عصر کرد
روستای نجنه بهشتی در دل جنگل های بلوط کردستان
يکشنبه 28 مرداد 1397 - 13:55:50
عصر کرد - روستای نجنه به واسطه چشمه سارهای پر آب بسیاری که در دل خود جای داده، یکی از سر سبزترین مناطق استان کردستان از لحاظ داشتن نماهای طبیعی است. به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، در 38کیلومتری شهرستان بانه، روستای زیبا و چشم نواز نجنه قرار دارد که با داشتن طبیعتی بکر می تواند مقصد توریست ها و مسافرانی که به قصد خرید به شهرستان بانه می آیند باشد.
روستای نجنه در محاصره کوه های بلند پوشیده از درختان بلوط قرار گرفته است که بیش از بیش بر زیبایی این روستا می افزاید. جاده ورودی به روستا از میان باغات و درختان کهن سال بلوط می گذرد که لذت سفر را بی شک دوچندادن خواهد کرد.
آشنایی با مردم خونگرم روستا نجنه که اکثرا دامدار و کشاورز هستند و دیدن سنن و مراسمات قدیمی آن ها می تواند تجربه ای جدید برای توریستان و علاقمندان به فرهنگ کُردی باشد زیرا فرهنگ کردستان با قدمت چند هزار ساله از قدیمی ترین فرهنگ ها و تمدن هاست.
روستای نجنه به واسطه چشمه سارهای پر آب بسیاری که در دل خود جای داده است، یکی از سر سبزترین مناطق استان کردستان از لحاظ داشتن نماهایی طبیعی محسوب می‌شود؛ این امر باعث احداث تعدادی شیلات در این منطقه شده است که چشیدن طعم ماهی قزل آلا را در کنار رود پر آب این روستا، سفر به آن را خاطره انگیز می کند.

وجود قرآن قدیمی که در مسجد این روستا نگهداری می‌شود نشان دهنده فرهنگ و هنر این روستای زیباست؛ قرآن روستای نجنه شامل 30 جزء کامل است که توسط فردی بنام مراد بن یوسف بن عیسی مشهور به فقیه مراد در سال 978 هجری قمری (456 سال قبل) به خط ثلث به رشته تحریر در آمده است.
اقامت در روستا نجنه به راحتی مراجعه به یک هتل است؛ این روستا با داشتن هتل 2 ستاره(هتل ماسی) در دل طبیعت بی مانند کردستان لذت اقامت را دوچندان می کند؛ گذراندن ایام خوش تعطیلات در کنار درخت های تنومند و همچنین شنیدن سمفونی طبیعت با پس زمینه نوای چشمه بر زیبایی این روستا افزوده است.

ابوبکر پزشکی، مدیر شیلات نجنه در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به تعداد خانوار این روستا اظهار کرد: روستای نجنه با داشتن 150 خانوار در فاصله 38 کیلومتری شهرستان بانه و در میان جنگل های بلوط کردستان واقع شده است.
وی افزود: وجود طبیعت بکر، آب و هوای دل انگیز، شیلات و قرآن تاریخی نجنه از جاذبه های گردشگری این روستا است که هرساله تعداد زیادی مسافر را جذب می کند.
مدیر شیلات نجنه گفت: در سال 94 به علت شیوع ویروس ماهیان سردآبی، کار شیلات نجنه با وقفه مواجهه شد اما امسال با توان بیشتر کار را از سر گرفتیم و روزانه پذیرای تعداد زیادی مسافر و توریست از سراسر ایران هستیم.
وی در پایان یادآور شد: هتل ماسی نجنه با داشتن امکانات اقامتی زمینه را برای آن دسته از مسافرانی که تمایل به سپری کردن اوقات در این روستا دارند را فراهم آورده است.
با نزدیک شدن به پاییز و خنک تر شدن هوا در روزهای آینده روستا نجنه می تواند مقصدی زیبا و پر از تصویرهای رنگارنگ برای بازدید کنندگانی باشد که می خواهند از آخرین ماه تابستان برای سپری کردن اوقاتی خوش در کنار خانواده و دوستان استفاده کنند.

انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/45513/روستای-نجنه-بهشتی-در-دل-جنگل-های-بلوط-کردستان
بستن   چاپ