عصر کرد
استارت آپ ویکند کشت و کال در دانشگاه کردستان آغاز شد
چهارشنبه 21 آذر 1397 - 17:10:16
عصر کرد - استارت آپ ویکند کشت و کال با حضور 50 نفر صاحبان ایده ها, از امروز در دانشگاه کردستان آغاز شد و تا سه روز ادامه دارد.
به گزارش ایسنا, منطقه کردستان, مدیر مرکز نوآوری دانشگاه کردستان در مراسم افتتاحیه استارت آپ ویکند کشت و کال در دانشگاه کردستان، اظهار کرد: هدف اساسی مرکز نوآوری اشتغالزایی است و گرچه نهادهای دیگری هم در این زمینه کار می کنند اما آنچه کار مرکز نوآوری را از دیگر نهادها جدا می کند، اشتغالزایی و ایجاد کسب و کار با روش های جدید دنیا و شتاب دهی به این امر است.
وی افزود: در این استارت آپ دانشجویان و صاحبان ایده ها در طول سه روز سلسله آموزش هایی را می بینند و در پایان, با سرمایه گذاران آشنا می شوند.
مدیر مرکز نوآوری دانشگاه کردستان عنوان کرد: این استارت آپ با همکاری دانشگاه کردستان, پارک علم و فناوری و کارخانه نوآوری ژرفا برگزار می شود و حامیانی هم از نهادهای مختلف دارد.
وی تصریح کرد: وجه تمایز این استارت آپ، آسیب شناسی استارت آپ های پیشین است که طی آن مشخص شد، نبود حامی و پشتیبان مهمترین مشکل در برگزاری این رویدادهاست.
سلیمانی با اشاره به اینکه در این استارت آپ تشویق های مادی کنار گذاشته شده است، اعلام کرد: برندگان به عنوان جایزه تحت حمایت مرکز رشد دانشگاه و پارک علم و فناوری قرار می گیرند.
وی با اشاره به اینکه استارت آپ ها عموما با محوریت آی تی برگزار می شود، گفت: خوشبختانه مرکز رشد دانشگاه با درک اهمیت توجه به پتانسیل های استان، اولین استارت آپ را با محوریت کشاورزی برگزار می کند و در ادامه هم باید سراغ رشته هایی برویم که در ایجاد اشتغال مشکل دارند.
وی با اشاره به اینکه این استارت آپ اولین رویداد مشترک دانشگاه کردستان و پارک علم و فناوری استان است، ابراز امیدواری کرد که این رویدادها در آینده هم ادامه داشته باشد.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/65999/استارت-آپ-ویکند-کشت-و-کال-در-دانشگاه-کردستان-آغاز-شد
بستن   چاپ