عصر کرد
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای کردستان تاکید کرد:
لزوم حمایت مسئولان از تجاری سازی ایده دانشجویان/افزایش رشته‌های دانشگاه یزدان پناه
چهارشنبه 21 شهريور 1397 - 18:49:36
عصر کرد - سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کردستان از آماده بودن پنج طرح و اختراع ثبت شده برای تجاری سازی خبر داد و گفت: مسئولان، نمایندگان مجلس و سرمایه گذاران باید از این ایده‌ها و اختراعات ثبت شده حمایت کنند.
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، محمد لطیف شیردل امروز چهارشنبه(21 شهریور) در نشست با اصحاب رسانه کردستان، از تبدیل دانشکده فنی شهید یزدان پناه سنندج به دانشگاه فنی و حرفه‌ای خبر داد و اظهار کرد: این ارتقا بر اساس شاخص‌های مختلف وزارت علوم صورت گرفته و دانشکده یزدان پناه از بین 172 مرکز، چهاردهمین دانشکده کشور است که به دانشگاه ارتقا یافته است.
وی افزود: یکی از پتانسیل‌های آموزش عالی، زمین است و خوشبختانه دانشگاه شهید یزدان پناه در این زمینه مشکلی ندارد و مراکز مختلف دانشکده فنی دختران سنندج و دانشکده فنی پسران سقز دارای 12 هکتار زمین در بهترین نقاط این شهرستان‌هاست.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کردستان با اشاره به اینکه تا کنون بالغ بر 9 هزار نفر در این دانشگاه فارغ التحصیل شده‌اند، عنوان کرد: دانشگاه یزدان پناه سنندج در حال حاضر دو هزار نفر دانشجو در دو مقطع کاردانی و کارشناسی دارد و برای سال تحصیلی جدید هم هزار نفر پذیرش می‌کند.
وی اعلام کرد: دانشکده فنی دختران سنندج هم در حال حاضر هزار نفر دانشجو دارد که با پذیرش سال تحصیلی جدید به هزار و 300 نفر افزایش خواهد یافت و همچنین دانشکده فنی پسران سقز هم 500 نفر دانشجو دارد و با پذیرش جدید به 700 نفر افزایش پیدا می‌کند.
شیردل از افزایش رشته‌های این دانشگاه خبر داد و عنوان کرد: دو رشته آموزش کامپیوتر به دانشکده فنی پسران سقز و کارشناسی معماری به دانشکده دختران سنندج اضافه شده است و دو رشته هم به دانشگاه یزدان پناه افزوده شده و در سال تحصیلی جدید دانشجو پذیرش می‌کند.
وی با اشاره به اینکه 90 درصد از فارغ التحصیلان برخی رشته‌های دانشگاه یزدان پناه وارد بازار کار شده اند، بیان کرد: یکی از آیتم‌های تاثیرگذار بر جذب دانشجویان در بازار کار، تجهیزات و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی است که به منظور تامین این امکانات برای دانشجویان، سال 95-96، 700 میلیون تومان برای کارگاه‌های این دانشگاه خریداری شد.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان از ثبت چندین اختراع توسط دانشجویان این دانشگاه خبر داد و گفت: سیستم آموزش ضد قفل، اختراع ماشین دوزیست از جمله این اختراعات است که به منظور تجاری سازی این اختراعات از مسئولان، سرمایه گذاران و همچنین نمایندگان استان انتظار می‌رود که دانشجویان و اختراعات ثبت شده آنان را حمایت کنند.
وی تجاری سازی ایده‌ها و اختراعات را موجب ایجاد انگیزه و همچنین ایجاد اشتغال در استان دانست و افزود: این دانشگاه از تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی و همچنین اساتید مجربی برخوردار است که در هیچ یک از دانشگاه های استان و همچنین استان‌های همجوار وجود ندارد.
شیردل با اشاره به اینکه این دانشگاه جزء 10 دانشگاه برتر کشور است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 5 طرح از دانشجویان این دانشگاه آماده جهت تجاری سازی و واگذاری به سرمایه گذار آماده است.
وی آمادگی این دانشگاه برای آموزش مهارت‌های لازم جهت ورود به بازار صنعت را اعلام و خاطرنشان کرد: این دانشگاه به منظور آشنایی فارغ التحصیلان سایر رشته‌ها و دانشگاه‌ها با مهارت‌های جهان صنعت، نسبت به برگزاری دوره‌های آموزشی برای این افراد اقدام می‌کند.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کردستان یکی از مشکلات این دانشگاه را نبود خوابگاه عنوان کرد و یادآور شد: متاسفانه این مشکل باعث انصراف برخی از دانشجویان از تحصیل شده بود که خوشبختانه با جذب پنج میلیارد تومان اعتبار خوابگاهی با ظرفیت 250 نفر و همچنین سالن ورزشی دانشکده فنی دختران نیز در حال ساخت است.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/52288/لزوم-حمایت-مسئولان-از-تجاری-سازی-ایده-دانشجویان-افزایش-رشته‌های-دانشگاه-یزدان-پناه
بستن   چاپ