عصر کرد_ سید احمد ذکریایی، با بیان اینکه مرغداران باید حداکثر در 45
روز کشتار کنند، اظهارداشت: مرغ های گوشتی با وزن بیشتر، از استانداردهای
جهانی، کیفیت و سلامت پایین تری برخوردار هستند.
وی به سیاست وزارت جهاد کشاورزی در قبال بهبود تولیدات گوشتی
اشاره کرد و افزود: به منظور کنترل وزن مرغ، اطلاعاتی را از مرغداران کسب
می کنیم و آنر آنالیز می کنیم و همچنین به آنها توصیه می کنیم مرغداران،
جوجه هایشان را حداکثر در 45 روز کشتار کنند.
معاون بهبود تولیدات دامی استان کردستان ادامه داد: مرغ سایز،
مرغی است که هم منافع اقتصادی کشور و منافع مرغدار را تأمین می کند، اما
برای تولید مرغ سایز، هیچ ساز و کار جبری را ارائه نمی کنیم بلکه این
شرایط تابع عرضه و تقاضا است.
ذکریایی یادآور شد: اگر چه طرح ملی استانداردسازی تولید و
عرضه مرغ گوشتی از نظر وزن و اندازه نیز با هدف ساماندهی بازار این محصول
دنبال می شود، اما بسیاری از مرغداران به خاطر صرفه اقتصادی به دنبال
تولید مرغ با وزن بالا هستند.
http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/60156/سالانه-بیش-از-100-هزار-تن-گوشت-مرغ-در-کردستان-تولید-می-شود