عصر کرد
رسانه ها ضعف دستگاه ها را به اطلاع مسئولان برسانند
چهارشنبه 1 اسفند 1397 - 10:45:41
عصر کرد - سنندج - رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان رسانه ها را پل ارتباطی بین مردم و مسئولان دانست و گفت: رسانه باید توانمندی و خدمات دستگاه های مختلف را به اطلاع مردم و ضعف ها و کاستی ها را برای بر طرف شدن به مسئولان منتقل کند.
دکتر سیامک واحدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در عصر حاضر رسانه به عنوان چشم بینای جامعه نقش تاثیرگذاری در آگاه بخشی و اطلاع رسانی در خصوص مسایل و مشکلات جامعه دارد و باید مسئولان و مردم از این ظرفیت به خوبی استفاده کنند.
وی با بیان اینکه سیاه نمایی و سفید نمایی عملکرد دستگاه ها، مسئولان را از رسیدگی به مشکلات دور می کند، افزود: مسئولان باید با ارائه دقیق عملکرد خود زمینه توسعه هر چه بیشتر دستگاه مورد نظر را فراهم کرده و رسانه ها نیز با نگاه منصفانه و انتقاد سازنده، آنها را در این زمینه یاری دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: تمام تلاش ما در دانشگاه علوم پزشکی پرهیز از سیاه نمایی و سفید نمایی عملکرد حوزه های مختلف است چون معتقدیم با این نگاه نه تنها مشکلات مرتفع نمی شود بلکه استان از قافله توسعه عقب می ماند.
وی یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی کردستان از نظر تجهیزات و امکانات پزشکی و درمانی استانی در حال توسعه و از نظر نیروهای جوان و تحصیل کرده از استان های برتر کشور است که باید تراز تجهیزات و نیروها به یک سطح برسند.
واحدی گفت: از رسانه ها بویژه خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان یک رسانه رسمی و مورد اعتماد انتظار می رود مشکلات و ضعف هایی که شاید از دید ما پنهان مانده و یا ایرادات و اشکلات موجود در حوزه های مختلف دانشگاه را رصد کرده و ما را در بهبود عملکردها و رفع مشکلات و نارسایی ها یاری دهند.
وی با بیان اینکه آمادگی کامل داریم با رسانه ها بویژه خبرگزاری ایرنا همکاری و تعامل بیشتری داشته باشیم، افزود: از این رسانه معتبر انتظار داریم با اطلاع رسانی دقیق و صحیح عملکرد، خدمات دانشگاه را آنطور که هست به اطلاع مردم برساند.
به گزارش ایرنا، تا قبل از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در کردستان دانشگاه یا دانشکده علوم پزشکی وجود نداشت، در سال 1365 مجموعه ای آموزشی پژوهشی با ظرفیت پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی در رشته های پرستاری و علوم آزمایشگاهی در این استان تشکیل شد.
در سال 1367 دانشکده پرستاری و مامایی برای پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناس پرستاری و کاردانی مامایی نیز راه اندازی شد.
با تصویب رشته پزشکی در شورای ارزیابی گسترش دانشگاه ها در سال 1369 و ادغام سازمان منطقه ای بهداشت و درمان، دانشکده علوم پزشکی کردستان نیز تشکیل شد.
در سال 1371 از تجمیع دانشکده های پزشکی، پرستاری و مامایی، ارتقای به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی صورت گرفت و در حال حاضر این دانشگاه دارای پنج دانشکده پزشکی، پیراپزشکی، بهداشت، دندانپزشکی و پرستاری و مامایی است.
7348/9102

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/75262/رسانه-ها-ضعف-دستگاه-ها-را-به-اطلاع-مسئولان-برسانند
بستن   چاپ