عصر کرد
معاون استاندار کردستان:
تکرار کمبودها ایجاد فضای یاس و ناامیدی را در جامعه تداعی می‌کند
پنجشنبه 25 مرداد 1397 - 08:23:54
عصر کرد - سنندج - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کردستان گفت: تکرار کمبودها موجب ایجاد یاس و نا امیدی در جامعه می شود که این تفکر و رویکرد قطعا کمکی به توسعه پایدار جامعه نمی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان، حسین فیروزی در جلسه هماهنگی کارگروه تخصصی اقتصادی ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در محل سالن شهدای دولت استانداری با بیان این مطلب اظهار داشت: در حقیقت هدف اصلی مجموع شورای سیاست گذاری ستاد گرامیداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ابراز واقعیت هایی است که باید جامعه از آن مطلع باشد و از خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی در این چهل سال مطلع شوند .
وی افزود: در واقعا ذکر این واقعیت به این منظور صورت می گیرد تا جامعه مشاهده کند تا در کنار همه انتقادها، مبنایی هم برای امید بخشی وجود دارد و در آینده جوانان بتوانند با تکیه بر این داشته ها و خدمات صورت گرفته آینده را بسازند .
فیروزی در بخشی دیگر از سخنان خواستار حضور قوی تر بخش خصوصی در مسیر توسعه کشور و استان شد و بر لزوم مشارکت بخش های خصوصی و دولتی برای معرفی خدمات نظام تاکید کرد .
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان ضمن اشاره به آغاز چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در ادامه سخنانش تصریح کرد: نظام مقدس جمهوری اسلامی امسال درحالی وارد دهه چهارم خود می شود که خدمات بخش خصوصی و دولتی در کنار هم شاکله آن را تشکیل می دهد از این رو در معرفی خدمات این نظام مشارکت در دو بخش را می طلبد .
وی خاطر نشان کرد: مشارکت دادن نهادها بخش خصوصی و فعالین آن در تنظیم و اجرا برنامه های چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی از مهمترین نیازهای موفقیت این کارگروه است و تدوین و برنامه ریزی فعالیت ها باید از همین حالا باید شروع شود .
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان اذعان داشت: براساس این دستور العمل همه اعضای کارگروه موظف هستند که در حوزه اقتصادی اهداف و وظایف ستاد را برای معرفی توانمندی و خدمات نظام در چهار دهه گذشته انجام دهند .
فیروزی با بیان اینکه تمامی عملکرد دستگاه های مختلف در 40 سال گذشته در این برنامه گنجانده و معرفی می شود گفت: این اطلاعات در حد اطلاع رسانی عملکرد گذشته نیست بلکه تدوین برنامه ای برای ارتقا بهره وری سازمان و اعتلای آن و تدوین برنامه آینده برای ادامه ارایه خدمات نظام با توجه خدماتی که در گذشته انجام شده است .
وی گفت: هیچ کس در هیچ مسیولیت منکر کمبودها نیست اما خیلی مهم است که داشته ها را همزمان ببینیم و در حقیقت ندیدن توانایی های موجود جامعه به عنوان یک آفت در مسیر توسعه می باشد .
فیروزی در پایان گفت: همه باید تلاش کنیم تا خدمات صادقانه نظام و دولت تدبیر و امید به طور کامل اطلاع رسانی شود و واقعیتها بازگو و مبنا قرار گیرد و سکوی پیشرفت برای آینده باشد.

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/45316/تکرار-کمبودها-ایجاد-فضای-یاس-و-ناامیدی-را-در-جامعه-تداعی-می‌کند
بستن   چاپ