عصر کرد
شهدای سرزمین مجاهدت های خاموش الگوی نسل جوان هستند
دوشنبه 15 مرداد 1397 - 8:43:16 AM
ایرنا
عصر کرد - سنندج - مرزدارانی که اواخر تیر ماه امسال در مرزهای مریوان و در سرزمین مجاهدت های خاموش جان خود را فدای دفاع از نظام اسلامی کردند به حُسن رفتار و خُلق در میان مردم شناخته می شدند و با اینکه در قید حیات نیستند ولی اخلاق نیک شان در جامعه همچنان اثر گذار است.
  رهبر معظم انقلاب کردستان را سرزمین مجاهدت های خاموش نامیدند چرا که مجاهدان و رزمندگانی از این خاک مقدس دفاع کردند و شهد شهادت نوشیدند که نام نیک شان تا ابد بر تارک این منطقه می درخشد.
هر چند داغ از دست دادن فرزند یا عضوی از خانواده سخت و سنگین است اما الگو شدن و اثرگذاری مثبت شهید در جامعه است که شادی همراه با غروری در ته دل خانواده های معظم شان ایجاد می کند.
شادمان مرادی از جمله شهدایی است که در حمله اخیر گروهک های ضد انقلاب و معاند به پاسگاه مرزی نزدیک روستای دری در شهرستان مریوان به شهادت رسید، او را فردی معتقد و با ایمان می شناسند و آنطور که پدر همسرش می گوید از 2 ماه قبل از ماه رمضان؛ روزه گرفتن را شروع می کرد.
شهید پاسدار شادمان مرادی در وصیت نامه خود برای حقوق پس از مرگ نیز برنامه ریزی کرده و سهم فقرا و مسجد را از یاد نبرده است، او 60 درصد حقوق خود را برای تنها فرزندش، 20 درصد را برای همسرش، 10 درصد را برای فقرا و 10 درصد را نیز برای مسجد روستای پایگلان محلی که در آنجا به دنیا آمده، در نظر گرفته است.
مادر شهید مرادی می گوید: شادمان برای همه احترام قائل بود، پاک و با ایمان بود و از اینکه پسرم در راه دفاع از اسلام به شهادت رسیده افتخار می کنم.
پسر دیگر این مادر بسیجی است و در پایگاه مرزی دیگری در شهرستان مریوان مشغول پاسداری از حریم، امنیت و مرزهای ایران اسلامی است تا چشم طمع دشمنان را کور کند.
شادمان مرادی هفت سال پیش پدرش را از دست داده و اینک کودک خردسال او نیز با شهادت پدر یتیم شده است.
شهید دیگری که از میان 11 مرزدار شهید پایگاه روستای دری به حسن خلق و اخلاق نیکو شناخته شده عبدالرحمان خالدی است، او پیش از پیوستن به بسیج، دوران سربازی اش را در سپاه مریوان در خدمت به کاروان های راهیان نور گذراند.
لطیف نصری دایی شهید در جریان دیدار خبرنگاران رسانه های کردستان با خانواده این شهید والامقام در ارتباط با خصوصیات فردی عبدالرحمان گفت: حس امانتداری بالایی داشت و در زمان سربازی به زائران راهیان نور خدمت می کرد که امکانات زیادی در اختیارش بود اما بیشتر از اموال خود از آنها محافظت می کرد.
وی صدافت و دوری از غرور آن هم در اوج جوانی را از دیگر خصوصیات بارز شهید دانست و افزود: عبدالرحمان حس خدمتگذاری داشت و از هر کاری برای زائران راهی نور دریغ نمی کرد.
پرویز خالدی پدر شهید هم در رابطه با اخلاق و رفتار او اظهار داشت: وقتی تصمیم گرفت به بسیج بپیوندد معتقد بود برای سربلندی خاک ایران و خدمت به مردم این تصمیم را گرفته و می خواهد تا زنده باشد در لباس بسیجی به این کشور و مردم خدمت کند.
پدر شهید خالدی با اشاره به اینکه پسرم پیشکش و فدایی خاک عزیز و مقدس ایران شد تا دشمن وارد آن نشود، گفت: دشمن ناجوانمردانه به مرزداران حمله کرد و اینک حاضرم در کنار نیروهای نظامی و انتظامی در کوه ها بدنبال گروهک های ضد انقلاب بگردم و به خونخواهی از پسرم و دیگر همرزمان شهیدش مقابل آنها بایستم.
به گزارش ایرنا، پس از شهادت 11 دلاورمرد مرزدار با غیرت در سحرگاه 30 تیر امسال آن هم به شکلی ناجوانمردانه و در دل تاریکی شب، گروهک های ضد انقلاب به هدف خود که ایجاد رعب و وحشت در دل مرزبانان و و مردم منطقه بود، نرسیدند و امروز پاسگاه مرزی «دری» با قدرت بیشتر به کار خود ادامه می دهد و خانواده شهدا هم از اینکه عضوی از خود را در راه اسلام و انقلاب هدیه کرده اند، افتخار می کنند و حاضرند جان خود را برای پاسداری از مرزهای کشورمان فدا کنند.
این شهیدان که پیش از شهادت هم با حُسن رفتار و اخلاق نیک الگو بودند اکنون و در زمانی که خودشان به شیوه فیزیکی در میان جامعه حضور ندارند رفتارهای گذشته شان و نحوه شهادت مظلومانه شان به الگو، انگیزه و عملی تاثیرگذار در ابعاد گسترده تر برای مردم منطقه مرزی مریوان و دیگر مناطق کردستان تبدیل شده است.
در جریان حمله تروریستی بامداد شنبه 30 تیر به پاسگاه مرزی «دری» در شهرستان مریوان 11 نفر از مرزداران غیور سپاه مستقر در این پاسگاه به شهادت رسیدند و هشت نفر نیز زخمی شدند.
10 نفر از شهدا پاسدار پایوار و بسیجی و یک نفر نیز پاسدار وظیفه بود، هفت شهید اهل مریوان، یک شهید اهل سنندج و سه شهید نیز اهل شهرستان قروه هستند.


http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/41924/شهدای-سرزمین-مجاهدت-های-خاموش-الگوی-نسل-جوان-هستند
بستن   چاپ