عصر کرد
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کردستان:
531 هزار هکتار مزارع کردستان زیر کشت پاییزه گندم می رود
چهارشنبه 10 آبان 1396 - 5:22:49 AM
ایسنا - اقتصادی
کرد آنلاین - مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: 531 هزار هکتار از مزارع کردستان زیر کشت پاییزه گندم قرار می‌گیرد که 500 هزار هکتار گندم دیم و 30 هزار هکتار گندم آبی است. محمد صالح احمدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا، منطقه کردستان، با اشاره به اینکه کشت پاییزه در کردستان از اوایل شهریور با کشت کلزا آغاز شده است اظهار کرد: کشت پاییزه کلزا تا 15 مهر ماه در دو هزار و 50 هکتار از اراضی استان انجام شد.
وی با اشاره به اینکه 700 نفر بهره بردار کلزا کار در استان داریم، افزود: از آغاز سال جاری تا کنون 12 تُن بذر خارجی وارد استان شده و بین کشاورزان کلزا کار توزیع شده است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کردستان عنوان کرد: با توجه به بذر ریز بودن کلزای استان امسال 33 دستگاه کارنده ریزکارنده تامین شده و چهار میلیون تومان یارانه در اختیار شرکت‌های مرتبط اختصاص پیدا کرده است.
وی تصریح کرد: امسال 531 هزار هکتار از اراضی زراعی کردستان تحت پوشش کشت پاییزه گندم قرار می‌گیرد که 500 هزار هکتار گندم دیم و 30 هزار هکتار آن آبی است.
احمدی اعلام کرد: تا کنون 16 هزار تن بذور اصلاح شده پرورشی، مادری و گواهی شده و 26 هزار تن کودهای شیمیایی ازته، فسفاته و فسفره تامین و در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.
وی ادامه داد: چهار هزار و 500 دستگاه بذرکار های عمیق، خطی، آبی و بذرکارهای کشت مستقیم، کار کشت این میزان گندم را بر عهده دارند که کارشناسان جهاد کشاورزی، وظیفه تنظیم و راه اندازی و نظارت بر این بذرکاران را دارند که کاشت به نحو احسن انجام شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کردستان بیان کرد: 200 تن سموم ضدعفونی برای ضدعفونی کردن بذور گندم و جو تامین شده و توسط فروشگاه‌های فروش سم، پلی کلینیک‌های گیاهپزشکی، شرکت‌های اتحادیه تعاون روستایی و شرکت‌های بوجاری و فرآوری بذر در اختیار کشاورزان قرار گرفته است تا بذور گندم و جو خود را ضدعفونی کرده و با سیاهک مبارزه کنند.
وی با اشاره به اینکه کشت پاییزه در کردستان شامل کلزا، گندم و جو است، به کشاورزان توصیه کرد: اول مهر تا پایان مهر بهترین زمان برای کشت گندم و جو پاییزه است و کشاورزان باید در این ایام اقدام کرده و تاریخ کشت را رعایت کنند.
احمدی خاطرنشان کرد: 28 هزار هکتار از مزارع استان نیز تحت پوشش جو قرار می‌گیرد که 24 هزار هکتار جو دیم و چهار هزار هکتار جو آبی است که حدود 100 تن بذور اصلاح شده شامل ارقام آبیدر، سهند، انصار و بهمن تامین شده و در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.
/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:Arial; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/8082/531-هزار-هکتار-مزارع-کردستان-زیر-کشت-پاییزه-گندم-می-رود
بستن   چاپ