عصر کرد
اجرای طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی برای 2600 نفر در استان کردستان
چهارشنبه 10 آبان 1396 - 10:09:48 PM
ایسنا - اقتصادی
کرد آنلاین - سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان با اشاره به آغاز اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی در استان کردستان همزمان با سراسر کشور گفت: در راستای اجرای این طرح دو هزار و 600 شغل خانگی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی در استان ایجاد می‌شود.
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، مجید آوج، امروز، 10 آبان ماه در نشست هماهنگی طرح توسعه مشاغل خانگی اظهار کرد: تفاهم‌نامه و قراردادی بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاددانشگاهی و صندوق کارآفرینی امید برای ایجاد 20 هزار شغل در هشت استان کشور منعقد شد.
وی افزود: در راستای اجرای این طرح هشت استان به عنوان پایلوت طرح انتخاب شدند که استان کردستان یکی از این استان ها می باشد.
مدیر اجرایی طرح توسعه مشاغل خانگی استان کردستان بیان کرد: استان کردستان به عنوان یکی از استان‌های منتخب اجرای این طرح است که باید با بهره‌گیری از ظرفیت جهاددانشگاهی استان زمینه ایجاد دو هزار و 600 شغل جدید را فراهم کند.
وی با اشاره به اجرای این طرح در سه فاز عنوان کرد: در فاز اول این طرح مزیت‌ها و ظرفیت‌های مشاغل خانگی شناسایی و اولویت‌بندی می‌شود.
آوج تصریح کرد: بررسی ظرفیت‌ها، مزیت‌ها، امکانات موجود، هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی، هدایت افراد به ثبت طرح در سامانه طرح مشاغل خانگی از جمله فعالیت‌های صورت گرفته در فاز اول این طرح است.
وی با اشاره به فازدوم این طرح افزود: توانمندسازی متقاضیان مشاغل خانگی فاز دوم این طرح بوده که در این مرحله ارزیابی و استعدادسنجی متقاضیان انجام می شود و متقاضیان تحت آموزش های جهاددانشگاهی قرار گرفته و از خدمات مشاوره‌ای و هدایت شغلی جهاددانشگاهی استفاده می‌کنند.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان ادامه داد: یکی دیگر از کارهای صورت گرفته در فاز دوم طرح مشاغل خانگی جذب کار آفرینان و تیم سازی است.
وی اضافه کرد: فاز سوم طرح به بحث اتصال به بازار می‌پردازد این بخش مهم‌ترین فاز طرح ایجاد مشاغل خانگی است که جهاددانشگاهی برای این بخش برنامه‌های متنوعی را در نظر گرفته است.
آوج در ادامه گفت: ظرفیت‌سازی و شکل دهی بازارهای فیزیکی و الکترونیکی در فاز اتصال به بازار یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های این طرح است.
وی افزود: تولید استانداردسازی و برندسازی، ارتقای کمیت و کیفیت بسته‌بندی و کمک به برنامه‌های تنظیم و فروش از دیگر برنامه‌های فاز سوم این طرح است.
مدیر اجرایی طرح مشاغل خانگی استان کردستان اعلام کرد: در استان کردستان علاقمندان می‌توانند به سامانه متمرکز مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مراجعه و پس از مطالعه دقیق راهنما و کد رشته‌های موجود نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
وی عنوان کرد: جهاددانشگاهی کردستان با دارا بودن ظرفیت‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، تجاری‌سازی و اشتغال در تمام نقاط استان فعالیت کرده و متقاضیان می توانند از برنامه های توانمندسازی و مشاوره شغلی آن استفاده کنند.
آوج افزود: در بخش اتصال به بازار هم جهاددانشگاهی کردستان با هماهنگی های به وجود آمده بازراچه های محلی را راه اندازی کرده و در اختیار شاغلان در این طرح قرار می‌دهد تا محصولات خود را بدون واسطه به فروش برسانند.
وی تأکید کرد: فرهنگ سازی و آگاه سازی جامعه از این طرح یکی از برنامه‌های جهاددانشگاهی کردستان است که با استفاده از ظرفیت‌های رسانه ای استان انجام می‌پذیرد.
سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان افزود: در اجرای این طرح تأکید بیشتر بر توانمندسازی متقاضیان است که افراد بعد از توانمندسازی می‌توانند از تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: در ساختمان مرکزی جهاددانشگاهی استان و مراکز شهرستانی کارشناسان و مشاوران متخصص حوزه بازاریابی و کار آفرینی آماده پاسخگویی و ارائه خدمات به علاقمندان به این طرح هستند.
مدیر اجرایی طرح مشاغل خانگی استان کردستان در پایان یادآور شد: علاقمندان به دریافت اطلاعات بیشتر می توانند به مراکز جهاددانشگاهی در شهرستان مراجعه و یا با شماره تلفن 333287516 تماس حاصل کنند.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/8264/اجرای-طرح-الگوی-نوین-توسعه-مشاغل-خانگی-برای-2600-نفر-در-استان-کردستان
بستن   چاپ