عصر کرد
مبانی اقتصاد در حوزه تولید و اشتغال کشور خوب اجرا نشده است
سه شنبه 12 تير 1397 - 21:14:46
کرد آنلاین - سنندج - عضو هیات علمی دانشگاه کردستان گفت: مشکلات اقتصادی و موانع پیش روی تولید بخاطر عدم اجرای صحیح و درست مبانی و اصول اولیه اقتصاد در حوزه تولید و اشتغال کشور بوجود آمده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، حامد قادرزاده عصر سه شنبه در همایش میثاق حمایت از کالای ایرانی اظهار داشت: برای داشتن اقتصاد پویا و پایدار نباید بر اساس یکسان سازی عمل و سایر مبانی مهم و اساسی در این حوزه را نادیده گرفت.
وی با تشریح برخی مشکلات اقتصادی در کشور افزود: چندین اصل موثر در ایجاد اقتصاد پایدار و به موازات آن توسعه پایدار نقش دارند.
قادر زاده با اشاره به اینکه اصل اقتصاد بر پایه مبادلات است، تاکید کرد: مبادلات اقتصادی یک منفعت دو سویه است که طرفین مبادله هر کدام بر اساس نیازهای خود با یکدیگر به توافق می رسند.
وی یادآور شد: دانش اقتصادی می تواند در کسب آمادگی لازم را برای تغییر رفتار مطلوب و مناسب جهت برقراری روابط اقتصادی تاثیر بسزایی داشته باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه کردستان اضافه کرد: وضعیت موجود اقتصادی و مشکلات و موانع تولید به این خاطر است که نتوانستیم فعلیت آنچه که باید در اقتصاد پایدار باشد را به مرحله اجرا در آوریم.
قادرزاده گفت: انتظارات امروز کشور نسبت به آینده، گام های اقتصادی را ایجاد می کند که برای این حرکت نیازمند یک دانش اقتصادی، اطلاعات مناسب و تکیه بر داشته های ارزشمند خود هستیم.
وی نیروی انسانی جوان را سرمایه های عالی یک جامعه و اقتصاد پویا معرفی کرد و اظهار داشت: نیروی انسانی جوان، بازو و اهرمی مناسب برای رشد اقتصادی در جوامع توسعه یافته است اما در کشورهای در حال توسعه با تغییر نگرش اقتصادی، نیروی انسانی جوان سد راه تولید و اشتغال محسوب می شود.
ان کارشناس مسایل اقتصادی علت توسعه یافتگی و رشد صنعت در کشورهای توسعه یافته را حمایت مردم از تولیدات و کالاهای داخلی دانست.
وی با اشاره به علل مهاجرت مردم از بیجار افزود: هر شهری که مبالادت اقتصادی بر اساس نیازهای جامعه و با حجم و تعداد زیاد در حال انجام باشد، مردم را بسوی خود جذب می کند.
قادرزاده راهکار خروج از رکود اقتصادی در چنین شهرستان هایی را تجمیع سرمایه های کوچک و ثابت برای ایجاد یک سرمایه گذاری عظیم و مهم دانست.
وی یادآور شد: برای تجمیع سرمایه های کوچک مردم با هدف احداث و بهره برداری پروژه های عظیم اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار برای نسل های آینده، نقش معتمدین، روحانیت و مسئولان مهم و اساسی است.
عضو هیات علمی دانشگاه کردستان گفت: تمام مجموعه های تولیدی و اقتصادی کوچک می توانند با همیاری دولت و مشاوران اقتصادی به زنجیره های تولیدی تبدیل شوند که در این صورت، ایجاد مبادلات اقتصادی بزرگ امکان پذیر خواهد شد.
او با اشاره به اینکه مردم نقش مهم و بسزایی در رونق اقتصادی هر کشوری دارند، اضافه کرد: با حمایت معنوی و فرهنگی از کالای ایرانی، می توان از گردنه های تحریم گذر کرد و شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در کشور براساس داشته های خود، بود.
شهرستان بیجار با 89 هزار و 162 نفر جمعیت در 142 کیلومتری شمال شرق سنندج قرار دارد.
7350/9102

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/33865/مبانی-اقتصاد-در-حوزه-تولید-و-اشتغال-کشور-خوب-اجرا-نشده-است
بستن   چاپ