عصر کرد
معاون توسعه اشتغال و کار آفرینی وزارت:
اشتغال‌آفرینی با تمرکز بر ظرفیت‌های بومی و منطقه‌ای تغییر رویه می دهد
دوشنبه 1 مرداد 1397 - 14:35:59
عصر کرد - معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر لزوم پرداختن به ایجاد بسترهای اشتغال، گفت: با توجه به گسترش بیکاری و مهاجرت جوانان، باید تلاش کرد تا نحوه ورود به بحث اشتغال تغییر یافته و با مطالعه و تحلیل نسبت به برنامه‌ریزی برای ایجاد اشتغال اقدام کرد.
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، عیسی منصوری امروز (دوشنبه 1مرداد) در جریان بازدید از بیمارستان نیمه‌کاره قامشلو شهرستان بیجار با اعلام اینکه خوشبختانه طرح مشاغل خانگی منجر به خلق نتایج مثبت و خوبی در حوزه اشتغال شده، اظهار کرد: به طور بدیهی مناطق مورد بحث در مقوله طرح اشتغال خانگی با تمرکز بر اشتغال روستایی به صورت خاص دنبال می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه در راستای اجرای این طرح تلاش برای رفع موانع الزامی است، گفت: بخش قابل توجهی از طرح‌های ارائه شده تسهیلات دریافت کرده‌اند که این رویه باید با سرعت‌بخشی و روان‌سازی در اعطای تسهیلات به دیگر طرح‌های باقی مانده، به ویژه از سوی بانک‌ها در دستور کار قرار گیرد.
معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ذکر اینکه در کنار پرداخت وام، اقداماتی انجام می‌شود که پرداخت تسهیلات را موضوعیت می‌بخشد، این اقدامات را شامل کمک به توسعه بازار فرش منطقه به عنوان یک برند جغرافیایی شناخته شده، توسعه گردشگری، کمک به توسعه صنایع تبدیلی وابسته به کشاورزی منطقه و دیگر ظرفیت‌های خاص شهرستان‌ها اعلام کرد.
کردستان در صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات یک استان مرجع است
وی در ادامه بخش خدمات و IT را از ظرفیت‌های خوب و پتانسیل‌های غنی استان کردستان معرفی کرد و گفت: خوشبختانه بخش فناوری اطلاعات دارای ظرفیت خوبی در راستای ایجاد اشتغال برای نسل دوم است.
منصوری با بیان اینکه در بحث فناوری اطلاعات استان کردستان یکی از استان‌های مرجع شناخته می‌شود، گفت: رزومه درخشان و دستاوردهای خوب کردستان در این بخش می‌تواند به عنوان الگو به سایر بخش‌ها تعمیم داده شود.
وی تصریح کرد: از جمله دستاوردهای شایان تقدیر استان کردستان در حوزه آی‌تی گیم «شوفر» است که هم اکنون به 86 کشور دنیا صادر شده است.
توسعه اشتغال با توجه به ظرفتیت‌های منطقه
معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مهاجرت قابل توجهی در شهرستان بیجار رخ داده است، گفت: این امر نشان دهنده این است که نوع ورود ما به بحث اشتغال باید عوض شود.
وی با ذکر اینکه در راستای نیل به این هدف کارشناسان این حوزه ظرف یک ماه برنامه مشخصی جدای از موارد صحبت شده را ارائه خواهند داد، تصریح کرد: این برنامه باید بر اساس مطالعه و تحلیل تدوین شود و یک برنامه بین دستگاهی و در عین حال بین‌دولتی و بخش خصوصی با محوریت تمامی دستگاه‌های خدمت‌رسان باشد.
منصوری با اشاره به اینکه افقی 5 ساله و 10 ساله برای این طرح در نظر گرفته شده است، ابراز امیدواری کرد: امید است نتیجه مطلوب و سطح قابل قبولی از رضایت و توسعه یافتگی در منطقه کسب شود.
وی تحقق این مهم را بسیار حیاتی دانسته و اعلام کرد: با اجرایی شدن این طرح در بحث اشتغال تا حدی می‌توان بیکاری را مدیریت و کاهش داد.
معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه این برنامه ظرف مدت یک ماه تدوین می‌شود، خاطرنشان کرد: سبک ورود ما در حوزه اشتغال متفاوت با سبک سنتی و اداری پیشین است که بخشی از آن در قالب طرح تکاپو دنبال خواهد شد.
«فرش بیجار» و «ترشی هفته بیجار» برندسازی می‎شوند
معاون توسعه اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان با تأکید بر اینکه در حوزه اشتغال با توجه به ظرفیت‌های شهرستان بیجار به طور مشخص باید ورود کرد، گفت: ظرفیت جشنواره «هفته بیجار» و «فرش بیجار» از جمله نمادهای بومی و ملی منطقه است که می‌تواند علاوه بر کمک به جذب گردشگر در افزایش درآمد و ایجاد اشتغال، مفید واقع شود.
وی افزود: این دو برند منطقه‌ای هستند و قابلیت این را دارند تا در راستای تبدیل به کسب و کار از آنها بهره گرفت.
منصوری پرداختن به برندهای منطقه‌ای را الزامی دانست و یادآور شد: محصولات خاص هر منطقه می‌تواند به عنوان کسب و کار مردم منطقه نقش شایان توجه‌ای را در ایجاد اشتغال، درآمد و خلق ثروت ایفا کند.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/35610/اشتغال‌آفرینی-با-تمرکز-بر-ظرفیت‌های-بومی-و-منطقه‌ای-تغییر-رویه-می-دهد
بستن   چاپ