عصر کرد
دبیر اتحادیه علمی رباتیک کشور خبر داد:
شرکت 23 دانشگاه کشور در سومین کارگاه ملی رباتیک دانشگاه کردستان
دوشنبه 11 شهريور 1398 - 09:15:51
عصر کرد - دبیر اتحادیه علمی رباتیک کشور گفت: 100 نفر در سومین کارگاه ملی رباتیک از 23 دانشگاه کشور حضور دارند.
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، سید آرمان حسینی امروز در سومین کارگاه ملی رباتیک در تالار فردوسی دانشگاه کردستان اظهار کرد: این کارگاه با هدف پرورش نیروهای نخبه و متخصص در حوزه رباتیک و ایجاد فضای همکاری برای نشر هرچه بهتر الگوهای استاندارد رباتیک در سطح کشور توسط اتحادیه علمی دانشجویی رباتیک و مکاترونیک ایران تحت نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال برگزاری است.
دبیر اتحادیه علمی رباتیک کشور با بیان اینکه اولین دوره این کارگاه در دانشگاه اصفهان و دومین دوره آن نیز در دانشگاه سهند تبریز برگزار شد، افزود: این کارگاه در 2 بخش آنلاین و حضوری برگزار شده و 300 نفر در این مرحله ثبت نام کردند.
وی با بیان اینکه از این تعداد 100 نفر به صورت رقابتی برای حضور در دوره حضوری برگزیده شدند، عنوان کرد: در بخش حضوری، شرکت کنندگان سه روز تحت نظر بهترین اساتید ایران آموزش‌های مورد نیاز را فرا می‌گیرند و به عنوان سفیران اتحادیه به دانشگاه‌ها معرفی خواهند شد.
حسینی برنامه‌های اجرایی در حوزه رباتیک را در 2 حوزه مسابقه‌ای و نمایشگاهی برشمرد و افزود: در بخش آموزشی برنامه های کمتری برگزار شده است و تلاش ما بر این است تا تمامی دانشگاه‌ها، موسسات و تیم‌های دانش‌آموزی از بعد علمی هم تقویت شوند.
وی با بیان اینکه 100 نفر در سومین کارگاه ملی رباتیک از 23 دانشگاه کشور حضور دارند، اضافه کرد: چهار انجمن رباتیک در 5 دانشگاه و موسسه رباتیک استان و سه انجمن رباتیک و مکاترونیک در دانشگاه کردستان فعال است.
حسینی یادآور شد: نمایشگاه بین‌المللی آیرکس آبان امسال در تهران برگزار می‌شود که این کارگاه می‌تواند در برگزاری بهتر آن موثر باشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان هم در این آیین، با اشاره به نقش علوم در زندگی انسان؛ ربات را از جمله علومی دانست که زندگی بشر را متحول کرده است.
روشن خوشنوازی اظهار کرد: این کارگاه می‌تواند موجب ایجاد مودت و رابطه دوستی بین جوانان شرکت کننده در کارگاه شده و همچنین ضمن بهره گیری علمی از این کارگاه، شرکت کنندگان سفیران خوبی برای شهر سنندج و معرفی آن باشند.
وی افزود: ربات و رباتیک ابداع هیچ مهندسی نیست و برای اولین بار نویسندگان آن را به عنوان امری تخیلی به کار برده اند که امروزه به راحتی در دسترس است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه انسان همواره به دنبال ایجاد سهولت برای زندگی خود است، عنوان کرد: ربات از جمله ابزاری است که زندگی را برای بشر ساده کرده و کارهایی را که از توان انسان خارج و طاقت و توان انجام آن را ندارد، به راحتی پیش می برد .
وی تصریح کرد: رباتیک شاخه ای بین رشته ای است که کاربرد فراوانی دارد و علیرغم دارا بودن جنبه های مختلف هنر و خلاقیت در آن، به راحتی قابل فهم است.
خوشنوازی با اشاره به اینکه حوزه رباتیک دارای بالاترین درجه علم است، خاطرنشان کرد: با این وجود به راحتی می توان با آن ارتباط برقرار کند و از جمله علومی است که در زندگی انسان تاثیر بسزایی داشته است.
وی ادامه داد: رباتیک در جهان سابقه زیادی دارد اما در کشور ما هنوز جوان است و امیدواریم با برگزاری این کارگاه ها و تلاش و جدیت جوانان فعال این حوزه، به سطوح بالای جهانی دست پیدا کنیم.
سیروان فرهادی، بنیانگذار انجمن رباتیک دانشگاه کردستان نیز در ادامه، اظهار کرد: در علم رباتیک چند مهارت از جمله مهارت انگیزه، خلاقیت و توانایی فعالیتهای اجتماعی از اهمیت ویژه برخوردار است.
به گفته وی، در دانشگاه جنبه ای که باید به آن بیشتر توجه شود جنبه علمی بوده و بر روی چهار مهارت دیگر تمرکز نمی شود و انجمن های علمی کمک می کنند تا هرچه بیشتر بر روی سایر مهارت ها کار شود.
فرهادی تصریح کرد: خوشبختانه انجمن ملی رباتیک در چندسال اخیر بسیار رشد کرد و در سطح کشور به مقامهایی بسیاری رسید و همچنین دبیر این انجمن دبیر اتحادیه ملی رباتیک نیز هست.
بنیانگذار انجمن رباتیک دانشگاه کردستان گفت: محورهای این کارگاه نتورک و رباتها، هوش مصنوعی و رباتهای صنعتی بوده که اساتید برجسته‌ای در این کارگاه حضور دارند و امیدواریم دانشجویان به خوبی از آموزش‌ها بهره‌مند شوند.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/91373/شرکت-23-دانشگاه-کشور-در-سومین-کارگاه-ملی-رباتیک-دانشگاه-کردستان
بستن   چاپ