عصر کرد
دانش آموزان سنندجی تانک ارتش را محاصره کردند
دوشنبه 22 بهمن 1397 - 00:40:02
عصر کرد - سنندج - دبیر حزب اسلامی ایران زمین کردستان یکی از خاطره های خود از اوایل انقلاب را محاصره یک قبضه تانک متعلق به ارتش توسط دانش آموزان دبیرستانی که خود نیز یکی از آنها بود، اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، مردم کردستان در اعلام نارضایتی از نظام شاهنشاهی بعد از تهران، تبریز، مشهد، اصفهان در ردیف استان های خوزستان و فارس قرار داشتند.
تعداد کردستانی هایی که در سال 57 به خیابان ها آمدند و شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی و مرگ بر شاه سر دادند کم نبود و از قشرهای مختلف در راهپیمایی ها شرکت می کردند.
در این چهل سال خاطرات زیادی از بزرگسالان امروز که سال پیروزی انقلاب دانش آموز یا دانشجو بودند، نقل شده که خاطرات یکی از دانش آموزان سنندجی در سال 57 را با هم می خوانیم البته او در خصوص وضعیت کردستان در آن سال ها و امروز هم اشاره ای کرده است.
** درس اعلام اعتراض توسط معلم ریاضی
سید خالد حسینی که هم اکنون دبیر حزب اسلامی ایران زمین کردستان است از جمله افرادی است که در جریان اتفاقات و تظاهرات مردم علیه رژیم شاهنشاهی حضور داشته و از نزدیک شاهد ماجراهای زیادی بوده است.
وی که در سال 57 دانش آموز دبیرستان بود در خصوص وقایع اوایل انقلاب به خبرنگار ایرنا گفت: 14 و 15 آبان سال 57 که یک ماه و نیم از سال تحصیلی گذشته بود اولین راهپیمایی های شهر سنندج برگزار شد.
حسینی افزود: در آن روزها دانش آموز اول دبیرستان بودم و مدرسه ما در خیابان 17 شهریور که قبلا 25 شهریور نام داشت و از محله های فقیرنشین شهر بود، قرار داشت.
وی اضافه کرد: دانش آموزان دبیرستان های مناطق بالای شهر زیاد در راهپیمایی ها مشارکت نمی کردند و اصلا کاری به این اتفاقات نداشتند.
دبیر حزب اسلامی ایران زمین کردستان گفت: خوب بیاد دارم، معلم ریاضی داشتیم که در رابطه با مسایل انقلاب برای ما صحبت می کرد و می گفت بچه ها شما هم وظیفه دارید از قاطبه مردم حمایت کرده و به خیابان ها بروید و اعتراضات خود را از رژیم اعلام کنید.
حسینی افزود: در یکی از راهپیمایی، یک کامیون ریو ارتش با حدود 30 سرباز که هر کدام کیسه هایی مملو از سنگ همراه داشتند در مسیر سنگ ها را به طرف دانش آموزان و دیگر مردم حاضر در خیابان پرتاب می کردند.
وی اضافه کرد: آن روز که از پرتاب سنگ سربازان جان سالم به در بردیم، به حرکت خود ادامه دادیم و در انتهای چهار راه شهدا (فرح سابق) بانکی قرار داشت که از سر شور انقلابی گری با سنگ شیشه های آن را شکستیم.
حسینی یادآور شد: پس از آن به سمت بالاتر حرکت کردیم و به حمام رئوف رسیدیم در این موقع من و دوستم نجم الدین سلامی متوجه شدیم یک پلیس پشت سر ما می دود، به همین دلیل ما نیز به سرعت خود در دویدن افزودیم.
وی تاکید کرد: در سربالایی تپه اولیابگ او به ما رسید در این موقع خیال می کردیم دیگر کارمان تمام شده و تحویل کلانتری مان می دهد ولی برخلاف تصور از ما جلو زد و رفت.
حسینی افزود: نحوه برخورد این پلیس برای مان سوال شد دنبالش رفتیم و از او پرسیدم، که پاسخ داد از دست ماموران رژیم فرار کردم و قصد دارم به مردم بپیوندم.
وی گفت: آن روز به حدی دویده بودم که تا دو روز نتوانستم از خانه بیرون بیام، این یکی از خاطره های شیرین دوران زندگیم است.
حسینی یکی دیگر از خاطره های خود را مربوط به روزهای چهارم و پنجم دی ماه سال 57می داند و اینگونه تعریف کرد در این روز به همراه دیگر دانش آموزان مدرسه به چهار راه وکیل رفتیم و می خواستیم دانش آموزان دبیرستان رازی را با خود همراه کرده و به میدان آزادی برویم.
وی اضافه کرد: من و چهار نفر دیگر را پلیس در این روز گرفت و به کلانتری برد، شب یکی از ماموران که لباس شخصی بر تن داشت به ما گفت این حماقت ها را کنار بگذارید، بعد از سخنان از چهار نفرمان تعهد گرفته آزادمان کردند ولی گفتند یک بار دیگر در راهپیمایی شرکت کنید به زندان خواهید افتاد و اعدام تان می کنیم.
حسینی اظهار داشت: یکی از بهترین روزهای آن سال سنندج 18 بهمن بود که تانک های ارتش دور میدان اقبال که میدان شاه نام داشت مستقر شده بودند که تعدادی از دانش آموزان دبیرستان ما دور یکی از آنها حلقه زده و در میان خود محصور کردند.
وی افزود: بعد از 19 سال، عکس خود و دیگر دانش آموزان دبیرستان مان را که تانک ارتش را محاصره کرده بودیم، دیدم برایم بسیار لذت بخش و شیرین و مایه افتخار بود.
** مردم کردستان ضد انقلاب را از کشور بیرون کردند
دبیر حزب اسلامی ایران زمین کردستان گفت: دشمن همیشه روی نکات استراتژیک مناطق مختلف برنامه ریزی و سپس نقشه خود را طراحی می کند.
حسینی اضافه کرد: مسایل مذهبی و قومی از جمله شاخصه هایی بود که دشمنان ایران اسلامی بر روی آنها نشانه گرفته بودند به همین دلیل استان های کردستان، سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، خوزستان و آذربایجان را در راس اجرای نقشه های خود قرار دادند.
وی تاکید کرد: بخش عمده ای از عوامل مخالف انقلاب از استان های مذکور به کردستان آمدند و به اسم این استان علیه انقلاب بر خاستند.
دبیر حزب اسلامی ایران زمین کردستان افزود: با توجه به اینکه آن زمان در سطح شهر رفت و آمد داشتیم به وضوح شاهد بودیم از هر 100 نفر مخالف و ضد انقلاب، تنها 20 نفر کُرد بودند.
حسینی تاکید کرد: در مدت کوتاهی پس از پیروزی انقلاب عده ای برای مبارزه با این گروهک ها به کردستان آمدند در حالیکه بخش مهمی از مردم کردستان همراه و طرفدار انقلاب بودند و خود قربانی مخالفان و ضد انقلاب.
وی گفت: این عوامل باعث شد طی سال هایی دولت مرکزی به کردستان توجه کمتری کند و همین منجر به عقب ماندگی این استان نسبت به سایر استان های کشور شد.
دبیر حزب اسلامی ایران زمین کردستان یادآور شد: ضد انقلاب را مردم کردستان از کشور بیرون کردند و اگر همت و همکاری مردم کُرد نبود نابودی ضد انقلاب و معاندین کار دشوار و سختی بود.
حسینی اظهار داشت: مردم کردستان در تمام روز شمارهای انقلاب همپای دیگر ایرانی ها در صحنه حاضر بودند.
وی گفت: در بسیاری از استان ها همچون تهران، تبریز و شیراز هم مجاهدین و معاندین علیه نظام و انقلاب بر خواستند و این اتفاقات فقط خاص یک استان نبود.
دبیر حزب اسلامی ایران زمین کردستان افزود: اگر غائله کردستان بعد از چهل سال هنوز در یادها مانده نتیجه توطئه ای است که از سوی دشمنان جمهوری اسلامی طراحی شده تا مانع وحدت و یکپارچگی ملت باشد.
** انقلاب برای رهایی از سلطه و ظلم نظام ستمشاهی بود
دبیر حزب اسلامی ایران زمین کردستان با اشاره به اینکه این قیام و انقلاب مردم ایران تاثیر مطلوبی در کشورهای مختلف دنیا گذاشت، گفت: حالا که در چهلمین سالگرد انقلاب قرار گرفتیم شاهد تغییرات وسیعی نسبت به گذشته از ابعاد مختلف اعم از سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کشور هستیم.
حسینی اضافه کرد: حرکت و اقدامات 10، 15 سال اوایل انقلاب بسیار چشمگیر بود و یکی از مهمترین دلایل این مهم به ایمان و اعتقاد مسئولان وقت مربوط می شد چرا که آن دوره تمام کارها در راه خدا، انقلاب و مردم انجام می گرفت.
وی با بیان اینکه قبل از انقلاب امکانات رفاهی در اختیار مردم بویژه روستاییان بسیار کم بود، اظهار داشت: اگر چه امروز شاهد تحولات بسیاری در زیرساخت ها هستیم ولی در برخی حوزه ها همچنان تا رسیدن به وضعیت ایده آل فاصله داریم.
دبیر حزب اسلامی ایران زمین کردستان یادآورشد: اوایل انقلاب مردم به خاطر یکدیگر جان می دادند و این فداکاری ثمره انقلاب اسلامی بود که نظام لیبرالیسم را ریشه کن کرد.
حسینی اضافه کرد: نباید فراموش کنیم چه خون هایی برای ایجاد و حفظ این انقلاب ریخته و فدا شده و باید همواره مدیون ایثارگری شهدا باشیم.
** نظام اسلامی باعث پیشرفت ایران شد
دبیر حزب اسلامی ایران زمین کردستان تاکید کرد: وقتی کشوری چندین سال درگیر جنگ باشد بعد از اتمام آن بی شک از هر لحاظ رشد چشمگیری نسبت به سال های گذشته خود خواهد کرد.
حسینی افزود: ایران هم بعد از هشت سال جنگ تحمیلی رشد اقتصادی خوبی داشت همچنان که امروز شاهد همین وضعیت در کشورهای عراق، افغانستان هستیم.
وی یادآور شد: در اینکه نظام اسلامی باعث پیشرفت ایران شد شکی نیست و نارضایتی هم اگر هست با تدبیر مسئولان و گوش سپردن و عمل به فرامین رهبری بر طرف می شود.
دبیر حزب اسلامی ایران زمین کردستان اضافه کرد: ضعف و اشکال کنونی در کشور از نظام و انقلاب نیست بلکه از واگذاری کارها، برنامه ها و مسئولیت ها به برخی افراد کم توان و غیر متخصص نشات می گیرد.
حسینی غیر متعهد و متخصص نبودن و باند بازی را آفت کشور دانست و گفت: معتقدم بسیاری از مشکلات به دلیل نفوذ برخی عوامل دشمن است که باید در این برهه حساس، هوشیار بوده و اجازه خودنمایی به دشمن ندهیم.
9936/9102

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/74717/دانش-آموزان-سنندجی-تانک-ارتش-را-محاصره-کردند
بستن   چاپ