عصر کرد
شرکت 1000 نفر از جوانان کشور در طرح دانشجو معلم قرآن
چهارشنبه 8 اسفند 1397 - 10:35:50
عصر کرد - رئیس مرکز فعالیت‌های قرآنی جهاددانشگاهی گفت: تا کنون در اجرای طرح دانشجو معلم قرآن هزار دانشجوی کشور شرکت کرده‌اند و تا پایان سال گذشته، 300 هزار نفر ساعت به این دانشجویان آموزش داده‌ایم . به گزارش ایسنا منطقه کردستان، زهرا نقی‌زاده، در مراسم اختتامیه طرح دانشجو معلم قرآن در استان کردستان اظهار کرد: بعد از انقلاب فرهنگی با بازگشایی مجدد دانشگاه‌ها جهاددانشگاهی فعالیت خود را در سطح دانشگاه‌های استان انجام داد و اولین کار جهاددانشگاهی در سطح دانشگاه‌ها فعالیت‌های قرآنی و برگزاری محافل و کرسی‌های قرآنی بود .
وی افزود: از سال 64 با ایجاد یک نوآوری در زمینه فعالیت های قرآنی، یک جشنواره ملی قرآنی ویژه دانشجویان را طراحی کرد و تا سال 85 جهاددانشگاهی خود متولی برگزاری این جشنواره بود و از این به بعد چون به مرحله بلوغ رسیده بود به صورت دوره ای به دانشگاهها واگذار شد .
وی بیان کرد: از سال 82 با راه‌اندازی بزرگترین و تخصصی ترین خبرگزاری بین المللی قرآن فعالیت خود را ادامه داد .
رئیس مرکز فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان جهاددانشگاهی کشور اعلام کرد: از سال 87 بعد از دیدار با مقام معظم رهبری، طرح توسعه فعالیت های قرآنی در جهاددانشگاهی صورت گرفت و حاصل این شد، که در کنار ایکنا، شش مرکز دیگر تحت عنوان مرکز آموزش، مرکز مشاوره سبک زندگی اسلامی، مرکز رشد و شکوفایی هنر قرآنی، استودیو صوتی و تصویری، مرکز مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم و مرکز دانشجو معلم قرآن فعالیت خود را ادامه داده است .
وی افزود: باتوجه به نظرسنجی صورت گرفته متاسفانه فارغ التحصیلان ما حتی در مقطع دکترا از روخوانی و روانخوانی قرآن محروم هستند و همچنین دانشجویان با اساتید قرآنی خود کمتر ارتباط می‌گرفتند .
نقی‌زاده بیان کرد: در این راستا جهاددانشگاهی دوره دانشجو معلم قرآن را راه اندازی کرد که این طرح سه هدف دانش افزایی، مهارت‌آموزی و اشتغالزایی دانشجویان را دنبال می‌کند .
وی افزود: بعد از پایان این دوره، دانشجویان در سطح خوابگاه‌های دانشجویی و بعد از آن در سطح مساجد و مدارس اقدام به آموزش قرآن می‌کنند .
نقی‌زاده اعلام کرد: در اجرای طرح دانشجو معلم قرآن، تا کنون هزار دانشجو در سطح کشور شرکت کرده‌اند و تا پایان سال گذشته، 300 هزار نفر ساعت به این دانشجویان آموزش داده شده است .
وی در پایان یادآور شد: در اجرای این طرح هیچ محدودیتی نداریم و هدف این است که بتوانیم دانشجویان را با روانخوانی و روخوانی قرآن آشنا کنیم .
چیا سهراب‌نژاد، رییس جهاددانشگاهی استان کردستان، نیز در این مراسم اختتامیه طرح دانشجو معلم قرآن با تأکید بر اجرای طرح‌های ارزشی و اثرگذار برای جوانان اظهار کرد: با توجه به شرایط کنونی جامعه ما باید با اجرای طرح‌های خوب و اثرگذار زمینه جذب جوانان و به‌ویژه دانشجویان و حتی خودمان را به سمت ارزش‌های اصیل دینی فراهم کنیم.
وی افزود: در این راستا جهاددانشگاهی استان کردستان با توجه به رسالت فرهنگی خود و با همکاری دستگاه‌های مختلف فرهنگی و دانشگاه های سطح استان برنامه های مختلفی را اجرا کرده است.
رئیس جهاددانشگاهی کردستان، با اشاره به اجرای طرح‌های قرآنی جهاددانشگاهی استان در راستای تشویق و ترغیب جوانان به سمت فعالیت های ارزشی و دینی بیان کرد: اجرای طرح دانشجو معلم قرآن، برگزاری کرسی‌های تلاوت و تدبر در قرآن، دوشنبه‌های قرآنی و ... از جمله این طرح‌های اجرایی در سطح استان کردستان است .
وی با اشاره به اینکه طرح دوشنبه‌های قرآنی هم در سطح دانشگاه‌های استان و هم در سطح جهاددانشگاهی برای همکاران جهادگر استان برگزار می‌شود، اعلام کرد: ما در راستای اجرای این طرح هم به آموزه‌های دینی خود اضافه می‌کنیم و هم وحدت و همکاری بین همکاران را می‌بینیم و در این زمینه امیدواریم بتوانیم روز به روز آن را پربارتر کنیم .
سهراب نژاد عنوان کرد: یکی از پارامترها و عوامل مهم جهاددانشگاهی وجود خبرگزاری تخصصی قرآنی ایکنا است که در این راستا ایکنای کردستان جزء استان های موفق بوده چراکه همکاران ما در ایکنا هم خبرهای دینی و قرآنی و مذهبی استان را پوشش و ترویج می‌دهند و هم سعی کرده اند در کنار جهاددانشگاهی و واحد فرهنگی برای آموزش آموزه‌های دینی با محوریت قرآن قرار گیرند و ما را یاری دهند .
وی عنوان کرد: ما در این راستا نیازمند حمایت و همکاری هرچه بیشتر دستگاه‌های فرهنگی و دانشگاه‌های سطح استان هستیم تا بتوانیم رسالت خود را به نحو احسن در استان کردستان به انجام برسانیم .
رئیس جهاددانشگاهی واحد کردستان افزود: هر سازمان و اداره‌ای در بحث اجرای طرح‌های قرآنی اهدافی را برای خود تعیین کرده اما در نهایت هدف تمام ادارات و نهادها پررنگ کردن و عملی کردن قرآن کریم در زندگی مردم و سطح جامعه است که در این راستا باید دستگاه‌های فرهنگی استان همکاری بیشتری را داشته باشند .
وی با اشاره به اینکه اولویت فعالیت‌های قرآنی جهاددانشگاهی، دانشجویان و قشر جوان جامعه بوده است، اعلام کرد: دراین راستا در حال تدوین برنامه‌های متنوع‌تر ترویجی و آموزشی قرآن برای سال 98 هستیم تا بتوانیم نقش سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان جهاددانشگاهی را در استان پررنگ‌تر کنیم .
وی یاداور شد: امیدواریم در سال 98 هر جا که یک فعالیت و برنامه قرآنی وجود دارد، جهاددانشگاهی استان کردستان مرجع کار باشد و رسالت خود را به بهترین شکل ممکن به انجام برساند .
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/75733/شرکت-1000-نفر-از-جوانان-کشور-در-طرح-دانشجو-معلم-قرآن
بستن   چاپ