عصر کرد_ سید احمد ذکریایی، با بیان اینکه
مرغداران باید حداکثر در 45 روز کشتار کنند، اظهارداشت: مرغ های گوشتی با
وزن بیشتر، از استانداردهای جهانی، کیفیت و سلامت پایین تری برخوردار
هستند.
وی به سیاست وزارت جهاد کشاورزی
در قبال بهبود تولیدات گوشتی اشاره کرد و افزود: به منظور کنترل وزن مرغ،
اطلاعاتی را از مرغداران کسب می کنیم و آن را آنالیز میکنیم و همچنین به
آنها توصیه می کنیم مرغداران، جوجه هایشان را حداکثر در 45 روز کشتار
کنند.
معاون بهبود تولیدات دامی استان
کردستان ادامه داد: مرغ سایز، مرغی است که هم منافع اقتصادی کشور و منافع
مرغدار را تأمین می کند، اما برای تولید مرغ سایز، هیچ ساز و کار جبری را
ارائه نمی کنیم بلکه این شرایط تابع عرضه و تقاضا است.
ذکریایی یادآور شد: اگر چه طرح
ملی استانداردسازی تولید و عرضه مرغ گوشتی از نظر وزن و اندازه نیز با هدف
ساماندهی بازار این محصول دنبال می شود، اما بسیاری از مرغداران به خاطر
صرفه اقتصادی به دنبال تولید مرغ با وزن بالا هستند.
http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/60173/سالانه-بیش-از-100-هزار-تن-گوشت-مرغ-در-کردستان-تولید-می-شود