عصر کرد
آخرين خبرها از عمليات «فجر ارتفاعات»:
همايش بين المللي برنامه ريزي اقتصادي و توسعه پايدار منطقه اي در دانشگاه کردستان آغاز شد
دوشنبه 6 شهريور 1396 - 4:47:36 PM
ایرنا - علمی
کرد آنلاین - سنندج- ایرنا- همایش بین المللی برنامه ریزی اقتصادی و توسعه پایدار و متوازن منطقه ای، رویکردها و راهکارها با حضور مسئولان ملی و استانی و اساتید دانشگاه های ایران، عراق، استرالیا و لهستان روز چهارشنبه در دانشگاه کردستان آغاز شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، در این همایش اساتیدی از کشورهای ایران، آلمان، کانادا، مالزی و اقلیم کردستان عراق در 2 روز به بررسی مولفه های توسعه پایدار، اشتغال و بهره‌وری، سرمایه‌گذاری و بهبود کسب و کار و اقتصاد فرهنگ و هنر با توجه به رویکردهای اصلی کردستان می پردازند.
از جمله محورهای فرعی این همایش شامل ضرورت و دلالت های برنامه ریزی های اقتصادی در توسعه پایدار و متوازن منطقه ای، مدل های رشد اقتصادی، برنامه ریزی منطقه ای و توسعه پایدار، مدل های اقتصاد سنجی، اقتصاد فضایی و توسعه پایدار متوازن وساختار دولت وبودجه ریزی ونظام مدیریتی در برنامه ریزی منطقه ای است.
**دیپلماسی علمی با دنیا بعد از برجام توسعه یافت
رئیس دانشگاه کردستان در این آیین با بیان اینکه توسعه و پیشرفت کشور در تمامی عرصه ها نیازمند استفاده از ظرفیت های نظام دانشگاهی است افزود: امروزه توسعه نیازمند افرادی با فکر پیشرفته بوده و نقش جامعه دانشگاهی در این خصوص تعیین کننده است.
فردین اخلاقیان اظهار کرد: در دوران معاصر برای رسیدن به توسعه باید از ظرفیت های دانشگاه ها به بهترین شکل ممکن استفاده شود تا بتوان به پیشرفتی پایدار و مطمئن دست یافت.
به گفته وی تعامل دانشگاه ها با دستگاه های اجرایی هنوز به سطح مطلوبی نرسیده و لازم است مدیران اجرایی از این ظرفیت استفاده کنند.
رئیس دانشگاه کردستان افزود: روابط علمی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای مختلف دنیا بعد از برجام هر روز در حال توسعه است و این ظرفیت به دانشجویان و اساتید کشور کمک شایانی می کند.
وی به همکاری دانشگاه کردستان با دانشگاه های اقلیم کردستان عراق اشاره کرد و گفت: همایش های بین المللی در حوزه اقتصادی با همکاری دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه در آینده به میزبانی طرف عراقی برگزار می شود.
اولین همایش بین المللی برنامه ریزی اقتصادی و توسعه پایدار و متوازن منطقه ای، رویکردها و راهکارها در تالار مولوی دانشگاه کردستان روزهای 13 و 14 اردیبهشت در دانشگاه کردستان در حال برگزاری است.
این همایش با حضور جمعی از اساتید دانشگاهی داخلی و خارجی برگزار می شود که آلان فریدون علی رئیس دانشگاه پلی تکنیک سلیمانیه اقلیم کردستان عراق، اساتیدی از دانشگاه های استرلیا، مالزی، لهستان، ژاپن و پرفسور محمدرضا واعظ مهدوی معاون امور توسعه سازمان برنامه و بودجه کشور، پروفسور زهرا افشاری، فرشاد مومنی، علی اکبر بانویی، سهراب دل انگیزان و حسین راغفر حضور دارند.
دانشگاه کردستان در سال 1355 کار خود را با عنوان دانشسرای عالی سنندج وابسته به دانشگاه تربیت معلم تهران آغاز و در سال 1370 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، این مرکز آموزش عالی را با عنوان دانشگاه کردستان معرفی کرد.
این دانشگاه هم اکنون دارای بیش از 170 رشته شامل 51 رشته کارشناسی، 91 رشته کارشناسی ارشد و 29 رشته دکتری است و در هفت دانشکده با بیش از 300 عضو هیئت علمی به بیش از 10 هزار دانشجو خدمات تحصیلی ارایه می کند.
علوم انسانی و اجتماعی، ادبیات و زبان های خارجی، مهندسی،هنر و معماری، علوم پایه و منابع طبیعی هفت دانشکده این دانشگاه است.
7348/ 3020
**خبرنگار: افسانه گلباغی/**انتشاردهنده: عبدالله رحمانی

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/5814/همايش-بين-المللي-برنامه-ريزي-اقتصادي-و-توسعه-پايدار-منطقه-اي-در-دانشگاه-کردستان-آغاز-شد
بستن   چاپ