
معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش کردستان نیز در این نشست گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یک سند تربیتی است و در تمامی ارکان آن به مربی و متربی توجه شده و این بیانگر جایگاه نظام تعلیم و تربیت است.
حجت الله نریمانی با بیان اینکه به اعتقاد صاحب نظران و کارشناسان، سند تحول بنیادین، قانون اساسی نظام تعلیم و تربیت است، افزود: سند تحول، مبنای کار و چراغ راهی است که اگر همه در اجرای آن اهتمام ورزند مشکلات موجود و پیش رو حل خواهد شد.
وی با اشاره به توانمند سازی نیروی انسانی اظهار کرد: برای توانمند سازی نیروی انسانی علاوه بر نیروی انسانی حوزه پرروشی باید به سایر ارکان مدرسه نیز توجه شده و دوره های توانمند سازی برای آنان پیش بینی و اجرا شود.
معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: مدیر مدرسه تنها متولی برنامه های آموزشی نیست و باید اولین پاسخگو و متولی اقدامات حوزه پرورشی باشد لذا انتظار می رود در ارزیابی فعالیت مدیران مدارس به این مولفه توجه شده و در عملکرد آنان لحاظ شود.
به گزارش ایرنا، یک هزار و 235 معاون و مربی پرورشی در مدارس استان کردستان فعالیت می کنند که از این تعداد، 750 نفر معاون پرورشی و 485 نیز مربی پرورشی هستند.
نشست آموزشی و تخصصی روسای ادارات امور تربیتی آموزش و پرورش سراسر کشور به مدت 2 روز با حضور معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل امور تربیتی و مشاوره وزارت و مدیران این حوزه در سنندج در حال برگزاری است و برنامه ها و مسائل جاری حوزه امور تربیتی مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.
خبرنگار: افسانه گلباغی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7348/9102

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/9371/توانمندسازی-نیروی-انسانی-از-نیازهای-اصلی-حوزه-امور-تربیتی-است
بستن   چاپ