عصر کرد
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان:
55 درصد سطوح گندم استان زیر پوشش پروژه ارتقای امنیت غذایی می رود
شنبه 23 شهريور 1398 - 08:21:53
عصر کرد - سنندج - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: در سال پایانی اجرای پروژه ارتقای امنیت غذایی حدود 55 درصد سطوح گندم استان تحت پوشش این پروژه قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کردستان، محمدفرید سپری در هشتمین جلسه کمیته مشورتی اجرای پروژه ارتقای امنیت غذایی جهاد کشاورزی استان کردستان، اظهار داشت: پروژه ارتقای امنیت غذایی سه سال پیش در چهار استان کشور شروع به کار کرده و هدف آن پایداری تولید و افزایش 25 درصدی عملکرد در اراضی دیم طی پنج سال است.
وی با بیان اینکه پروژه ارتقای امنیت غذایی در سال اول در 700 هکتار از اراضی کردستان به عنوان مزارع نمایشی اجرا شد، افزود: در سال دوم این سطح به 17 هزار و 750 هکتار و در سال سوم به 86 هزار و 500 هکتار رسید که 76 هزار و 400 هکتار آن گندم، دو هزار و 700 هکتار جو و هفت هزار و 400 هکتار آن نیز نخود بود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان ادامه داد: امسال در چهارمین سال اجرایی کردن پروژه ارتقای امنیت غذایی در کردستان قرار داریم و برنامه عملیاتی برای اجرای پروژه در 227 هزار هکتار از اراضی استان را داریم.
سپری با بیان اینکه سالانه حدود 550 هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت گندم می رود، یادآور شد: در سال آینده و پایانی اجرای پروژه ارتقای امنیت غذایی، حدود 55 درصد سطوح گندم استان تحت پوشش این پروژه قرار خواهد گرفت.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/91782/55-درصد-سطوح-گندم-استان-زیر-پوشش-پروژه-ارتقای-امنیت-غذایی-می-رود
بستن   چاپ