عصر کرد
طی شش ماه گذشته صورت گرفت؛
کشف 470 میلیون ریال قاچاق محصولات سلامت محور در کردستان
سه شنبه 11 مهر 1396 - 4:31:51 PM
ایسنا - اقتصادی
کرد آنلاین -
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان از کشف 470 میلیون ریال محصولات سلامت محور قاچاق در کردستان در شش ماهه گذشته خبر داد. 
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، کامبیز حسن زاده امروز سه شنبه (11 مهر) در پنجمین جلسه کارگروه محصولات سلامت محور، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی کردستان که متولی محصولات سلامت محور است در 6 ماهه گذشته 470 میلیون ریال کشفیات در سطح عرضه از مجموع دارو، مکمل، مواد غذایی و آرایشی بهداشتی داشته است. 
وی افزود: امیدواریم میزان کشفیات در کم شود و فرهنگ جامعه ما به این سمت برود که مصرف کالای قاچاق و به ویژه قاچاق محصولات سلامت محور در جامعه کاهش پیدا کند و حذف شود. 
رییس کارگروه قاچاق محصولات سلامت محور دانشگاه علوم پزشکی کردستان با تاکید بر ساماندهی عطاری ها و فروشندگان دارو، مکمل، عنوان کرد: از نظر توزیع محصولات سلامت محور با همه کسانی که در این زمینه مسئول هستند، باید وحدت رویه داشته باشیم تا موجبات سلامت و امنیت غذایی در استان را فراهم کنیم. 
وی با اشاره به اینکه 35 مورد بازرسی از باشگاه های ورزشی و مراکز عرضه با همکاری سازمان ورزش و جوانان صورت گرفته،
از جوانان خواست تا دارو و مکمل ها را تنها از مراکز مجاز خریداری کنند.
وی گفت: تنها مرکز مورد تایید وزارت بهداشت برای فروش مکمل های غذایی و مواد نیروزا داروخانه ها هستند و هیچ یک از مراکز عرضه این محصولات مجوز فروش این کالاها را ندارند. 
حسن زاده اعلام کرد: بیش از 70 درصد محصولاتی که به صورت قاچاق وارد کشور می شود، تقلبی هستند و این مسئله می تواند بسیار آسیب زا باشد و استفاده از محصولات سلامت محور قاچاق بیماری های مختلف از جمله نارسایی های کبد و کلیه را در پی خواهد داشت. 
وی از مردم خواست چنانچه در جایی عرضه این محصولات مشاهده شد، آن را به دانشگاه علوم پزشکی اعلام کنند و تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی به عنوان متولی در این رابطه پاسخگو خواهد بود. 
حسن زاده در خصوص نظارت معاونت غذا و دارو بر آرد و نان نیز اظهار کرد: در این زمینه بر کارخانجات آرد نظارت می شود که از نظر سبوس گیری، مکمل های آهن و. .. جزء بهترین کارخانجات آرد کشور است و وضعیت بسیار مناسبی دارند. 
وی ادامه داد: نظارت بر حوزه خبازی ها نیز همواره در حال انجام است و باید آموزش به خبازان را بیشتر کنیم که باید توسط این صنف و سازمان صنعت، معدن و تجارت صورت گیرد. 
وی در پایان با اشاره به تداوم بازرسی از خبازی ها،خاطرنشان کرد: چنانچه مواردی از مصرف جوش شیرین، جوهر قند و یا نمک بالا مشاهده شود به مراجع قضایی ارجاع داده می شود.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/6947/کشف-470-میلیون-ریال-قاچاق-محصولات-سلامت-محور-در-کردستان
بستن   چاپ