عصر کرد
تکنولوژی ارتباطات و فناوری اطلاعات از شاخصه های اصلی توسعه است
شنبه 28 اردیبهشت 1398 - 2:00:22 PM
ایسنا

عصرکرد- نتیجه‌ این گردهمایی و بحث‌ها منجر به تشکیل «اتحادیه بین‌المللی تلگراف» و اختصاص روز هفدهم مه به این مناسبت شد و صد و چهل سال پس از آن، در سال 2005 و بعد از «اجلاس جهانی جامعه اطلاعات» در تونس، سازمان ملل متحدد قطعنامه‌ای را صادر کرد که به موجب آن روز 17 مه به عنوان روز جهانی «ارتباطات و  فن آوری اطلاعاتی» نام نهاده شد.

امروزه ابزار ارتباطات مخابراتی، به وسیله‌ای برای ابراز و تحقق اراده جمعی جامعه جهانی تبدیل شده‌ است، صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات مخابراتی، انقلابی در شیوه ارتباطی جهانیان ایجاد کرده است وجود مجموعه‌ای از سیاست‌ها و اصلاحات مقرراتی و پویای دولت‌ها، استانداردهای بین المللی، نوآوری‌های صنعتی و سرمایه‌گذاری‌های زیرساختی و خدمات جدید، میلیاردها نفر را در مدت کوتاهی وارد جامعه اطلاعاتی کرده است بر اساس این دستاورد اکنون در یک فضای خیلی هوشمندانه و شبکه‌ای، زندگی می‌کنیم که در آن، پدیده رایانش ابری، سیل عظیم اطلاعات، و نرم افزارهای گوناگون کاربردی در زمینه‌های علمی، آموزشی، صنعت، کشاورزی، زیست محیطی  بهداشت و درمان، مالی و اقتصادی، سیاسی، نظامی  و... ما را فرا گرفته است؛ و افزون بر این، به سوی آینده‌ای پر از سیستم‌های شهری و حمل و نقل هوشمند پیش می‌رویم. همگام با پیشرفت در زمینه زیرساخت‌ ها و امکانات ارتباطاتی، خدمات و نرم افزارهای کاربردی نیز، با ایجاد فرصت عرضه راه کارهای مناسب نیازهای محلی فراهم می نماید.

محمد باشوکی رئیس مخابرات شهرستان بیجار، به مناسبت همین روز در گفت و گو با ایسنا با ارائه آماری از تلفن های ثابت در نقاط شهری و روستایی شهرستان بیجار گفت: ظرفیت سازی سویچینگ تلفن ثابت بیجار اکنون بیش از نیاز متقاضیان است و حدود 31 هزار مشترک وجود دارد که متشکل از یک مرکز پر ظرفیت در بیجار 7 دستگاه کافوی نوری و 54 مرکز کم ظرفیت در نقاط شهری و روستایی توابع می باشد.  

وی افزود: 72 روستای شهرستان بیجار دارای تلفن ثابت خانگی و 62 سایت روستایی است که 107 روستا را پوشش می دهد و 10 روستا نیز از طریق سیتم GSM تحت پوشش هستند.

رییس مخابرات شهرستان بیجار عنوان کرد: حدود 190 روستا دارای ارتباط مخابراتی هستند که این میزان از ضریب نفوذ میانگین استان بالاتر است.

باشوکی با بیان اینکه پوشش همراه اول با 106 سایت در سطح شهرستان صورت می پذیرد تصریح کرد: بهترین نوع تکنولوژی، نصب 44 سایت bts در نقاط شهری، روستایی و جاده ای مواصلاتی و 62 سایت wll در نقاط روستایی در مجموع 106 سایت پوشش همراه اول در تمامی نقاط شهری، بخش اعظم روستایی و جاده های مواصلاتی وجود دارد و در نقاط شهری بهره گیری از تجهیزات اینترنت پر سرعت نسل 3 G و 4 G مورد استفاده است.

رئیس مخابرات شهرستان بیجار از افزایش و توسعه تعداد پورت های ADSL مرکز شهید پورهاشمی شهر بیجار خبر داد و گفت: بیش از 5000 پورت افزایش پهنای باند انتقال دیتا به 4 برابر بر بستر سیستم FIbeRHOME به ظرفیت 1 G برای تامین پهنای باند اینترنت پر سرعت برای مشترکین مخابرات و شرکت های ارائه دهنده اینترنت و دیتای اختصاصی ادارت، سازمان ها، دانشگاه ها و... توسعه سیستم انتقال و افزایش پهنای باند  در مسیر بیانلو، حسن آباد یاسوکند و بابارشانی از طریق سیستم  CWDM بر  بستر فیبر نوری و سیستم FIbeRHOME نصب تجهیزات ADSL اینترنت در  توابع 34 مرکز روستایی مسیر های انتقال با 162 مرکز از طریق انواع سیستم های  فیبر نوری، رادیو ماکس و انواع سویچ های مختلف انجام می گیرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شهرستان بیجار از زیر ساخت فیبر نوری با استان های زنجان، آذربایجان غربی و شهرستان های تکاب، دیواندره سنندج و قروه بهره مند است


http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/78615/تکنولوژی-ارتباطات-و-فناوری-اطلاعات-از-شاخصه-های-اصلی-توسعه-است
بستن   چاپ