عصر کرد
آشنایی با مشاغلی که در نمایشگاه اشتغال دانشگاه علمی کاربردی حضور دارند
يکشنبه 25 آذر 1397 - 22:45:30
عصر کرد - در چهارمین نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کردستان که به مناسبت هفته پژوهش برپا شده است مشاغلی معرفی شده‌اند که در گذشته کمتر شناخته شده، اما توانسته‌اند با سرمایه گذاری کم فعالیت کنند.
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، در ویترین یکی از غرفه‌های این نمایشگاه، جواهرآلات و طلا و سایر فلزات به معرض نمایش درآمده‌اند، در این غرفه که یک خانم مشغول به فعالیت است سوال می‌پرسم که مشغول به چه کاری هستند، پاسخ می‌دهد که آموزش طلاسازی و جواهرسازی را در استان انجام می‌دهیم.
خانم احمدی که به گفته خودش از سال گذشته در رشته طلاسازی و جواهرسازی مشغول به فعالیت شده است، می گوید: از صفر تا 100 آموزش طلا و جواهرات را خودمان می‌دهیم و تاکنون 40 نفر در کلاس‌های آموزشگاه ما آموزش‌های لازم را در این خصوص دیده‌اند.
وی هدف اولیه از انجام این کار را ابتدا آموزش به علاقه‌مندان و سپس تولید و پس از آن حضور در بازار و بازارمحوری عنوان می‌کند و از ارگان‌های دولتی می‌خواهد که در این زمینه سرمایه گذاری کنند.
اما در یکی دیگر از غرفه‌ها یک بانوی دیگر مشغول به فعالیت در زمینه «کاشی نوشته» است؛ پگاه میرزایی که به گفته خودش 12 سال است که در این زمینه مشغول به فعالیت است، تاکنون در نمایشگاه‌های خارجی و داخلی زیادی در این زمینه حضور داشته است.
وی از ثبت برند خود در کشور برای ما می‌گوید و اینکه در حال حاضر پنج نفر در این زمینه با وی مشغول به فعالیت هستند.
میرزایی گفت: متاسفانه چون مواد اولیه ما جزو تحریم‌ها قرار گرفته‌اند در تامین آنها با مشکل مواجه شده‌ایم.
وی فروش و عرضه محصولات خود را از طریق گالری‌هایی که در کشور برپا کرده عنوان می‌کند و اینکه به چند کشور خارجی از جمله ترکیه و عراق هم صادر کرده و می‌فروشد.
شرکت نان آوران مهروان زاگرس نیز که در زمینه نان صنعتی فعالیت می‌کند در این نمایشگاه غرفه‌ای را دایر کرده است.
گفتاری مسئول غرفه این شرکت می‌گوید: شرکت نان آوران مهروان اولین تولید کننده نان‌های مسطح صنعتی با تولید 28 تُن نان در روز است که ماشین آلات خط تولید آن از مشهورترین شرکت های سازنده اروپایی خریداری شده است.
وی ادامه می دهد: کارخانه این شرکت در زمینی به مساحت 5 هزار و 300 متر مربع در شهر مریوان مشغول به فعالیت است.
در یکی دیگر از غرفه‌‌ها که کارشان میوه خشک است یک بانو که در زمینه کارآفرینی در استان فعال است، محصولات خود را بر روی میز چیده است.
سمیه یاری می‌گوید: حدود 9 سال است که مشغول به این کار هستم و 12 خانم بی بضاعت را مشغول به کار کرده ایم؛ میوه خشک ما کاملا ارگانیک است و از باغ خودمان برداشت می‌شود.
وی از ادارات و ارگان‌هایی گلایه مند است که از محصولات داخل استان استفاده نمی کنند در صورتی که ادعای خرید کالای ایرانی را می کنند؛ او می‌گوید: مسئولان باید اول خودشان در این زمینه فرهنگ سازی کنند.
لواشک، تمبر هندی، ترشی و کشکمش غوره و رب انار و ... از جمله دیگر محصولات این غرفه است که به تمام نقاط کشور و کشور عراق هم صادرات دارند.
عسل ملکه کردستان هم که یک جوان کارآفرین آن را اداره می‌کند یکی از غرفه‌های این نمایشگاه را به خود اختصاص داده است، جواد دولابی به فعالیت این شرکت در سال 93 و ثبت برند آن در سال 95 اشاره و اظهار کرد: تمامی عسل ما حاصل کار زبنورداران و زنبورستان‌های استان است.
وی با اشاره به تولید سالانه 25 تن عسل؛ گرده گل، بره موم و ژل رویال را هم از دیکر محصولات این شرکت عنوان می‌کند.
به گفته وی، هم اکنون 50 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم برای این واحد مشغول به فعالیت هستند.
لازم به ذکر است؛ نمایشگاه اشتغال و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کردستان همه روزه از ساعت 8:30 الی 16:30 از 24 الی 28 آذرماه در محل دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کردستان پذیرای علاقمندان، دانشجویان و کارآفرینان است.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/66253/آشنایی-با-مشاغلی-که-در-نمایشگاه-اشتغال-دانشگاه-علمی-کاربردی-حضور-دارند
بستن   چاپ