عصر کرد
استاندار کردستان:
رسمی شدن مرز سیرانبند، امنیت و توسعه گردشگری سلامت را بدنبال دارد
دوشنبه 17 دی 1397 - 11:49:28 AM
مهر
عصر کرد - سنندج - استاندار کردستان گفت: اگر مرز سیرانبد بانه رسمی شود بسیاری از مسائل امنیتی حل شده و گردشگری سلامت در این استان نیز تقویت می شود.

 بهمن مرادنیا  در سی و یکمین نشست شورای گفتگوی بخش دولتی و خصوصی استان کردستان که با حضور حسن دانایی فر دبیر ستاد توسعه روابط اقتصادی ایران با عراق و سوریه در سنندج برگزار شد، با بیان اینکه با از دست دادن فرصت ها، افراد دیگری جایگزین ما می شوند، اظهارداشت: اگر مشکلات موجود در مرز باشماق و سیرانبد بانه حل شود هزینه های اضافی از صادرات استان نیز گرفته می شود.
وی افزود: اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بسیاری با مردمان اقلیم کردستان داریم و در همین راستا آمادگی داریم ١٠ هزار تکنسین را برای توسعه زیرساخت های اقلیم کردستان اعزام کنیم.
استاندار کردستان ادامه داد: استان کردستان دارای هزاران تکنسین و افراد تحصیل کرده و متخصص است و با تکیه بر این توانمندی می توانیم نقشی ویژه را در توسعه تجارت کشور با همسایگان ایفا کنیم.
مرادنیا یادآور شد: پیشتر حدود 20 هزار مهندس و تکنسین ایرانی در اقلیم کردستان عراق مشغول بکار بودند ولی چون ویزای کار به آنها داده نمی شود اکنون به کمتر از پنج هزار نفر کاهش یافته اند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت های این استان در حوزه گردشگری سلامت، یادآور شد: برای بهره مندی از این ظرفیت و توسعه آن باید زیرساخت های حوزه حمل و نقل از جمله برقراری پروازهای مستقیم از این استان به اقلیم در فرودگاه بین المللی سنندج تقویت شود.
استاندار کردستان بیان کرد: انتظار داریم در خصوص تقویت ارتباطات هوایی به ویژه پرواز سنندج به سلیمانیه نیز اقدامات عملی صورت گیرد چرا که کردستان می تواند به عنوان یکی از قطب های توریسم درمانی در منطقه پذیرای بسیاری از بیماران عراقی باشد.
مرادنیا با اشاره به اینکه ارتباطات بین دو طرف هنوز به طور سنتی انجام می شود، گفت: یکی از مشکلات اساسی در این بخش ضعف حمل و نقل هوایی بوده که در راستای برقراری این ارتباط به صورت منظم، پیگیری و تلاش زیادی انجام یافته است اما همچنان مشکلات وجود دارد.
وی افزود: به دلیل نبود پرواز بین دو طرف، بیشتر گردشگران حوزه سلامت علیرغم وجود تمامی امکانات بهداشتی و درمانی در استان کردستان، راهی تهران می شوند.
استاندار کردستان اظهارداشت: انتظار می رود در زمینه ارتباط ریلی نیز کار ویژه برای توسعه کردستان با رساندن این خط به مرز باشماق انجام شود تا توسعه صادرات به عنوان یکی از اهداف نظام جمهوری اسلامی در این استان تقویت شود.
مرادنیا با بیان اینکه در ارتباط با سرمایه گذاری فعالان اقتصادی عراقی در شهرهای مرزی ایران نیز توافقاتی با استاندار سلیمانیه اقلیم کردستان عراق انجام شده است، بیان کرد: می خواهیم از سهم صادرات کشور به عراق به دلیل هم مرز بودن و اشتراکات فرهنگی و اجتماعی شاهد بهره مندی بیشتر کردستان باشیم.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/69584/رسمی-شدن-مرز-سیرانبند،-امنیت-و-توسعه-گردشگری-سلامت-را-بدنبال-دارد
بستن   چاپ