عصر کرد
معاون سیاسی استاندار:
احزاب ضمن نقد سازنده مدیران را در توسعه کردستان یاری کنند
دوشنبه 20 اسفند 1397 - 12:22:03 AM
ایرنا
عصر کرد - سنندج - معاون سیاسی و اجتماعی استاندار کردستان با بیان اینکه احزاب، مدیران و دستگاه های مختلف را نقد کنند، گفت: این تشکل ها در کنار انتقاد سازنده و منصفانه از دستگاه ها، باید مدیران را در راستای توسعه استان یاری کنند.
  حسین خوش اقبال در اولین جلسه خانه احزاب کردستان اظهار داشت: احزاب و مدیران باید منافع ملی و استانی را بر منافع شخصی ترجیح داده و هدفشان رفع مشکلات مردم باشد.
وی با بیان اینکه امروز نیاز است در راستای خرد جمعی و هم افزایی حرکت کنیم، افزود: باید ضمن داشتن دیدگاه های مختلف در راستای توسعه استان و کشور گام برداریم.
معاون سیاسی، اجتماعی استاندار کردستان با بیان اینکه امروز بعد از 40 سال از عمر انقلاب در رابطه با مسائل حزبی گام های بلندی برنداشتیم، یادآور شد: در صورتیکه احزاب قوی داشتیم امروز شاهد مسائل و مشکلات مختلف در عرصه های مدیریتی نبودیم.
خوش اقبال، احزاب را به نقدپذیری و تحمل انتقاد توصیه کرد و گفت: باید به سمت و سویی برویم که احزاب و گروه های سیاسی هم به راحتی مسائل و مشکلات خود را بدون دغدغه در چارچوب قانون بیان کنند.
وی به تشکیل خانه احزاب کردستان در دی امسال اشاره کرد و افزود: امیدواریم با رویکرد جدید و شکل گیری این خانه، شاهد ارتقا کیفیت عملکرد احزاب و رقابت سالم و پرشور این تشکل ها در انتخابات باشیم.
خوش اقبال تاکید کرد: خانه احزاب باید ضمن حفظ استقلال خود نقد پذیر بوده و در مقابل نقد موضع نگیرد، چراکه انتقاد در راستای اصلاح، امری ارزشمند است.
رئیس خانه احزاب کردستان نیز با بیان اینکه احزاب مسئولیت بسیار مهمی در جامعه دارند، گفت: احزاب هرگاه احساس کردند که نیاز به نقد از موضوعی یا عملکرد مسئولان وجود دارد باید وارد عمل شده و انتقادی سازنده داشته باشد.
متین بیگلری رسالت احزاب را انتقاد سازنده در مسائل مختلف دانست و افزود: با توجه به لایحه نظام انتخاباتی که توسط دولت تقدیم مجلس شده است، خانه احزاب اکنون مسئولیت خطیری در استان دارد.
وی یادآور شد: بسیاری از احزاب مورد نقد جامعه بوده و تک نفره شناخته می شوند، بنابراین نیاز است این تشکل ها نسبت به توسعه فعالیت ها و جذب افراد علاقمند به کارهای حزبی و تشکلی گام بردارند.
بیگلری با اشاره به اینکه خانه احزاب کردستان از سه فراکسیون اصلاح طلبان، اصولگرایان و اعتدالیون تشکیل شده است، اضافه کرد: این تشکل با پنج کمیته تخصصی فعالیت خود را آغاز کرده و تلاش می شود تعداد این کمیته ها را افزایش دهیم.
نماینده حزب اعتدال و توسعه کردستان هم اظهار داشت: هر حزب باید تفکر و رویکرد خود را در سطح جامعه مشخص کنند تا مردم بتوانند بهتر و به شکلی آسان تر با تفکرات و سیاست های احزاب آشنا شوند.
شهریار رحیمی با بیان اینکه احزاب باید از ظرفیت خود برای هم افزایی ملی استفاده کنند، افزود: این تشکل ها باید خواسته های خود را از دولت در راستای ارائه خدمات بهتر به مردم و اعتلای جامعه ارتقا دهند.
وی تاکید کرد: احزاب در کنار فعالیت های سیاسی گوشه چشمی به فعالیت های مناسب اقتصادی در چارچوب قانون داشته باشند، چرا که اشتیاق افراد برای عضویت در این تشکل ها و به دنبال آن توسعه سیاسی را در جامعه رقم می زند.
رحیمی بر آموزش تشکل ها با استفاده از اساتید مجرب و اطلاع رسانی در راستای آشنایی اقشار مختلف مردم با نقش و ساختار احزاب و تسهیل گر بودن خانه احزاب برای اخذ مجوز تشکل های سیاسی در شهرستان ها تاکید کرد.
دبیر حزب جمعیت اسلامی فرهنگیان کردستان هم در این جلسه با بیان اینکه احزاب رابط میان مردم و مسئولان هستند، اظهار داشت: این تشکل ها باید تحلیل خوبی از مسائل داشته و نسبت به وضعیت جامعه حساس باشند.
منصور نصرتی شعار اضافه کرد: احزاب باید از ظرفیت رسانه ها برای ارائه خواسته های خود به مسئولان به خوبی بهره گیرند و در راستای بیان مشکلات موجود و رفع آن با دستگاه های مختلف همکاری کنند.
خانه احزاب کردستان دی ماه امسال با مشارکت 35 حزب و تشکل سیاسی و در قالب پنج کمیته اطلاع رسانی، حقوقی و قضایی، مالی و پشتیبانی، تحقیقات و پژوهش و کمیته زنان، فعالیت خود را آغاز کرد.
7355 / 3034

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/76266/احزاب-ضمن-نقد-سازنده-مدیران-را-در-توسعه-کردستان-یاری-کنند
بستن   چاپ