عصر کرد
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان:
معرفی طرح های سرمایه گذاری دارای توجیه در اولویت قرار دارد
شنبه 1 دی 1397 - 11:54:55 AM
مهر
عصر کرد - سنندج - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت:یکی از کارهای مهم در جذب سرمایه گذار تهیه طرح های توجیه پذیر اقتصادی است که این طرح ها باید به سرمایه گذاران معرفی شوند.

حسین فیروزی  در خصوص اقداماتی که در راستای جذب سرمایه گذاران و حمایت از سرمایه گذاری در استان کردستان صورت گرفته، اظهارداشت: یکی از کارهایی که برای حمایت از سرمایه گذاری و جذب سرمایه در کردستان در دستور کار مرکز خدمات سرمایه گذاری و پنجره واحد سرمایه گذاری استان قرار گرفته، تهیه طرح های دارای توجیهات فنی و اقتصادی است که ظرفیت های سرمایه گذاری استان کردستان را به سرمایه گذاران معرفی کند.
وی افزود: این یک موضوع کلیدی در جذب سرمایه است چرا که هر سرمایه گذاری که بخواهد در این استان سرمایه گذاری صورت دهد، اولین سوالی که دارد این است که چه ظرفیت و چه زمینه ای برای این کار در کردستان وجود دارد و اگر قرار است طرح و پروژه ای در این راستا به آنان معرفی شود باید نرخ بازگشت سرمایه، چگونگی اجرای آن، مکان اجرای آن، زمین مورد نیاز و تامین زیرساخت های آن و همچنین کمک های دولت در تامین منابع مالی به آنها مشخص باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای عملیاتی کردن این مهم، ادامه داد: مجموع این موضوعات می تواند در قالب یک طرح مطالعاتی برای ارائه به سرمایه گذاران تهیه شود و به عنوان یک طرح جامع توجیهی، فنی، اقتصادی و مالی یک پروژه در اختیار سرمایه گذاران قرار گیرد.
فیروزی ضمن اشاره به لزوم مشارکت و همراهی تمامی ادارات و سازمان های دولتی در استان کردستان، یادآور شد: این کار به دستگاه های اجرایی و شهرداری های سطح استان ابلاغ شده که حوزه و زمینه های سرمایه گذاری در کردستان مشخص شود که در صورت حضور این افراد در این استان بتوان زمینه های سرمایه گذاری را معرفی کرد.
وی در ادامه سخنان خود به نکته دیگری در خصوص سرمایه گذای و جذب سرمایه در فعالیت های اقتصادی استان کردستان اشاره کرد و بیان کرد: پیگیری های متعددی از طریق استانداری در شوراها و کارگروه های اقتصادی استان برای بهبود فضای کسب و کار در کردستان صورت گرفته است و انتظار می رود که این گونه اقدامات فضا برای راه اندازی کسب و کار در کردستان را تسهیل کند.
جذب سرمایه گذار خارجی در اولویت قرار دارد
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: یکی از شاخص های بهبود این مسئله تسریع در صدور مجوز های کسب و کارهای جدید، توسعه کسب و کارهای قبلی و همچنین فعال کردن واحدهای تولیدی و اشتغال زایی و رفع موانع پیش روی آنها است که به هر دلیلی در گذشته مشکلاتی برای آنها بوجود آمده که با حداکثر ظرفیت خود کار نمی کنند.
فیروزی اظهارداشت: این کارها تماما در دستور کار کارگروه های اشتغال و سرمایه گذاری قرار گرفته و بر این مسئله نیز تاکید شده که دستگاه های اجرایی استان به دنبال برنامه های عملیاتی خود به موقع جواب استعلام های مورد نظر را داده و صدور مجوزهای کسب و کار را تسریع دهند.
وی به نقش مهم بانک ها و موسسات پولی و مالی در راستای تامین سرمایه برای فعالیت های اقتصادی اشاره کرد و افزود: تامین منابع مالی دیگر لازمه تکمیل پروژه های سرمایه گذاری است که در این خصوص در شورای هماهنگی بانک های کشور و صندوق توسعه ملی به دنبال جذب اعتبارات لازم برای حمایت از سرمایه گذاران و ایجاد مشوق های سرمایه گذاری هستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان ادامه داد: در زمینه سرمایه گذاری در استان کردستان کار دیگری نیز صورت گرفته و آن هم این است که جذب سرمایه گذار خارجی در یک دستورالعمل خاص مشخص شده و مراودات با شمال عراق صورت گرفته تا بتوانیم سرمایه گذارانی از این منطقه را جذب کنیم.
فیروزی به حضور یک سرمایه گذار خارجی در استان کردستان اشاره کرد و یادآور شد: در همین راستا اقدامات و مذاکراتی با کشور ترکیه نیز صورت گرفته که خوشبختانه در حال حاضر یک سرمایه گذار ترکیه ای در شهرستان سقز یک بنگاه اقتصادی را ایجاد کرده است.
وی در ادامه به دیگر برنامه های استان کردستان برای جذب سرمایه گذار اشاره کرد و بیان کرد: یکی از مهمترین فعالیت های صورت گرفته در این بخش توسعه زیرساخت های شهرک های صنعتی کردستان است که به طور جد از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و علاوه بر پروژه هایی که در دست اقدام است، زیرساخت های این مناطق در حال توسعه هستند.
ایجاد شهرک صنعتی شماره چهار سنندج
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: همچنین ایجاد یک شهرک صنعتی جدید در دستور کار قرار گرفته و خوشبختانه طی سال گذشته عملیات اجرایی زیرساخت های شهرک صنعتی شماره چهار سنندج در سرینجیانه کلید خورده است.
فیروزی اظهار داشت: این شهرک در 305 هکتار زمین در نزدیکی فرودگاه سنندج و در مسیر کریدور جنوب به شمال غرب کشور قرار دارد و با توجه به اینکه در نزدیکی شهر سنندج قرار دارد، ظرفیت مناسبی برای حضور سرمایه گذاران در این منطقه است و انتظار می رود که با توجه به اقدامات صورت گرفته در کوتاهترین زمان ممکن شاهد آماده شدن این زیرساخت مهم در استان کردستان باشیم.
وی افزود: همچنین ساماندهی و ایجاد زیرساخت های منطقه ویژه اقتصادی بانه نیز در دستور کار قرار گرفته و زمین ایجاد آن فراهم شده تا زمینه حضور سرمایه گذاران در این منطقه مرزی نیز فراهم شود و فاز اول آن تقریبا با انجام کارهای برق رسانی و گازرسانی، محوطه سازی و خیابان کشی رو به اتمام است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان با بیان اینکه یکی از موانع سرمایه گذاری در استان کردستان نبود زمین مناسب برای ایجاد واحدهای صنعتی و تولیدی است، ادامه داد: در این راستا توسعه شهرک های صنعتی به شدت در حال پیگیری است تا بتوان زمینه حضور سرمایه گذاران در کردستان را فراهم کرد.
فیروزی یادآور شد: امیدواریم بتوانیم با توسعه شهرک های صنعتی و فراهم کردن زیرساخت های لازم آن در راستای حمایت و جذب سرمایه گذاران در راه توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال گام های موثری برداریم چرا که این استان استعدادهای بسیار خوبی در اختیار دارد و باید در راستای رسیدن به توسعه پایدار کردستان از تمامی استعدادهای در ظرفیت های در اختیار به بهترین شکل ممکن بهره برداری شود.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/67582/معرفی-طرح-های-سرمایه-گذاری-دارای-توجیه-در-اولویت-قرار-دارد
بستن   چاپ