عصر کرد
از بازیچه تا عشق ماندگار
يکشنبه 22 مهر 1397 - 13:02:08
عصر کرد - سنندج - بازیچه نخستین و عشق ماندگار آخرین رمان نوشته شده توانجوی سنندجی است که در هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب کردستان عرضه شده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، 320 غرفه در قالب هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب کردستان از 18 مهر در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی سنندج کار خود را برای عرضه کتاب آغاز کردند.
یکی از این غرفه ها متفاوت از دیگران است، غرفه ای که به سه نویسنده و یک انتشاراتی واگذار شده تا آثار خود را در آن عرضه کنند.
دو نفر از این نویسندگان توانجو هستند، توانجویانی که با گام نهادن در حوزه نوشتن و چاپ آثارشان نشان دادند هیچ تفاوتی با افراد سالم از لحاظ حضور و تاثیرگذاری در اجتماع ندارند.
دو بانویی که نام و چهره شان برای مردم کردستان شناخته شده است یکی نشسته بر ویلچر با 47 سال سن و دیگری اما بر اثر سرماخوردگی و اقدام دیرهنگام برای درمان، بینایی و شنوایی اش را تا حد زیادی از دست داده است.
سیده عطیه شیخ احمدی متولد سال 1350 دارای مدرک کارشناسی ادبیات فارسی از دانشگاه پیام نور سنندج است.
زمانی که تنها 19 سال داشت و برای استقبال از آزادگان هشت سال دفاع مقدس به همراه تعدادی زیادی از همسایه ها و آشنایان به پشت بام خانه شان که در نزدیکی محل تردد اسرای آزاد شده بود، می رود و بدلیل ازدحام جمعیت سقوط می کند و از ناحیه گردن قطع نخاع می شود.
هشت سال بعد از ویلچرنشین شدنش اولین رمان خود را به نام بازیچه می نویسد و همان سال هم آن را منتشر می کند.
از آن سال تاکنون 27 رمان را با موضوعات خانوادگی، اجتماعی و عاشقانه نوشته و آنها را بدون هیچ گونه حمایتی از بخش دولتی و خصوصی به چاپ رسانده است.
آخرین اثر چاپ شده او رمان عشق ماندگار است که امسال توسط انتشارات آوش تهران در تیراژ یک هزار نسخه روانه بازار شده است.
عشق ماندگار داستان رزمنده ای است که بعد از پایان جنگ تحمیلی و از دست دادن دوستانش همیشه عشق و غمی در دل دارد، عشقی که در وجودش ماندگار شده است.
این رزمنده که همیشه از اینکه همراه با دوستانش شهید نشده احساس ناراحتی می کند برای اینکه کار خیری انجام دهد و اینگونه تسکینی بر دل مملو از غم و غصه اش شود راهی روستایی می شود که سرپرستی پسر معلولی که مادر و پدرش را از دست داده است، بر عهده بگیرد.
سیده عطیه شیخ احمدی در حاشیه برگزاری هشتمین نمایشگاه بین المللی کردستان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در دوران مدرسه علاقه زیادی به انشا نویسی داشتم.
وی اضافه کرد: همیشه در مسابقات خاطره نویسی و انشانویسی مدارس شرکت می کردم و چندین مرتبه در مسابقات استانی و کشوری هم موفق به کسب رتبه برتر شدم.
این بانوی نویسنده سنندجی افزود: نخستین اثر خود را به مادر عزیزم که زحمات و تلاش هایش منجر شده بتوانم بعد از اتفاقی که برایم افتاد به زندگی برگردم و شروع به نوشتن کنم، تقدیم کردم.
شیخ احمدی یادآور شد: در کنار مادرم، پدرم هم نقش موثری در موفقیتم داشته به همین دلیل آخرین اثر خود را به او که بزرگترین پشتوانه زندگیم است، تقدیم می کنم.
دلشکسته، فرار از فرار، فریب خورده، اقیانوس خوشبختی، به خاطر تو، آشنایی، عشق واقعی و تنهایی از جمله رمان های منتشر شده این بانوی توانجوی سنندجی است.
در تنهایی هایم تنها نیستم چون تو هستی، جای تو در پریشانی های خیالم خالی نیست، با تو و دست در دست تو تا انتهای آرزوهایم پرواز خواهم کرد، تقدیم بوسه بر دست های مهربان مادر عزیر و گرامیم، نوشته ای که در صفحه نخست رمان بازیچه چشم هر مخاطبی را به خود جلب می کند.
انتها قبادی بانوی توانجوی دیگری است که اثرش را در این غرفه عرضه کرده است، سال 56 در روستای شاهینی شهرستان کامیاران به دنیا می آید و از سال 72 به دلیل سرما خوردگی به جمع توانخواهان می پیوندند.
انتها که مدرک کارشناسی علوم اجتماعی دارد، داستان زندگی خود را در کتابی با عنوان ملکه رنج ها روایت کرده و تاکنون در نمایشگاه های مختلفی هم چون نمایشگاه بین المللی تهران آن را عرضه کرده است.
443 جلد از این کتاب که به چهارمین چاپ خود رسیده است در هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب کردستان در سنندج عرضه شده و در این چند روز مورد استقبال مردم قرار گرفته است.
وجود این غرفه در نمایشگاه کتاب کردستان بیانگر توجه مسئولان فرهنگی استان به قشر توانخواه و توانایی ها و استعدادهای آنان است که امید می رود این توجهات همواره تداوم داشته و در دیگر حوزه ها نیز شاهد آن باشیم.
7348/9102

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/56314/از-بازیچه-تا-عشق-ماندگار
بستن   چاپ