عصر کرد
نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی:
جزیره‌ای عمل کردن، ترمز بخش تولید و صنعت است
يکشنبه 17 شهريور 1398 - 16:27:44
عصر کرد - نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی با اشاره به توقیف محموله کارخانه سیگار سقز؛ جزیره‌ای عمل کردن ادارات و تفاسیر متنوع از قانون را ترمز بخش صنعت و تولید کشور دانست.
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، سید احسن علوی، امروز در همایش امران به معروف و ناهیان از منکر عرصه اشتغال و تولید استان کردستان؛ جزیره‌ای عمل کردن ادارات و تفاسیر متنوع از قانون را ترمز بخش صنعت و تولید کشور دانست.
نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی، قانون مالیات را از مهم‌ترین قوانین جهانی به عنوان قانونی برای شناخت ماهیت دولت ها دانست که در مسیر تولید کار می‌کند، مالیات می‌گیرد و خدمات ارائه می‌دهد.
وی اظهار کرد: دولت‌های غیرتوسعه‌گرا و به نوعی غارتی، از کسانی که دارای ثروت ثابت هستند مالیات دریافت می‌کنند اما از افراد غنی مالیاتی دریافت نمی‌کنند.
علوی افزود: دولت‌ها یک دست دراز برای دریافت پول از همه مردم و یک دست کوتاه برای دادن سرمایه به اطرافیان خود دارند.
وی تصویب 321 ماده تجارت که از مهمترین قوانین کشور است را تنها در سه روز غلط توصیف کرد و این را زمینه به وجود آمدن دولت غارتی و نابرابری ناموجه اقتصادی دانست که در آن افراد غنی سرمایه بیشتری به جیب خواهند زد و تهی دستان دچار مشکلات بیشتری می‌شوند.
نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود سرمایه‌ای معادل چهار برابر سهم صنعت کشور در سال 95 که به صورت سپرده در بانک ها وجود داشت؛ از عدم گرفتن مالیات عواید سرمایه انتقاد کرد.
وی تصریح کرد: با گرفتن مالیات از سرمایه افراد سرمایه‌دار وارد بازار مستغلات نمی شدند و بازار کشور دچار برخی التهاب نمی شد.
علوی با اشاره به سرانه تولید ایران در سال 1960، سهم ایران را بیش از سه برابر کشور کره جنوبی عنوان کرد که علاوه بر رونق اقتصادی و افزایش قیمت نفت اکنون کره جنوبی سه برابر ایران سهم سرانه تولید دارد.
وی با بیان عامل موفقیت کره‌جنوبی، موفقیت این کشور را در تشریح تولید تولیدگران و اعمال مالیات 80 درصدی بر مستغلات دانست که این موضوع در ایران کاملا برعکس بوده به طوری که 60 درصد مالیات از بخش صنعت و 16 درصد از بخش مستغلات گرفته می‌شود.
نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نوشته شدن کتابی چهار جلدی در سال 1338 در خصوص مقدمات توسعه سوم عمرانی ایران، ادامه داد: در نقل قولی از ریچارد بندیکت در خصوص وضعیت ایران در آن سال‌ها، کارکرد ساختار نهادی در سوداگری پول را عامل توسعه نیافتگی همیشگی ایران عنوان شده است.
وی نظام بانکی را همسو و هم راستا با تولید ندانست و عدم پرداخت تسهیلات دراز مدت به بخش صنعت را نامناسب توصیف کرد.
علوی مشکل اصلی را نه در سیستم اقتصادی بلکه در سیستم اداری کشور اعلام کرد و اعتقاد داشت که باید سیستمی که از فساد جلوگیری می‌کند در کشورمان رواج یابد تا تولید رونق پیدا کند.
وی با تاکید بر ضرورت واگذاری اقتصاد به بخش خصوص گفت: دموکراسی در دولتی که 90درصد اقتصاد را در دست دارد معنایی ندارد.
نماینده مردم سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی واگذاری پروژه‌های عمرانی به بخش خصوصی را امری مهم توصیف و اظهار کرد: 83 هزار پروژه عمرانی شامل 7 هزار پروژه ملی در دست اجراست که با قیمت گذاری سال گذشته به 800 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در نهایت 30 درصد تخصیص خواهیم داشت.
وی پیشرفت‌ در بخش نظامی را در گرو کار متمرکز و متحد تمامی مراجع مربوطه دانست که باید چنین کاری نیز در اقتصاد انجام شود.
محمد ابراهیم زارعی، فرماندار سنندج نیز در ادامه این همایش با اشاره به اینکه کارخانه سیگار سقز یکی از بهترین کارخانه‌های کشور است، توقیف محموله این کارخانه را جای سوال و پیگیری دانست.
وی اتحاد مردم و مسئولین را لازمه رفع موانع تولید استان کردستان عنوان کرد و از عده‌ای از کارگزاران که در جایگاه خود برای مردم فخر فروشی می‌کنند انتقاد کرد.
فرماندار سنندج همچنین حمایت رئیس بانک ها از تولید را مصداق پسندیده‌ترین معروف‌ها جامعه دانست.
وی در پایان امر به معروف را تنها محدود به حجاب و عفاف ندانست بلکه سنگ اندازی ها در کار تولیدکنندگان را از بدترین منکرات عنوان کرد.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/91678/جزیره‌ای-عمل-کردن،-ترمز-بخش-تولید-و-صنعت-است
بستن   چاپ