عصر کرد
نماینده ولی فقیه در استان کردستان:
نخبگان علاوه براشتغال خودبستر کارآفرینی برای دیگران را فراهم کنند
چهارشنبه 19 دی 1397 - 12:25:44 AM
مهر
عصر کرد - سنندج - نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه بسیاری از کارآفرینی های دانش بنیان نیازمند سرمایه اندکی است، گفت: نخبگان باید علاوه بر اشتغال خود بستر کارآفرینی برای سایرین را فراهم کنند.

 آیت الله سیدمحمد حسینی شاهرودی در نشست هم اندیشی با نخبگان و استعدادهای برتر استان، با اشاره به اینکه در راستای رفع مشکلات باید از سرمایه های انسانی بهره برد، اظهارداشت: برگزاری جلسات و هم اندیشی نقش کلیدی را در مشخص کردن و انعکاس مشکلات و ارائه راهکار برای رفع آنها دارد.
وی با بیان اینکه جو ناامیدی ایجاد شده باعث شده که ما گاه داشته هایمان را انکار کنیم، بنابراین باید همه با هم امید آفرینی کنیم، افزود: نخبگان و وجود ارزشمند آنان سرمایه اصلی ما هستند که منجر به خلق ارزش افزوده می شوند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه خداوند نعماتش را در همه جا گسترده است، ادامه داد: در بسیاری از مناطق نحوه استفاده از این منابع را نمی دانند و گاه شاهد هستیم که با وجود داشتن منابع غنی ثروت مردمان آن دیار گرسنه می مانند.
آیت الله حسینی شاهرودی با ذکر اینکه در مسیر توسعه نباید از وجود هیچ گروهی غفلت کرد، یادآور شد: اگر انسان راه استفاده از عقل را بهتر بتواند استفاده کند، می تواند به خلق خدا خدمت کند که نخبگان در این بین توانسته اند نقش مؤثرتری داشته باشند.
وی با گریز به اینکه نخبگان مخاطب اصلی خطاب پرسش خداوند در خصوص اینکه چرا علمتان را به خدمت نگرفتید هستند، بیان کرد: متأسفانه در استان کردستان ظرفیت های مالی ایجاد شده در روستاها بدلیل عدم استفاده از آن بازگشت داده می شوند.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه رشته های دانشگاهی باید بر اساس نیازسنجی شکل گیرند، گفت: لازم است سرآمدان رشته ها در فعالیت هایی در جامعه به خدمت گرفته شوند که منجر به خلق بستر بکارگیری دیگران و ایجاد درآمد و ثروت از اندیشه های آنان منتهی شود.
آیت الله حسینی شاهرودی اظهارداشت: یکی از مزیت های استان تولید پروتئین است که باید از ابعاد مختلف بر آن تمرکز کرد و با بکارگیری تمامی این مزیت ها در این بخش چرخه تولید و ارزش افزوه ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه فناوری اطلاعات دیگر ظرفیت ایجاد شده در استان است، افزود: نخبگان باید در این بخش ورود کرده و این ظرفیت علمی که در جهان سرآمد است را ارتفاء بخشند.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تأکید بر اینکه یک فرد مؤثر هنر دیدن مشکلات و ارائه راهکار را دارد، ادامه داد: وظیفه دستگاه دولتی این است که با تمکین به نظرات رهبری و دولت نخبگان را به خدمت بگیرد.
آیت الله حسینی شاهرودی با اشاره به اینکه مزیت های استان را باید سنجید و برنامه ریزی ها بر اساس ایجاد ارزش افزوده صورت پذیرد، یادآور شد: کشاورزی یکی از مزیت های استان است که نخبگان می توانند با سرمایه گذاری در بخش های مختلف آن از این ظرفیت ها استفاده کنند.
وی با بیان اینکه نخبگان در بسیاری از حوزه ها می توانند ارائه خدمت کنند، بیان کرد: ذهن نخبگان یک ذهن خلاق است و می تواند برای سایر افراد نیز مفید واقع شود.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تاکید بر اینکه باید سرمایه گذاران را با صاحبان ایده مرتبط ساخت، گفت: باید اتاق فکری را از تخصص های مختلف ایجاد کرد و با پرداختن به فعالیت های قابل اجرا در استان زمینه توسعه و ظرفیت سازی را در استان ایجاد کرد.
آیت الله حسینی شاهرودی با بیان اینکه با تکیه بر فکر و اندیشه می توان در بازار جهانی صاحب جایگاه شد، اظهارداشت: ابتدای امر باید ظرفیت داخلی را سنجید و با نیازسنجی ها ابتدا در بازار داخلی حضور یافته و در ادامه در بازار جهانی ورود پیدا کرد.
وی با اشاره به اینکه راه اندازی صنعت بزرگ که آلوده کننده و نیازمند سرمایه بزرگی است نباید بهانه برای عدم آغاز حرکت باشد، افزود: بسیاری از فعالیت های خرد که مزیت ساز هستند در کوتاه‌ مدت نتیجه داده است به همین خاطر باید ظرفیت های موجود را به سمت راه اندازی مشاغل این حوزه ها هدایت کرد.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه نخبگان باید تأثیرگذار و امیدآفرین باشند، یادآور شد: ویژگی نخبگان این است که گره گشا هستند و اگر در جایی فعالیتی مسکوت ماند، اندیشه و راه دیگری را برای رفع آن بکار گیرد.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/69769/نخبگان-علاوه-براشتغال-خودبستر-کارآفرینی-برای-دیگران-را-فراهم-کنند
بستن   چاپ