عصر کرد
مراجعه به روانپزشک اولین گام برای بهبود اعتیاد به ماده مخدر گُل است
دوشنبه 20 خرداد 1398 - 12:57:34 PM
ایرنا
عصر کرد - سنندج - دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان گفت: برای بهبود و رفع اعتیاد به ماده مخدر گُل، در قدم اول باید این افراد را به روانشناس و روانپزشک معرفی تا نسبت به مشاوره و درمان آنان اقدام کرد.

سلمان حریری اظهار داشت: این افراد باید به طور همزمان زیر نظر روانشناس و روانپزشک باشند تا مراحل درمان آنان به تدریج انجام شود.
وی راه حل دوم برای بهبود افراد معتاد به ماده مخدر گُل را حضور آنان در جلسات انجمن معتادان گمنام اعلام کرد و افزود: در این انجمن با افراد ذکر شده صحبت می‌شود تا زمینه رضایت آنان برای حضور اختیاری در کمپ‌های ترک اعتیاد فراهم شود.
"معتادان گمنام، (NA, Narcotics Anonymous)یک انجمن بین‌المللی غیرانتفاعی از زنان و مردانی است که اعتیاد به مواد مخدر٬ مشکل اصلی زندگی‌شان بوده است. این انجمن متشکل از معتادان در حال بهبودی است که به طور مرتب گرد هم می‌آیند تا به کمک هم پاکی خود را از مواد مخدر حفظ کنند. "
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان بر خطرناک بودن مضرات مصرف گُل تاکید کرد و یادآور شد: قدرت تخریب این ماده مخدر بالا بوده و باعث می‌شود فرد معتاد برای تأمین مواد، اقدام به دزدی و حتی درگیری با والدین و اطرافیان کند.
حریری با بیان اینکه ممکن است این افراد تمایلی برای ترک اعتیاد و حضور در کمپ نداشته باشند، اضافه کرد: در صورت خطرناک شدن وضعیت این افراد و ایجاد ناامنی برای خانواده و اطرافیان، از طریق دستور دادستانی مبنی بر دستگیری آنان توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر می‌توان اقدام کرد.
وی گفت: فرد معتاد دستگیر شده، به کمپ ترک اعتیاد انتقال یافته و بعد از عادی شدن وضعیت وی، در مراحل بعدی از طریق روانپزشک و روان درمانگر برای بهبود و درمان اقدام می‌شود.
  آمار دقیقی از افراد معتاد به ماده مخدر گُل در کشور و استان کردستان وجود ندارد اما شواهد نشان می‌دهد مصرف آن روبه افزایش است.
گُل در واقع همان «ماری جوانا» است که فروشندگان مواد برای سود بیشتر، روی آن اسم جدید و وسوسه کننده‌ای انتخاب کرده‌اند تا جوانان را به سمت این ماده مخدر بکشانند.
در حال حاضر 16 مرکز کمپ ترک اعتیاد دارای مجوز سازمان بهزیستی در کردستان در بخش درمان و ترک اعتیاد افراد معتاد فعال است و طبق آمار اداره کل بهزیستی بیش از 20 هزار نفر در این استان معتاد هستند.
براساس سرشماری سال 95، کردستان با جمعیت یک میلیون و 603 هزار نفر جمعیت، دارای 10 شهرستان، 30 شهر، 31 بخش، 86 دهستان و یک هزار و 697 روستای دارای سکنه است.
 

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/79541/مراجعه-به-روانپزشک-اولین-گام-برای-بهبود-اعتیاد-به-ماده-مخدر-گُل-است
بستن   چاپ