عصر کرد
سی ان ان :
ظرفیت شهرک های صنعتی در واحدهای صنعتی کوچک و متوسط مورد استفاده قرار می گیرد
سه شنبه 18 مهر 1396 - 9:24:27 PM
ایرنا - اقتصادی
کرد آنلاین - سنندج - ایرنا - معاون برنامه ریزی شرکت شهرک های صنعتی کردستان گفت: از ظرفیت شرکت شهرک های صنعتی به منظور حمایت نرم افزاری و آموزش در واحدهای صنعتی کوچک و متوسط استفاده می شود.
به گزارش ایرنا، تورج شاه ویسی روز سه شنبه در نشست اقتصاد مقاومتی با بررسی رفع مشکلات شهرک های صنعتی شهرستان قروه افزود: باز فعال سازی واحدهای راکد و نیمه فعال با تزریق منابع مالی و سرمایه در گردش مناسب از دیگر راهکارهای دولت است.
وی اظهار کرد: 29 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب با مساحت هزار و 369 هکتار زمین در اختیار و زمین برای واگذاری به متقاضیان 18 شهرک و ناحیه صنعتی در استان کردستان وجود دارد.
به گفته وی تعداد کل شهرک ها و نواحی صنعتی مصوب در ابتدای دولت یازدهم شامل 21 شهرک و ناحیه است که در اواخر دولت یازدهم این تعداد به 29 شهرک و ناحیه صنعتی رسیده است و این عدد رشد 38 درصدی را نسبت به کل شهرک های صنعتی در ابتدای دولت یازدهم را نشان می دهد.
شاه ویسی اضافه کرد: مساحت اراضی در اختیار در ابتدای دولت یازدهم 809 هکتار بود که در انتهای دولت یازدهم به هزار و 369 هکتار رسیده است.
وی یادآور شد: این عدد رشد 69 درصدی را نسبت به کل اراضی در اختیار در ابتدای دولت یازدهم نشان می دهد.
وی با اشاره به اینکه در این شهرک های صنعتی تعداد 974 قرارداد منعقد شده است گفت: از این تعداد 683 واحد به بهرداری رسیده و از این تعداد 460 واحد فعال و نیمه فعال و 283 واحد نیز راکد است.
معاون برنامه ریزی شرکت شهرک های صنعتی کردستان با اشاره به مشکل اصلی شهرک های شهرستان قروه اظهار کرد: شهرک های آونگان و سنگ به شرکت شهرک ها منتق شده اما با ضوابط و مقررات شرکت شهرک ها همخوانی کامل ندارد.
وی افزود: مهمترین برنامه برای رفع مشکلات موجود تامین امکانات زیربنایی لازم جهت تکمیل شهرک های موجود است.
شاه ویسی ادامه داد: در شهرستان قروه چهار شهرک صنعتی وجود دارد که سه شهرک آن فعال و یک شهرک در دست اقدام است.
به گفته وی شهرک شماره سه قروه در مرحله اخذ استعلامات لازم از ارگان ها و دستگاه های ذی ربط است که به محض تکمیل استعلام ها فرآیند اجرایی و پروژه های زیرساختی آغاز می شود.
معاون برنامه ریزی شرکت شهرک های صنعتی استان کردستان گفت: پروژه برق رسانی به شهرک صنعتی آونگان قروه هفته گذشته به اتمام رسیده است و پروژه آبرسانی این شهرک نیز از پیشرفت فیزیکی 70 درصد برخوردار است که تا پایان مهرماه به اتمام می رسد همچنین پروژه گازرسانی تا آخر آذرماه به اتمام می رسد.
به گفته وی به محض تزریق اعتبارات لازم، زیرساخت های شهرک صنعتی دلبران و سنگ شروع می شود.
شاه ویسی از رشد 110 درصدی اعتبار عمرانی شهرستان قروه در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.
وی گفت: تمام زیرساخت های شهرک صنعتی قروه از قبیل آبرسانی، برق و گاز شهرک صنعتی آونگان در دست اقدام است که عملیات زیرساختی برخی از پروژه ها به اتمام رسیده و برخی دیگر تا پایان آذرماه به اتمام می رسد و این امر شرایط مساعدی را برای واحدهای تولیدی و جذب سرمایه گذار فراهم می کند.
در شهرک صنعتی آونگان 11 واحد فعال و نیمه فعال و سه واحد راکد، در شهرک دلبران 10 واحد فعال و نیمه فعال و هفت واحد راکد و در شهرک سنگ 9 واحد فعال و نیمه فعال و پنج واحد راکد وجود دارد.
** زیرساخت های شهرک های صنعتی قروه برای حضور سرمایه گذاران فراهم است
فرماندار قروه نیز در این نشست گفت: در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال تلاش مسئولان برای فراهم کردن بیشتر زیر ساخت ها برای حضور سرمایه گذاران در شهرک های صنعتی است.
پرویز کولانی افزود: در این راستا اعتبارات قابل توجهی از محل اعتبارات عمرانی شهرستان در سال 96 به این مهم اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: برای اینکه زیرساخت های آب ، برق ، گاز و تلفن این شهرک ها تامین شود کارهایی در دست اقدام است تا سرمایه گذاران بخش خصوصی بتوانند با خیال راحت برای سرمایه گذاری ، تولید و اشتغال سرمایه گذاری کنند.
کولانی اضافه کرد: در تخصیص اعتبارات سال جاری اولویت شهرستان قروه به بخش آب و فراهم کردن زیرساخت های شهرک های صنعتی است.
وی تاکید کرد: هر میزان هزینه کرد در شهرک های صنعتی یک سرمایه گذاری است چرا که با فراهم کردن اشتغال و تولید بخش عظیمی از جامعه از آن برخوردار می شوند.
وی اظهار کرد: یکی از مؤلفه های تحقق اقتصاد مقاومتی توجه به پتانسیل های منطقه و تکیه بر توانمندی های خودی، محلی و منطقه ای در تمامی زمینه ها است.
کولانی با اشاره به اینکه شهرستان قروه یکی از شهرستان های با ظرفیت و باپتانسیل استان کردستان و یکی از مناطق مهم غرب کشور است، گفت: از لحاظ موقعیت جغرافیایی، کشاورزی، صنعت، معدن و منابع آب، شهرستان قروه در استان دارای یه موقعیت استراتژیک است و فعال کردن این پتانسیل ها نقش مهمی در تحقق اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال دارد.
وی با بیان اینکه یکی از ظرفیت های شهرستان قروه وجود شهرک های صنعتی است افزود: صرف اسم شهرک یک ظرفیت نیست بلکه زمانی تبدیل به شهرک صنعتی می شود که زیرساخت های آن فراهم شود.
فرماندار قروه گفت: با توجه به اینکه ظرفیت های کشور کم نظیر است اما به دلیل نبود خلاقیت در بعضی از مدیران، آنها
در جذب سرمایه گذار خود را با بخشنامه و قانون محدود می کنند.
وی با اشاره به اینکه در تحقق اقتصاد مقاومتی باید واحدهای تولیدی و ادرات با یکدیگر تعامل دوطرفه داشته باشند و به یکدیگر فرصت بدهند افزود: مسئولان باید از سرمایه گذاران به جهت ایجاد تولید و اشتغال حمایت کنند چرا که این امر باعث از بین رفتن بیکاری، رونق اقتصادی منطقه و کاهش آسیب های اجتماعی از جمله طلاق، اعتیاد و خودکشی می شود.
خبرنگار سارا صالحی** انتشار دهنده: امید بهمنی
7345/6108

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/7140/ظرفیت-شهرک-های-صنعتی-در-واحدهای-صنعتی-کوچک-و-متوسط-مورد-استفاده-قرار-می-گیرد
بستن   چاپ