عصر کرد
در ستاد بازآفرینی شهری قروه عنوان شد:
155 هکتار بافت ناکارآمد در قروه/ لزوم اجرای بازآفرینی شهری
يکشنبه 30 دي 1397 - 13:05:43
عصر کرد - قروه- تأکید بر توجه به توسعه شهری با توزیع عادلانه امکانات و خدمات و بیان اینکه بیش از 20 هزار نفر در قروه ساکن بافت های فرسوده هستند از جمله مواردی بودند که در ستاد بازآفرینی شهری عنوان شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، شامگاه شنبه نشست ستاد بازآفرینی شهری در قروه با حضور رئیس ستاد بازآفرینی شهری کردستان با تأکید بر اجرای اهداف طرح بازآفرینی شهری در راستای توسعه متعادل شهری برگزار شد.
در این نشست ابتدا فرماندار قروه به بهره گیری از فرصت های لازم در خصوص بافت های فرسوده اشاره کرد و اظهار داشت: باتوجه به وضعیت شهر قروه و اینکه بافت های ناکارآمد شهری تا چه میزان توسعه شهری را به عقب می اندازند استفاده از طرح بازآفرینی شهری و توزیع عادلانه خدمات و امکانات فرصتی ارزشمند است که نباید از دست رود.
«موحد امان اللهی» بر فعال کردن کارگروه های ستاد بازآفرینی شهری در قروه و مستمر برگزار کردن جلسات برای ارائه خروجی کارهای صورت گرفته در کنار تعریف پروژه ها و نیازسنجی لازم با در نظر گرفتن اعتبارات مرتبط تأکید کرد.
چهار پهنه ناکارآمد شهری
شهردار قروه در ادامه این نشست از سکونت 29 هزار و 903 نفر در بافت های ناکارآمد شهری به مساحت 155 هکتار خبر داد.
به گفته «حسین پروندی» در قروه سه پهنه در نقاط مختلف شهر و یک پهنه میانی شناسایی شده و در واقع 37 درصد از جمعیت شهری قروه در 11 درصد از مساحت محدوده شهری سکونت دارند و این میزان از میانگین استانی پایین تر اما از 32 درصد میانگین کشوری بالاتر است.
او سه پهنه شناسایی شده را شامل پهنه «شهرک امام خمینی» با پیشینه اسکان غیر رسمی و 4 هزار نفر جمعیت در محدوده 25 هکتاری، پهنه «قیدر» با پیشینه تاریخی و جمعیت 8 هزار و 803 نفری در محدوده 32 هکتاری و پهنه «ناحیه منفصل شهری قلعه» با پیشینه روستایی در مساحت 32 هکتار و جمعیت 3 هزار و 400 نفری دانست.
«پروندی» عمده جمعیت مستقر در محدوده های ناکارآمد شهری را مختص به پهنه میانی با 13 هزار جمعیت در مساحت 64 هکتار عنوان کرد و از اجرای طرح های مطالعاتی با هدف تطبیق و شناسایی محدوده های جدید به همراه ارائه پنج سند راهبری با راهکارهای اصولی گفت.
جلوگیری از انفجار آسیب
در ادامه رئیس ستاد بازآفرینی شهری کردستان با بیان اینکه همه کشورها مشکلات حاشیه نشینی دارند اما این مسئله به حال خود رها نشده و مدیریت می شوند، اظهار داست: اعتقاد جوامع در حال توسعه و توسعه یافته بر این است که اگر به مسئله حاشیه نشینی توجه نشود بمب های سیاری خواهند شد که در آینده دچار انفجار خواهند شد.
به گفته «مصطفی رضایی» 7 شهر بالای 50 هزار نفر جمعیت در کردستان در طرح بازآفرینی شهری قرار دارند و در واقع اعتبار لازم در این زمینه به صورت مشترک توسط عمران شهری و شهرداران تأمین می شود.
او اصلی ترین مشکل را مختص به تهیه زمین دانست و به آیین نامه جدید شرکت عمران شهری مبنی بر اینکه اراضی مازاد دستگاه های دولتی متعلق به دولت است و می تواند به بازآفرینی شهری اختصاص یابد، اشاره کرد.
«رضایی» همچنین سهم استان کردستان از هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار بازآفرینی شهری را 44 میلیارد تومان اعلام کرد و از افزایش این میزان به شرط فراهم کردن زیرساخت ها خبر داد.
او همچنین به ایجاد خانه گفتمان برای حضور مسئولان بدون تشریفات اداری در میان مردم، آموزش کسب و کار خرد با اعتبار 220 میلیون تومان در قروه گفت که از مجموع این اقدامات در استان 3 هزار و 500 شغل مستقیم در قالب پروژه های معرفی شده و 5 هزار و صد شغل غیرمستقیم حاصل خواهد شد.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/70390/155-هکتار-بافت-ناکارآمد-در-قروه--لزوم-اجرای-بازآفرینی-شهری
بستن   چاپ