عصر کرد
رسانه تراز انقلاب باید مروج اهداف و دستاوردهای نظام باشد
سه شنبه 23 بهمن 1397 - 12:09:50 PM
ایرنا
عصرکرد- جلال قلعه شاخانی روز سه شنبه در نشست تحلیلی رسانه های استان با موضوع بایستگی های رسانه تراز انقلاب اسلامی اظهار داشت: از رسانه تراز انقلاب این انتظار می رود که در شرایط جنگ اقتصادی امروز امید آفرینی، اصلاح الگوی مصرف، ترویج فرهنگ رفتار اقتصادی و حمایت از تولید و مصرف کالای ایرانی را در اولویت خود قرار دهد.
وی اضافه کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی (سال 57 تا 97) تاکنون 157 نشریه در این استان مجوز فعالیت گرفته اند.
قلعه شاخانی افزود: از این تعداد اکنون 95 نشریه فعال است که 70 نشریه آن چاپی و 25 نشریه نیز الکترونیکی است.
وی با اشاره به وجود 2 روزنامه در استان کردستان یادآور شد: از تعداد نشریات فعال استان 22 رسانه مربوط به دستگاه های دولتی و نیمه دولتی و مابقی توسط بخش خصوصی مدیریت می شوند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: 20 نشریه در این استان به صورت سراسری، 6 نشریه شهرستانی و مابقی منطقه ای مجوز انتشار و توزیع دارند.
وی تاکید کرد: در حال حاضر 170 خبرنگار در رسانه های استان فعالیت می کنند که از این تعداد 139 نفر عضو خانه مطبوعات هستند و 100 نفر هم نزد صندوق بیمه هنرمندان بیمه شده اند.
مشاور و رئیس دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان نیز در این نشست به ضرورت آینده پژوهی وظیفه رسانه در دهه پنجم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: یکی از مسایل مهمی که جهان بشریت روی آن کار می کند، آینده پژوهی است.
حجت الاسلام مهدی فرزی افزود: در حوزه آینده پژوهی باید ورود کنیم و برای فضای سیاسی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی مدل داشته باشیم که رسانه باید افکار و ذهن ها را در این حوزه آماده کند.
وی با بیان اینکه ایجاد بحران های روانی بدون منشا در جامعه یکی از مهمترین تهدیدات دشمنان کشورمان است، اظهار داشت: پیش بینی شده که تا سال 2050 با موضوعی به نام اسراییل در خاورمیانه دیگر مواجه نخواهیم بود.
مشاور و رئیس دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان یادآور شد: در دهه پنجم انقلاب رسالت رسانه ها موضع گیری مطلوب و اطلاع رسانی و آماده سازی ذهن مخاطبان برای مقابله با تهدیدات دشمنان است.
مدیر مسئول روزنامه روژان هم در این نشست گفت: رسانه ها باید در مقام اقناع فکری مخاطب خود مطلب تولید کنند.
سلیمان الله مرادی افزود: اگر امروز با مشکل سیاسی و اجتماعی در استان مواجه هستیم بخشی از آن به کم کاری رسانه ها بر می گردد که نتوانستند به خوبی رسالت خود را انجام دهند.
وی اضافه کرد: در هیچ ‌نقطه ای از کشورهای منطقه بعد از انقلاب به اندازه ایران به فرهنگ و هنر و کُردها توجه نشده ولی متاسفانه رسانه ها زیاد به این موضوعات مهم نپرداختند.
مدیر مسئول روزنامه روژان یادآور شد: در مورد رسانه های استان ضعف و مشکلی وجود دارد که از جمله آنها می توان به اختصاص 30 درصد و 70 درصد آگهی های دولتی به نشریات محلی اشاره کرد که تکلیف آن تاکنون مشخص نشده است.
الله مرادی تاکید کرد: رسانه ای که به قانون شکنی و عدم رعایت اصول مبتلا شود فعالیتش بسیار آزار دهنده خواهد بود.
وی افزود: اخیرا موجی در کشور ایجاد شده و روزنامه های سراسری بدون پرداخت حق بیمه و ‌حقوق خبرنگار در استان ها دفتر نمایندگی دایر می کنند فقط از این افراد آگهی تبلیغاتی طلب می کنند که این مساله نیاز به ساماندهی و نظارت از سوی متولیان دارد.
در این نشست تعدادی از اهالی رسانه استان به بیان مطالبی با موضوعات رشد رسانه های استان در طول چهل سال انقلاب اسلامی، نقش رسانه تراز انقلاب در تبیین دستاورد نظام، چگونگی نقش آفرینی رسانه انقلابی در ایجاد ارتباطات مردمی، چالش های پیش روی تعامل رسانه ها و سازمان ها، نقش بانوان در توسعه و ترویج ‌رسانه های انقلابی پرداختند.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/74797/رسانه-تراز-انقلاب-باید-مروج-اهداف-و-دستاوردهای-نظام-باشد
بستن   چاپ