عصر کرد
ممانعت از صادرات واحدهای تولیدی خیانت به کشور است
پنجشنبه 24 آبان 1397 - 13:22:20
عصر کرد - سنندج - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: ممانعت از صادرات واحدهای تولیدی که محصولات آنها برند شده، خیانت به کشور است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد دره وزمی روز پنجشنبه در آیین گرامیداشت روز ملی صادرات و تجلیل از صادرکنندگان برگزیده استان اظهار داشت: وقتی صادرات رونق پیدا کند اشتغال رشد کرده و وضعیت رفاهی مردم نیز به تبع آن بهبود پیدا می کند.
وی با اشاره به اینکه صادرات نشانه توانمندی یک کشور است، افزود: افزایش سطح کمیت و کیفیت کالاهای صادراتی حاکی از بالا بودن دانش، تکنولوژی و توانمندی اقتصادی است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان تاکید کرد: صادرکنندگان با وجود تحریم های ظالمانه استکبار جهانی در حال صادرات کالاهای تولیدی خود هستند و هیچ گاه میدان را خالی نکرده اند.
وی یادآور شد: پیمان سپاری ارزی مشکلاتی برای صادرگنندگان ما ایجاد کرده که اقداماتی در راستای حل آن انجام شده و قرار است تا سقف یک میلیار دلار صادرات از برون سپاری معاف شوند.
دره وزمی اضافه کرد: در وزارت صمت رئوس کار را وزیر تعیین کرده که در گذشته و امروز هم همچنان تاکید بر حفظ جریان تولید، تامین کالاهای اساسی و کمک به صادرات است.
وی با بیان اینکه کمک به رونق تولید در کردستان خدمت به اقتصاد کشور است، گفت: ممانعت از کار واحدهای تولیدی افتخار نیست و ما مسئولان باید گذشت داشته باشیم و دست محبت در میدان جنگ اقتصادی بر سر تولید کنندگان بکشیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان افزود: واحد تولیدی که در استان محصول آن برند شده و به بسیاری از کشورهای دنیا صادرات دارد متاسفانه بدون دلیل با مکاتبه ای با بانک مرکزی حساب ارزی اش بسته می شود که این خیانت به کشور است.
دره وزمی اظهار داشت: ایجاد واحد تولیدی تا زمانی که به تولید می رسد زحمات زیادی برای سرمایه گذار و دولت به همراه دارد پس باید به آنها در توانمند شدن و توسعه فعالیت ها کمک کنیم.
** ایجاد و توسعه روزنه هایی در مرزهای غربی برای مدیریت تحریم
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج نیز در این آیین گفت: این مراسم فرصتی است که فعالان اقتصادی استان مشکلات و پیشنهادات خود را با مسئولان در میان بگذارند.
سیدکمال حسینی با اشاره به اینکه کردستان منطقه ای موثر در توسعه صادرات کشور است، تاکید کرد: تفاوت قیمت ریال و ارز فرصتی بود که اگر به خوبی از آن استفاده می شد صادرات کشور رشد چشمگیری پیدا می کرد.
وی افزود: صدور دستورالعمل هایی مانند برون سپاری ارزی که براساس واقعیت های موجود نبود فرصت طلایی رشد صادرات را از ما گرفت.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج با اشاره به اینکه اجرای پیمان سپاری ارزی موج گسترده ای از انتقادات را ایجاد کرده است، یادآور شد: اینگونه اقدامات کارشناسی نشده پیامدهای منفی بدنبال دارد.
حسینی با اشاره به اینکه ادامه پیمان سپاری ارزی می تواند باعث کاهش صادرات شود، اظهار داشت: این طرح قرار بود در ابتدا برای پتروشیمی ها اجرا شود که خوراک آنها با ارز 4500 تومانی تامین می شود.
وی اضافه کرد: تسری پیمان سپاری ارزی به دیگر بخش های حوزه صادرات باعث می شود شرکت های کوچک در این حوزه بیشتر ضرر کرده و از گود رقابت خارج شوند.
حسینی خواستار بازگشایی مرز سیف سقز و سیرانبند بانه شد و گفت: در ارتباط با مرز سیرانبند می طلبد طرف عراقی برای ایجاد زیر ساخت ها بهتر و بیشتر پای کار باشد.
وی با اشاره به اینکه قراردادهایی هم توسط استانداری کردستان در زمینه بازگشایی مرز سیف سقز منعقد شده است، افزود: در شرایط فعلی باید در مرزهای غربی که ظرفیت آن وجود دارد روزنه هایی برای مدیریت تحریم ایجاد شود.
در این مراسم از صادرکنندگان برتر استان متشکل از محمد نجیب شریفی مدیرعامل شرکت سقز سازی کردستان، شاهو اخگر مدیرعامل شرکت سیم و کابل اخگر غرب، آفاق روزچنگ مدیرعامل شرکت تولیدی و صنعتی خورشید زریوار، هادی جهانی مدیرعامل شرکت نسیم زریبار، خسرو شجاعی مدیرعامل شرکت تعاونی لبن دوش غرب، محمودنادرسرا مدیرعامل شرکت نیک پلیمر و هیوا حاجی مرادی مدیرعامل شرکت صنایع تولیدی سیم و کابل ارم هادی نور با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد.
7348/9102

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/61266/ممانعت-از-صادرات-واحدهای-تولیدی-خیانت-به-کشور-است
بستن   چاپ