عصر کرد
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان:
برگزاری برنامه‌های فرهنگی و قرآنی باید به خود مردم واگذار شود
چهارشنبه 23 آبان 1397 - 23:57:03
عصر کرد - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان گفت: مباحث فرهنگی و قرآنی باید به خود مردم واگذار شود و دستگاه‌های اداری نباید تصدی‌گری کنند.
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، حجت‌الاسلام مختار کرمی در یکصد و نهمین جلسه ستاد شاماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی اظهار کرد: پیامبر اکرم(ص) فرموده‌اند علیرغم ادای نماز و گرفتن روزه کسانیکه در امانت خیانت کنند منافق و خائن محسوب می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه امانتداری از ویژگی‌ها و مولفه‌های یک انسان مسلمان به شمار می‌رود، افزود: کسی که مرتکب خیانت شود طبق فرمایش رسول خدا منافق محسوب می‌شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کردستان عنوان کرد: دروغگویی در سخن نیز از دیگر خصلت‌های فرد منافق است و کسانی که وعده و وعید بدهند و بر عهد خود عمل نکنند منافق هستند چرا که وفای به عهد از ویژگی‌های بارز انسان مومن است.
وی با بیان اینکه برخی از مدیران وعده می‌دهند و به عهد خود عمل نمی‌کنند، عنوان کرد: متاسفانه هیچ ستاد و مسئولی پیگیر این موضوع نیست و بسیاری از وعده‌های مدیران به فراموشی سپرده می‌شود.
حجت‌الاسلام کرمی در ادامه ماه ربیع‌الاول را فرصت مناسبی برای تبلیغ دین دانست و یادآور شد: برخلاف نظر و عقیده کسانی که دین را به سلیقه خود تفسیر می‌کنند باید مجالس دینی فرصتی برای تبلیغ درست دین اسلام، تفسیر قرآن کریم و ترویج ارزش‌های ناب محمدی باشد و مبلغین، امامان جمعه و جماعت و روحانیون باید از فرصت ماه ربیع‌الاول در این مسیر بهره ببرند.
وی خاطرنشان کرد: عده‌ای افراد کج فهم سعی در ایجاد شبهه بر مجالس و محافل دینی ما دارند بنابراین باید سعی شود با تبلیغات قوی‌تری به تبلیغ و ترویج مباحث دینی بپردازیم.
وی یادآور شد: ماه ربیع‌الاول همچنین فرصتی برای سیاستگذاری در حوزه معرفتی است و بی‌شک مردم خود برگزارکننده برنامه‌های ماه مولود هستند و مسئولان باید این برنامه‌ها را برای ترویج اخلاق و سنت پیامبر اکرم(ص) حمایت و کمک کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان اضافه کرد: مباحث فرهنگی و قرآنی باید به خود مردم واگذار شود و دستگاه های اداری نباید تصدی‌گری کنند.
حجت‌الاسلام کرمی با اشاره به اینکه تبلیغات اسلامی چندین برنامه را در مناطق روستایی برنامه‌ریزی کرده تا در ایام ماه ربیع‌الاول برگزار کند، افزود: در اصل این برنامه‌ها با همراهی خود مردم برگزار می‌شود و باید مردم را به مشارکت دعوت کرد.
وی انسجام و تقویت هویت دینی و ملی و ترویج اندیشه‌های ناب اسلام برای مسلمانان به ویژه نسل جوان را از دیگر مواردی دانست که می‌توان از فرصت ماه مولود برای دستیابی به آن استفاده برد.
حجت‌الاسلام اصغر شایسته دستجردی معاون فرهنگی نماینده ولی فقیه در استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: در برنامه‌های عزاداری و مدیحه‌سرایی‌های ویژه عزاداری تنوع وجود دارد اما در اشعاری که در مراسم و برنامه‌های شاد قرائت می‌شود تنوع دیده نمی‌شود و باید مورد توجه باشد.
وی با اشاره به اینکه در مراسم اربعین امسال فعالیت‌های گسترده‌ای از سوی کمیته‌های آموزشی و فرهنگی و سایر کمیته‌ها انجام شد، افزود: گرچه ارائه غذا در موکب‌های اربعین اقدامی پسندیده و کمکی به زائران است اما تنها نباید به نذرهای شکمی توجه شود و زائران باید با نذرهای فرهنگی و اقلام فرهنگی نیز تغذیه فکری می‌شدند.
وی عنوان کرد: استان کردستان یک استان فرهنگی است و باید زائرانی که از این استان راهی اربعین می‌شدند هدیه‌ای فرهنگی حتی در حد یک کتاب قرآن یا ادعیه از استان دریافت می‌کردند.
معاون فرهنگی نماینده ولی فقیه در کردستان عبور زائران خارجی از استان کردستان به اربعین حسینی را امری قابل توجه دانست و گفت: لازم بود هدایایی فرهنگی حتی‌الامکان با زبان انگلیسی به زائران خارجی داده می‌شد تا فرهنگی بودن استان کردستان در دید زائران خارجی نیز تجلی می‌نمود.
حجت‌الاسلام شایسته اضافه کرد: جلسات ستاد شئون فرهنگی در استان مرتب و منظم برگزار می‌شوند و لازم است مناسبت‌های هر ماه بررسی و براساس مناسبت‌های هر ماه مسئولان اداراتی که با مناسبت ماه مربوطه مرتبط هستند به عنوان مهمان به جلسات دعوت شوند.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/61245/برگزاری-برنامه‌های-فرهنگی-و-قرآنی-باید-به-خود-مردم-واگذار-شود
بستن   چاپ