عصر کرد
سالانه بیش از 100 هزار تن گوشت مرغ در کردستان تولید می شود
یکشنبه 6 آبان 1397 - 9:59:14 AM
مهر
عصر کرد_ سید احمد ذکریایی، با بیان اینکه مرغداران باید حداکثر در 45 روز کشتار کنند، اظهارداشت: مرغ ‌های گوشتی با وزن بیشتر، از استانداردهای جهانی، کیفیت و سلامت پایین تری برخوردار هستند.

وی به سیاست وزارت جهاد کشاورزی در قبال بهبود تولیدات گوشتی اشاره کرد و افزود: به منظور کنترل وزن مرغ، اطلاعاتی را از مرغداران کسب می ‌کنیم و آن را آنالیز می‌کنیم و همچنین به آنها توصیه می‌ کنیم مرغداران، جوجه هایشان را حداکثر در 45 روز کشتار کنند.

معاون بهبود تولیدات دامی استان کردستان ادامه داد: مرغ سایز، مرغی است که هم منافع اقتصادی کشور و منافع مرغدار را تأمین می کند، اما برای تولید مرغ سایز، هیچ ساز و کار جبری را ارائه نمی ‌کنیم بلکه این شرایط تابع عرضه و تقاضا است.

ذکریایی یادآور شد: اگر چه طرح ملی استانداردسازی تولید و عرضه مرغ گوشتی از نظر وزن و اندازه نیز با هدف ساماندهی بازار این محصول دنبال می‌ شود، اما بسیاری از مرغداران به خاطر صرفه اقتصادی به دنبال تولید مرغ با وزن بالا هستند.


http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/60173/سالانه-بیش-از-100-هزار-تن-گوشت-مرغ-در-کردستان-تولید-می-شود
بستن   چاپ