عصر کرد
فراهم کردن سازوکارهاي قانوني لازمه تشويق اسپانسرها
24 تير 1396 - 10:21:15 ب.ظ
استانداري کردستان
کرد آنلاين - وزير ورزش و جوانان ، با تاکيد بر لزوم حضور اسپانسرها در کنار ورزشکاران، خاطرنشان کرد: اگر سازوکارهاي قانوني را فراهم نکنيم، وضعيت اسپانسري و حمايت مالي در ورزش، همين خواهد بود.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني استانداري کردستان؛ مسعود سلطاني فر در ديدار صميمي با روسا، نوابين و دبيران هيات هاي ورزشي کردستان، گفت: در حوزه اقتصاد ورزش، شرايط حضور اسپانسر خصوصي در دنيا فراهم و سرمايه گذاران در اين زمينه مشارکت بالايي دارند، اما در ايران خيلي از آن استقبال نمي شود.
وي با ذعان به اينکه بحث اقتصاد ورزش در برنامه ششم توسعه مورد توجه قرار گرفته است، يادآور شد: در حال حاظر نيز هزينه هاي اسپانسري به عنوان هزينه هاي مالياتي براي سرمايه گذار محاسبه مي شود اما براي ترغيب اسپانسرها به حمايت هاي قانوني بيشتري نياز داريم.
سلطاني فر خاطرنشان کرد: اگر اين سازوکارهاي قانوني را فراهم نکنيم وضعيت اسپانسري و حمايت مالي از ورزش همين خواهد بود.
وزير ورزش و جوانان در بخش ديگري از صحبت هاي خود در خصوص کمک مالي به هيات هاي ورزشي، گفت: اعتبارات سال گذشته حدود 18 ميليارد تومان بود که سهم هر هيات در کشور حدود 7/1 ميليون تومان بود، اما اميدواريم امسال با استفاده از منابع 47 صدم درصد ارزش افزوده بتوانيم اين اعتبارات را افزايش دهيم؛ چرا که ما معتقديم در مناطق مرزي و دورافتاده استعدادهاي خويب داريم که شناسايي آنها به وسيله هيات ها ميسر مي شود.
وي با تاکيد بر اهتمام ويژه دولت براي رفع مشکلات کردستان، اظهار داشت: دولت در خصوص رفع مشکلات برخي مناطق، با تاکيد رييس جمهور، تمرکز ويژه اي دارد و رسيدگي و حل مشکلات استان هاي محروم و مرزي مورد تاکيد رييس جمهور بوده و از جمله اين استان ها، کردستان است.
وزير ورزش و جوانان اضافه کرد: با اين رويکرد، جهت گيري، تاکيد و تمرکز رييس جمهور، همه وزرا تلاش دارند در اين مناطق توازني با ساير استان ها برقرار کنند.
سلطاني فر بر اراده جدي براي رسيدگي و ارتقاء ورزش بانوان تاکيد و تصريح کرد: حوزه ورزش بانوان به عنوان شاخصي براي ارزيابي عملکرد مديران استان ها مورد توجه قرار مي گيرد.
وي قهرماني ها و مدال آوري هاي پياپي بانوان در سال هاي اخير را يادآور شد و بر لزوم فراهم کردن شرايط برابر با ورزشکاران مرد از جمله سالن تمرين و ساير ملزومات براي آنها تاکيد کرد.
وزير ورزش و جوانان در خصوص صندوق حمايت از ورزشکاران نيز از تلاش براي افزايش پوشش و حمايت هاي اين صندوق گفت و خاطرنشان کرد: بايد شان ورزشکاران و پيشکسوتان که زماني موجبات شادي و شعف و افزايش غرور ملي را براي ملت ايران شده اند حفظ شود.
سلطاني فر در ادامه به تصميم دولت براي احياء سازمان جوانان اشاره و خاطرنشان کرد: بحث جوانان نيازمند جايگاه قانوني مقتدرتر و محکم تري از شرايط کنوني و معاونت يک اداره کل است.
وي با ابراز اميدواري نسبت به راي مثبت نمايندگان مجلس به تفکيک سازمان جوانان از وزارت ورزش، افزود: سازمان ملي جوانان مي تواند با ايجاد هم گرايي و هم افزايي بين دستگاه هاي مختلف در رفع مشکلات جوانان بکوشد.
سلطاني فر ضمن اشاره به بخش هايي از عملکرد حوزه جوانان وزارت ورزش و جوانان، از اهتمام دولت براي احياء خانه هاي جوان در محلات خبر داد و يادآور شد: در دولت آقاي خاتمي تعدادي خانه هاي جوانان داير شد که در دلت هاي نهم و دهم از جوانان گرفته و به دستگاه هاي مختلف واگذار شد اما دولت آقاي روحاني قصد دارد اين خانه را مجدداً راه اندازي کند که تاکنون موفق شده در برخي شهرستان ها آن ها را فعال کند.
شايان ذکر است، وزير ورزش و جوانان در ابتداي سخنان خود به اهميت برجام براي کشور اشاره و اظهار داشت: اگر در خلال 4 سال جنگ تحميلي قدرت خود را به رخ جهانيان کشيديم در خلال 30 ماه مذاکره پيچيده نيز، قدرت سياسي خود را به رخ دنيا کشيديم.
وي حفظ حقوق هسته اي و لغو تحريم ها را دو دستاورد مهم برجام براي کشور عنوان کرد و يادآور شد: اگرچه برخي بدعهدي کردند اما اين توافق بين ايران و آمريکا نبود بلکه توافقي ميان ايران و جامعه جهاني بود.
سلطاني فر ميزباني ايران از 60 رويداد ورزشي بين المللي را دستاورد برجام براي ورزش کشور عنوان کرد و افزود: پيش از برجام، رويکردها در قبال ايران غير از اين بود.



http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/5313/فراهم-کردن-سازوکارهاي-قانوني-لازمه-تشويق-اسپانسرها
بستن   چاپ