عصر کرد
با خطاهای رایج فضای وب و نحوه برطرف کردن آن ها آشنا شوید
شنبه 28 مهر 1397 - 11:39:12
عصر کرد - محال است کارتان با اینترنت باشد و حداقل دو سه باری در ماه با خطاهای مختلف فضای وب رو به رو نشوید. اما اغلب ما نمی‌دانیم که معنا و مفهوم دقیق این خطاها چیست و اینکه چطور می‌شود آن‌ها را برطرف کرد. در این متن به خطاهای رایج فضای آنلاین می‌پردازیم و از نحوه برطرف کردنشان برایتان می‌گوییم .
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، به نقل از دیجیاتو، مسلما با خطاهای سری 400 و سری 500 فضای آنلاین آشنا هستید. این خطاها به دلایل مختلفی روی صفحه ظاهر می‌شوند و با اینکه ظاهر نسبتا یکسانی دارند اما ساختار کلی آن‌ها کاملا با هم متفاوت است .
به طور کلی ارورهای سری 400 خطای کلاینتی که دارید از آن استفاده می‌کنید را نشان می‌دهند. خوشبختانه این سری از خطاهای فضای وب تقریبا قابل رفع هستند و اگر کمی با آن سر و کله بزنید می‌توانید از شر مدام ظاهر شدنشان خلاص شوید .
اما خطاهای سری 500 این طور نیستند و زمانی روی صفحه ظاهر می‌شوند که سرور یک سایت به مشکلی اساسی خورده باشد. این یعنی مشکل از شما نیست و در بیشتر مواقع هر کاری هم که برای برطرف کردن این خطاها انجام دهید بی ثمر خواهد بود .
خطای 400
خطای 400 زمانی رخ می‌دهد که سرور یک سایت در فهم یک درخواست شما ناکام باشد. به طور کلی، حتی یک اشتباه ساده در درخواست‌ها هم می‌تواند منجر به خطای 400 شود. مثلا فقط کافیست یک اشتباه تایپی در حین تایپ آدرس یک سایت انجام دهید تا سریعا با این خطا رو به رو شوید .
از طرف دیگر خیلی وقت‌ها مشکل از مرورگرهاست. آن‌ها در برخی مواقع مدام سعی می‌کنند با یک کوکی از اعتبار ساقط شده یا نادرست به یک سرور متصل شوند که نتیجه برای کاربر چیزی جز خطای 400 نخواهد بود .
البته خیلی از سرورهایی هم که پیکربندی درست و درمانی ندارند به جای نشان دادن یک خطای صحیح که کاربر بتواند معنی آن را درک کند راه آسان را در پیش می‌گیرند و یک خطای 400 ساده تحویل او می‌دهند .
مثلا خیلی پیش آمده که با آپلود فایلی حجیم، سرور خطای 400 صادر کند. اما در چنین شرایطی مشکل از شما نیست و این سرور است که نمی‌تواند شرح حال درستی از مشکل پیش آمده تحویلتان دهد. در چنین شرایطی سرورها یک خطای 400 ساده به کاربر نشان می‌دهند تا مشکلات فنی خودشان را لاپوشانی کنند .
همانند خطاهای 404 و 502 ، طراحان وبسایت می‌توانند کاری کنند تا خطای 400 هم در قالب‌های گوناگون ظاهر شود. به همین خاطر هم هست که صفحه خطای 400 روی هر سایت، ظاهر متفاوتی دارد .
حتی ممکن است که طراح یک سایت نام به خصوصی برای خطای 400 آن تعریف کند. اما در کل معنا و مفهوم همه این نام‌ها تقریبا به یک مشکل یکسان ختم می‌شود که شاید بشود آن را برطرف کرد. این هم از چند روشی که می‌توان با آن بر خطای 400 چیره شد.
رفرش کردن صفحه؛ رفرش کردن صفحات همیشه آسان‌ترین راه برای برطرف کردن بسیاری از مشکلات است. مشکل خطای 400 نیز از این قضیه مستثنی نیست و از آنجایی که خیلی اوقات این ارور به صورت موقتی رخ می‌دهد می‌توان آن را با یک رفرش ساده برطرف کرد .
بررسی دوباره آدرس سایت؛ همانطور که گفتم اصلی‌ترین دلیل صادر شدن خطای 400 ، اشتباه تایپی در آدرس‌ سایت‌هاست. پس اگر به صورت دستی آدرس یک سایت را تایپ و خطای 400 دریافت کردید، احتمالا اشتباه تایپی دارید. در این صورت سریعا آدرس تایپ شده را مورد بررسی قرار دهید و ببینید که آن را در نوار آدرس درست نوشته‌اید یا نه .
جستجوی صفحات از طریق سایت؛ اگر URL صفحه‌ای که قصد باز کردن آن را دارید توصیفی است و دارید پشت سر هم خطای 400 دریافت می‌کنید، برای یک بار هم که شده کلید واژه کانونی موجود در لینک را بردارید و با قرار دادن آن در نوار جستجوی تعبیه شده در سایت به دنبال مقاله مورد نظر خود بگردید. چراکه خیلی وقت‌ها پیش می‌آید در URL کامل صفحات یک وبسایت اشتباه تایپی وجود داشته باشد .
خالی کردن کوکی و کش مرورگر؛ بسیاری از وبسایت‌ها، خطای 400 تحویل کاربرانشان می‌دهند چون کوکی که در حال خواندن آن هستند قدیمی یا معیوب است. از طرفی خیلی از افزونه‌ها نیز با تغییر کوکی کاربر باعث می‌شوند که یک وبسایت مدام در خواندن کوکی‌ها به مشکل بخورد و خطای 400 صادر کند. همچنین اگر مرورگر شما ورژن تاریخ مصرف گذشته‌ای از یک صفحه را در حافظه کش خود ذخیره کرده باشد، احتمال اینکه خطای 400 دریافت کنید زیاد است. پس با این اوصاف یکی از راه‌های غلبه بر خطای 400 ، خالی کردن کوکی و کش مرورگرهاست .
خطای 403
خطای 403 زمانی رخ می‌دهد که بخواهید وارد صفحه یا منبعی شوید که اجازه دسترسی به آن را ندارید. متأسفانه در بیشتر مواقع چاره‌ای برای رفع خطای 403 وجود ندارد و باید سعی کنید به نحوی اجازه دسترسی به آن صفحه یا منبع را به دست آورید. با این حال، بد نیست که پیش از تسلیم شدن، راه‌ حل‌هایی که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنم را نیز امتحان کنید.
رفرش کردن صفحه؛ به قول معروف رفرش کردن صفحه در بیشتر مواقع بر هر درد بی درمان دواست. پس اگر با خطای 403 رو به رو شدید حتما چند باری صفحه را رفرش کنید شاید مشکل برطرف شود .
بررسی دوباره آدرس سایت؛ همانند خطای 400 ممکن است دلیل صادر شدن خطای 403 نیز به خاطر اشتباهات تایپی باشد. پس به آدرس سایت مورد نظر خوب دقت کنید و ببینید که در آن اشتباهی دیده می‌شود یا نه .
بررسی مجوزها؛ همیشه نمی‌شود به تمام محتوای مهم یک سایت دسترسی داشت. برخی از سایت قوانین خاص خودشان را برای دیده شدن محتوا دارند و نمی‌گذارند کاربرانی که در سایت ثبت نام نکرده‌اند تمام محتوای خاصشان را ببینند. پس اگر سایت مورد نظر شما چنین قوانینی داشت حتما آن‌ها را بخوانید و به دریافت مجوزهای لازم بپردازید .
خطای 404
خطای 404 یکی از ارورهایی است که زیاد با آن رو به رو می‌شویم. این خطا زمانی روی صفحه ظاهر می‌شود که سرور قادر به پیدا کردن منبعی که شما دنبالش هستید نباشد. اما در بیشتر مواقع این خود ما هستیم که با اشتباهات تایپی باعث صادر شدن خطای 404 می‌شویم. پس چه کار باید کرد.
رفرش کردن صفحه؛ پیش از هر چیز همانند همیشه صفحه را بعد از گذشت چند ثانیه رفرش کنید .
بررسی دوباره آدرس سایت؛ آدرس شما اشتباه است، لطفا حواستان را حین تایپ کردن آدرس سایت جمع کنید .
جستجوی صفحات از طریق سایت؛ مطالبی را که دنبالش هستید در URL سایت تایپ نکنید. به جای این کار به سراغ نوار جستجوی سایت‌ها بروید و از آن جا به دنبال محتوایی که دنبالش هستید بگردید .
خطای 500
صادر شدن خطای 500 به این معنی است که برای سایت مقصد مشکلی اساسی پیش‌ آمده. اغلب در چنین شرایطی مشکل از شما یا کامپیوترتان نیست و این خود سایت است که مشکل دارد. کار خاصی از دستتان بر نمی‌آید ولی این راه‌ها را امتحان کنید.
رفرش کردن صفحه؛ یادتان نرود که رفرش کردن صفحه را فراموش کنید .
دوباره امتحان کردن؛ در اغلب مواقع مشکلات سرور موقتی هستند. بگذارید کمی زمان بگذرد و دوباره امتحان کنید .
تماس با سایت؛ اگر مشکل ادامه دار بود، سعی کنید با بخش فنی سایت تماس بگیرید و جویای مشکل پیش آمده شوید .
خطای 502
خطای 502 زمانی رخ می‌دهد که سرور یک سایت در جمع آوری اطلاعات از سرورهای دیگر به مشکل خورده باشد. در چنین شرایطی کار خاصی نمی‌شود انجام داد اما حداقل بد نیست راه‌های زیر را امتحان کنید.
رفرش کردن صفحه؛ خطای 502 چیزی نیست که با یک رفرش ساده برطرف شود اما امتحان کردنش ضرری ندارد .
پرس و جو از دیگران؛ به سایت‌هایی مانند isitdownrightnow.com یا downforevryoneorjustme.com بروید و ببینید دیگران هم به چنین مشکلی برخورده‌اند یا نه .
خالی کردن کوکی و کش مرورگر؛ به ندرت پیش می‌آید که خطای 502 به خاطر کوکی‌های تاریخ مصرف گذشته یا کش‌های مشکل دارد به نمایش درآید. اما به هر حال، کوکی و کش مرورگر خود را خالی کنید شاید مشکل برطرف شد .
خطای 503
خطای 503 به این معناست که سرور یک سایت فعلا قادر به پاسخگویی نیست. این ارور به دلایل مختلفی روی صفحه ظاهر می‌شود اما در بیشتر مواقع دلیل صادر شدن آن به خاطر ناتوان بودن سرور در پاسخگویی به حجم بالایی از درخواست هاست. این مشکل نیز از سوی شما قابل رفع نیست و فقط می‌توانید چند روش ساده را روی آن‌ امتحان کنید.
رفرش کردن صفحه؛ مانند مابقی ارورها، برای برطرف کردن احتمالی خطای 503 نیز رفرش کردن را امتحان کنید .
پرس و جو از دیگران؛ به سایت‌هایی مانند isitdownrightnow.com یا downforevryoneorjustme.com بروید و ببینید دیگران هم به چنین مشکلی برخورده‌اند یا خیر .
دوباره امتحان کردن؛ در اغلب مواقع مشکلات سرور موقتی هستند. بگذارید کمی زمان بگذرد و دوباره امتحان کنید .
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/57624/با-خطاهای-رایج-فضای-وب-و-نحوه-برطرف-کردن-آن-ها-آشنا-شوید
بستن   چاپ