عصر کرد
حسینی بودن نام و نشان و مذهب نمی شناسد
دوشنبه 7 آبان 1397 - 14:20:10
عصر کرد - سنندج - چهل روز از اشک‏های کربلا می‏گذرد؛ قطراتی که حاوی پیام فتح‏ و دلاورمردی بود و اینک پس از قرن ها، همه آزادیخواهان خود را به مدفن حنجره آزادگی می رسانند.
به گزارش ایرنا، پا به پای عطیه و جابر به راه می افتند اما یک هزار و 376 سال با آن اربعین فاصله دارند هر چند این فاصله نتوانسته آنها را از امام و مقتدایشان دور کند تا امروز حسینی تر از هر زمان دیگری در دنیا ظاهر شوند.
از نام و نشان و مذهب هم نمی پرسند چون می دانند همه دلداده راه آزادگی هستند و اینک پس از قرن‌ها به اربعین رسیده و آمده اند تا شهادت بدهند که «گواهی می‌دهم تو به عهد خدا وفا کردی و در راه خدا جهاد کردی تا هنگام شهادتت فرا رسید... پروردگارا! من تو را گواه می‌گیرم، که من دوست آن حضرت و دوست دوستداران او هستم»...
این راه و رسم همیشگی اربعینی هاست، همان هایی که سال اول قدم در راه ام المصائب حضرت زینب (س) گذاشتند و حالا هر سال شان با نام کربلا گره خورده است.
کردستانی ها هم این روزها، از شور و شعور حسینی لبریز هستند، بعضی با قافله اربعین همراه شده و خود را به کربلا رسانده اند و بعضی هم مانده اند تا در موکب ها به کاروانیان این همایش عظیم خدمت کنند.
** از کردستان تا کربلا
مدیرکل حج و زیارت کردستان می گوید: امسال چهار هزار و 700 کردستانی زائر کربلای معلا در آیین پیاده روی اربعین حسینی هستند.
هاشم ناظمی جلال به برپایی هشت موکب برای پذیرایی از زائران حسینی در استان اشاره کرد و گفت: این موکب ها در خروجی شهرهای سنندج، سقز، بیجار، کامیاران و سریش‌آباد مستقر شده و تا 2 روز پس از اربعین هم در خدمت زوار هستند.
سه موکب از طرف کردستانی ها در کربلا برپاست، این را هم مدیرکل حج و زیارت استان کردستان اعلام کرد.
ناظمی جلال افزود: دو موکب اختصاصی از شهرهای سریش‌آباد و دلبران و یک موکب هم مربوط به استان است که به نام ستاد اربعین حسینی کردستان در کربلی‌ معلا برپا است.
** اربعین میزانی برای سنجش وحدت
امسال مردم کردستان از همه شهرهای استان در همایش بزرگ اربعین حاضر شدند، از ترکهای مناطق شرقی تا کردها مناطق غربی استان همه در کنار هم پیام اصلی اربعین را در عمل متجلی کردند.
اربعین پیام وحدت است و کردستانی ها بیشتر از هر جای دیگری در دنیا، وحدت را با جان و دل درک کرده و در عمل به آن پایبند هستند.
این را باید از هیات عزاداری محمد رسول الله (ص) در قروه پرسید و دید، اهل تسنن کُرد زبان قروه که در روزهای عزای اهل بیت (ع) دسته زنجیرزنی و سینه زنی بر پا می کنند و برای خاندان نبی مکرم اسلام (ص) سوگواری می کنند.
یا از ستاره خانم، پیرزن 80 ساله سریش آبادی که همه دارایی یک ساله اش را در روز تاسوعا، نذر قمر بنی هاشم (ع) می کند و برای عزاداران سفره پذیرایی پهن می کند.
ارادتمندانی از این دست زیاد هستند، مثل خانم هایی که روز عاشورا در امامزاده های سنندج، دیگ نذری بار می گذارند و ختم صلوات می گیرند.
کردستان آینه تمام نمای ارادت ایرانی ها به ساحت خاندان نبوت است و مردم آن چه خوب توانسته اند، تیر تفرقه دشمن را به سمت خود دشمنان نشانه بروند.
7345/9102

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/60277/حسینی-بودن-نام-و-نشان-و-مذهب-نمی-شناسد
بستن   چاپ