عصر کرد
مدیر کل بیمه سلامت استان کردستان،اعلام کرد:
436 قلم دارو در مراکز روستایی کردستان موجود است
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 17:07:09
عصر کرد - مدیر کل بیمه سلامت استان کردستان، گفت: 436 قلم دارو در مراکز روستایی وجود دارد و در صورت نیاز بیماران داروهای دیگری را نیز فراهم می‌کنیم.
به گزارش ایسنا منطقه کردستان، انور اسماعیلی امروز( 28 خرداد) در نشست هم اندیشی شورای اطلاع رسانی، از سفر مدیر عامل بیمه سلامت به استان کردستان خبر داد و اظهار کرد: تصمیم بر این شد که تا پایان سال جاری تمامی بیمارستان‌ها و مطب پزشکان را به سیستم نسخه نویسی الکترونیکی فعال کنیم اما با توجه به آماده بودن زیر ساخت‌ها، فقط سه شهرستان بانه، بیجار و دیواندره فعال نیستند.
وی با اشاره به شروع کار نسخه نویسی الکترونیکی بیمارستان کوثر سنندج در چند روزآینده، تصریح کرد: در صدد هستیم که پرونده‌های کاغذیی در تمام شهرستان‌های کردستان را به نسخه نویسی الکترونیکی تبدیل کنیم.
مدیر کل بیمه سلامت استان کردستان، با اشاره به حذف دفترچه‌های بیمه و کمرنگ شدن کاربرد کاغذ در حوزه سلامت، بیان کرد: در مراکز بیمارستان‌های دولتی، مطب‌ها، داروخانه‌ها و پارا کلینک‌های هفت شهرستان استان به صورت فعال نسخه نویسی الکترونیکی انجام می گیرد.
اسماعیلی با اشاره به اینکه 70 درصد از مطالبات بخش خصوصی مربوط به داروخانه ‎ ها است، افزود: اعتبارات به دو صورت بخش خصوصی و دولتی تقسیم شده که در بخش خصوصی مطالبه فروردین ماه داروخانه‌ها را پرداخت کرده‌ایم.
وی عنوان کرد: با اجرا شدن نسخه نویسی الکترونیکی روند پرداخت مطالبات بیمارستان‌ها، مطب‌‌ها و داروخانه‌ها زودتر انجام می‌شود.
مدیر کل بیمه سلامت استان کردستان، با اشاره به اینکه 70 درصد کردستانی‌ها، تحت پوشش بیمه سلامت هستند، ذکر کرد: الکترونیکی کردن نسخه نویسی موجب شده که بسیاری از هزینه های سازمان حذف و مطالبات مراکز طرف قرارداد زودتر پرداخت شود.
اسماعیلی با بیان اینکه 60 درصد بیمه شدگان سلامت، بیمه شده روستایی هستند، بیان کرد: با انجام بازدیدها، مشخص شده که تمام روستاییان فقط بیمه سلامت را دار بوده که در این راستا 122 مرکز پزشکی به صورت شبانه روزی در روستا به مردم خدمت رسانی می‌کنند.
وی ادامه داد: 90 درصد پزشکان در مراکز درمانی روستایی مستقر هستند لذا از مردم خواستاریم که در صورت بیماری به درمانگاه‌های روستاها مراجعه و از هزینه های اضافه نیز صرف نظر کنند.
مدیر کل بیمه سلامت استان کردستان، بیان کرد: حق ویزیت پزشکان در درمانگاه‌های روستاها 500 تومان است اما بیمه شدگان روستایی با مراجعه به پزشکان خصوصی در شهر باید بیش از 30 هزار تومان را پرداخت کنند.
اسماعیلی افزود: 436 قلم دارو در مراکز روستایی وجود دارد و در صورت نیاز بیماران داروهای دیگری را نیز فراهم می‌کنیم در واقع 90 درصد آزمایش ها در روستاها قابل انجام است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 2 هزار بیمار خاص در استان کردستان تحت پوشش بیمه سلامت هستند، عنوان کرد: پنج بیماری ام اس، هموفیلی، پیوند کلیه، تالاسمی و دیالیز جزء بیماران خاص است که تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند و خدمات رایگان دریافت می‌کنند که سال گذشته 25 میلیارد تومان هزینه صرف شده است.
مدیر کل بیمه سلامت استان کردستان، خاطرنشان کرد: روزانه در حوزه خدمات و درمان یک میلیارد تومان به مراکز درمانی بابت بیمه شدگان تحت پوشش پرداخت می شود.
اسماعیلی در پایان یادآور شد: افراد می‌توانند در صورت هر گونه شکایت به مراکز درمانی از طریق سامانه 1666 اطلاع رسانی کنند در واقع این سامانه متمرکز بوده و شبانه روزی پاسخگو هستند.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/82190/436-قلم-دارو-در-مراکز-روستایی-کردستان-موجود-است
بستن   چاپ