عصر کرد
مسئولان بايد مصداق هاي اقتصاد مقاومتي را بيابند
دوشنبه 29 خرداد 1396 - 10:44:31 AM
ايرنا
کردانلاين- محمد فلاحي در چهارمين جلسه اقتصاد مقاومتي که در راستاي ارائه راهکارهاي مناسب براي ايجاد اشتغال در سالن جلسات فرمانداري بانه برگزار شد، افزود: توسعه بخش کشاورزي که يکي از ظرفيت هاي مهم شهرستان است و از مصداق هاي اقتصادي مقاومتي است بايد در اولويت قرار گيرد.
وي تامين امکانات را براي تحقق ظرفيت هاي بخش کشاورزي ضروري دانست و تاکيد کرد: سازمان هاي خدمات رسان آب، برق و گاز خدمات را بايد به روستاهاي شهرستان انتقال دهند و زمينه براي ايجاد شرايط مناسب توسعه بخش کشاورزي که زمينه ساز ايجاد اشتغال زايي و توليد است فراهم شود.
فلاحي ادامه داد: با فراهم کردن امکانات رغبت کشاورزان براي توليد و رونق کشاورزي و باغداري بيشتر مي شود.
وي اظهار کرد: براي توسعه بخش کشاورزي هماهنگي هاي لازم با شرکت آب منطقه اي استان براي صدور مجوز حفر چاه انجام شده و در بانه نياز به مجوز 100 چاه آب براي کشاورزي داريم که با استقبال استان موجه شديم.
اين مسئول برق رساني به دشت روستاي سياحومه براي چاه هاي کشاورزي و گاز رساني مزرعه گل محمدي و کارگاه گلاب گيري اين روستا و برق رساني به مزرعه توت فرنگي و باغهاي سيب روستاي اوغل ضروري خواند و گفت: اين اقدامات بايد براي به منظور فراهم کردن بسترهاي اشتغال جوانان روستايي فراهم شود.
فرماندار بانه اظهار کرد: اراضي اوقافي شهر بانه که بلا استفاده بودند با مشارکت اداره اوقاف و سرمايه گذار بخش خصوصي براي انجام پروژه هاي خدماتي و توليدي اختصاص يافت.
وي تغيير کاربرهاي فضاهاي آموزشي را از ديگر اقدامات انجام شده در راستاي ايجاد اشتغال و ارزش افزوده براي آموزش و پرورشعنوان کرد و افزود: در قانون بودجه امسال با در اختيار گذاشتن تسهيلات هر گونه تغيير کاربري و ايجاد ارزش افزوده در بخش املاک آموزش و پرورش مشمول هيچگونه خلاف و عوارض نمي شود که سه نقطه با همکاري آموزش و پرورش مکان يابي شده است.
فلاحي تاکيد کرد: براي ايجاد اشتغال و رونق توليد مديران بايد تسهيلگري کنند کسي که در راستاي خدمت به مردم تسهيلگري کند مورد بازخواست قرار نمي گيرد.
وي به تعامل و همکاري سازمان ها تاکيد کرد و گفت: در منابع طبيعي بايد با حفظ فضاي طبيعي باغ هاي در اراضي طبيعي شيب دار ايجاد شود.
فرماندار بانه افزود: بايد سازمان ها بر اساس آمار گزارش اقدامات خود را ارائه دهند و در هر اقدامي که انجام مي دهند بايد ميزان ايجاد اشتغال و توليد را مشخص کنند.
مدير جهاد کشاورزي بانه نيز گفت: براي کارگاه و مزرعه گل محمدي 70 ميليون ريال براي هزينه سيستم آبياري قطره اي به صورت بلاعوض پرداخت مي شود.
کريم شريفي افزود: برداشت گل محمدي در سال گذشته بسيار خوب بوده که کشاورز در مساحت هفت هزار مترمربع حدود چهار تن برداشت کرده که برداشت اين ميزان گل محمدي بسيار رضايت بخش بود.
وي خاطر نشان کرد: تاکنون 372 هکتار از اراضي کشاورزي به سيستم آبياري تحت فشار مجهز شده و 16 پروژه ديگر در دست اقدام است که به زودي به بهره برداري مي رسد.
شريفي به مزاياي آبياري تحت فشار اشاره کرد و افزود: اين سيستم آبياري به صرفه جوي در مصرف آبٰ، جلوگيري از فرسايش خاک و کنترل علف هاي هرز کمک مي کند.
وي گفت: براي اجراي طرح هاي کشاورزي نياز به اعتبارات و تسهيلات بانکي ارزان قيمت است چراکه کشاورزان توان پرداخت هزينه هاي بالا را ندارند.
وي اظهار کرد: امسال زمينه ايجاد يک هزار هکتار توسعه باغات در اراضي ملي و شخصي فراهم شده است اميدوارم اين هدف محقق شود.
وي به ايجاد زنبورستان در مزارع و باغهاي بانه اشاره کرد و گفت: در هفته جهاد کشاورزي 60 کندوي زنبور عسل به 25 کشاورز که دوره زنبور داري را به مدت 72 ساعت گذارنده بودند به صورت رايگان توزيع شد.
وي اظهار کرد: 29 نفر براي احداث جايگاه و خريد دام بويژه بز مرخز به صندوق کارآفرين معرفي شده که اين موضوع پيگيري شده است.
وي ادامه داد: بيش از 50 ميليارد ريال را براي تامين سرمايه در گردش مرغداري هاي اختصاص يافته بخش از ان پرداخت شده و بخش ديگر به سبب کمبود منابع مالي تاکنون پرداخت نشده است.
اين مسئول تاکيد کرد: جهاد کشاورزي براي همه فعاليت هاي بخش کشاورزي آمادگي دارد و اين فعاليت ها در راستاي اقتصاد مقاومتي و توليد و اشتغال است که اميدورايم امسال بيش از سالهاي گذشته در اين راستا تلاش کنيم.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/5148/مسئولان-بايد-مصداق-هاي-اقتصاد-مقاومتي-را-بيابند
بستن   چاپ