عصر کرد
مدیر شرکت تراکتورسازی کردستان:
برای سرپا ماندن از مزایای خودمان می زنیم/ دلالان از فروش هر تراکتور 5هزار دلار سود می برند
چهارشنبه 21 شهريور 1397 - 14:19:02
عصر کرد - مدیر شرکت تراکتورسازی کردستان گفت: وضع جدید اقتصادی فشار زیادی به کارخانه وارد کرده که با نامناسب شدن بازار فروش در خارج کشور توسط دلالان این فشار دوچندان شده است. به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، یوسف دادگر صبح امروز (20شهریور ماه) در حاشیه رزمایش خدمات رسانی بسیج کارگری تحت عنوان شیفت ایثار با اشاره به وضعیت بد اقتصادی کارخانه تراکتورسازی کردستان اظهار کرد: در کنار تلاش مجموعه تراکتورسازی کردستان متاسفانه هر روز از مزایای خود می زنیم که بتوانیم کارخانه را سرپا نگه داریم.
وی افزود: بحث قاچاق تراکتور به خارج از مرزها از یک طرف موجب وارد شدن فشار مضاعف به کارخانه و از طرف دیگر موجب سوددهی فراوان برای عده ای دلال شده است.
مدیر شرکت تراکتورسازی کردستان با بیان اینکه دلالان بازار فروش را نابسامان کرده اند تصریح کرد: به علت تفاوت قیمت دلار در بازار و شرایط اقتصادی موجود فروش هر تراکتور در خارج از مرزها برای دلالان و قاچاقچیان حدود 5هزار دلار سود دارد.
وی با دست و پاگیر بودن بعضی قوانین برای افزایش تولید و صادرات عنوان کرد: دلارهای حاصل از فروش محصولاتمان به قیمت مصوب دلار وارد سامانه نیما می شود این درحالی است که خریدار دلار را با قیمتی بیشتر خریداری کرده است.
دادگر ادامه داد: قیمت هر تراکتوری که از طرف جهادکشاورزی به کشاورزان می دهیم حدود 92میلیون است که فرد خریدار با انتقال تراکتور به لب مرز آن را با قیمتی حدود 120میلیون می فروشد و این ضربه بزرگی به بازار ما در اقلیم کردستان عراق می زند.
وی با اغواگر دانستن سود ناشی از این کار خاطرنشان کرد: چند ماه قبل افرادی اقدام به خریداری تراکتورهای مدل پایین کرده اند و با رنگ کردن دوباره و جعل پلاک، تراکتور را در بازار به نرخ مدل 97 فروخته اند.
مدیر شرکت تراکتورسازی کردستان گفت: بعضی از شرکت ها با واردات تراکتور با تعرفه ای بسیار پایین تر از مصوبه های گمرک می خواهند با ما رقابت کنند که این صحنه رقابتی نابرابر است.
وی با اشاره به سیاست های این شرکت اظهار کرد: تراکتورسازی اگر سودی کرده باشد در بین کارکنان خود تقسیم می کند و سیاست ما رسیدن به اهداف بلند مدتمان است.
دادگر افزود: درحال حاضر دو تیپ تراکتور 285 تک دیفرانسیل و دو دیفرانسیل در کارخانه تولید می شود که این تولیدات را برای استان کردستان به منظور صادرات به اقلیم کردستان انحصاری کرده ایم.
وی در خصوص بومی بودن قطعات استفاده شده در کارخانه تراکتورسازی تصریح کرد: بیش از 95درصد قطعه ها تولید داخل هستند و قطعاتی که تولید آن در داخل کشور صرفه اقتصادی ندارد را از کشورهای دیگر وارد می کنیم.
مدیر شرکت تراکتورسازی کردستان با بیان تعداد کارکنان این شرکت عنوان کرد: تراکتور سازی 180نفر پرسنل داشته که با انتقال آن ها به تبریز یا خارج از کشور این تعداد به 150نفر درحال حاضر رسیده است که همه از مزایای قانون کار بهره منداند.
وی در پایان با اشاره به ضرورت حمایت از صنایع داخلی یادآور شد: در شرایط فعلی گریبانگیر جنگ اقتصادی هستیم و خوشنود از افزایش قیمت ها نیستیم اما با صرفه جویی در هزینه ها درحال کم کردن تبعات این جنگ هستیم.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/52225/برای-سرپا-ماندن-از-مزایای-خودمان-می-زنیم--دلالان-از-فروش-هر-تراکتور-5هزار-دلار-سود-می-برند
بستن   چاپ