عصر کرد
227هزار هکتار از اراضی کردستان تحت پوشش طرح امنیت غذایی قرار می گیرد
شنبه 23 شهريور 1398 - 11:54:41
عصر کرد - رئیس سازمان جهاد کشاورزری کردستان گفت: در سال زراعی آینده وسعت اراضی تحت پوشش طرح ارتقای امنیت غذایی به 227 هزار هکتار می رسد. به گزارش ایسنا منطقه کردستان، خالد جعفری در هشتمین جلسه کمیته مشورتی اجرای پروژه ارتقای امنیت غذایی با بیان اینکه اجرای پروژه ارتقای امنیت غذایی از اولویت ها اصلی سازمان جهاد کشاورزی کردستان است اظهار کرد: این استان هم اکنون در این طرح رتبه اول سطح زیر کشت گندم دیم کشور را دارد و نیاز است تمام اراضی دیم استان را پوشش دهد .
وی افزود: انتظار می رود با توجه به اهداف و برنامه های تعیین شده در این طرح شاهد پایداری و افزایش تولید در استان باشیم و کشاورزانی که زیر نظر طرح ارتقای امنیت غذایی فعالیت می کنند نیز در اولویت دریافت کود هستند .
جعفری عنوان کرد: در راستای حمایت از کشاورزان همکار در طرح امنیت غذایی، بذر گواهی شده مورد نیاز کشت های پاییزه به ویژه گندم تامین و با قیمت مناسب در اختیار آنان قرار می گیرد .
وی اظهار کرد: جایگزینی تناوب زراعی به جای جاکار، حذف آییش، استفاده از ارقام پربازده و اجرای کشاورزی حفاظتی از مهمترین اهداف این پروژه در کردستان است .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با بیان اینکه ضریب مکانیزاسیون کردستان به 11.2 صدم اسب بخار در هر هکتار رسیده است تاکید کرد: هم اکنون نیز در راستای تبدیل ادوات کشاورزی سنتی به ادوات مناسب کشاورزی حفاظتی، تسهیلات 15 درصد به متقاضیان می شود .
55 درصد سطح گندم کردستان زیر پوشش طرح ارتقای امنیت غذایی قرار می ‎ گیرد
فرید سپری، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان نیز در این جلسه گفت: در سال پایانی اجرای طرح ارتقای امنیت غذایی حدود 55 درصد از 550 هزار هکتار از سطح زیر کشت گندم های استان تحت پوشش این پروژه قرار می گیرد .
وی با بیان اینکه این طرح سال اول در 700 هکتار از اراضی کردستان به عنوان مزارع نمایشی اجرا شد تصریح کرد: در سال دوم این سطح به 17 هزار 750 هکتار و در سال سوم به 86 هزار و 500 هکتار رسید که 76 هزار و 400 هکتار آن گندم، 2 هزار و 700 هکتار جو و هفت هزار و 400 هکتار آن نخود بود .
وی افزود: امسال در چهارمین سال اجرایی کردن پروژه ارتقای امنیت غذایی در کردستان قرار داریم و اجرای طرح در 227 هزار هکتار از اراضی استان در دستور کار است .
طرح ارتقای امنیت غذایی از سه سال پیش در چهار استان کشور شروع به کار کرده و هدف آن افزایش 25 درصدی عملکرد در اراضی دیم و پایداری تولید، در طول پنج سال است .
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/91799/227هزار-هکتار-از-اراضی-کردستان-تحت-پوشش-طرح-امنیت-غذایی-قرار-می-گیرد
بستن   چاپ