عصر کرد
در ستاد مبارزه با قاچاق کالای قروه عنوان شد:
چاقوی تیز قاچاق بر گلوی تولید ملی/کلید طلایی اقتصاد را بیابیم
سه شنبه 12 تیر 1397 - 8:15:31 AM
مهر
کرد آنلاین - قروه-ارتقای کیفیت کالای داخلی در کنار توجه به نظارت های اصلی برای کوتاه کردن دست دلالان از مسایل اقتصادی از جمله کلیدهای طلایی برای حذف کالای قاچاق است.
 کالای قاچاق مهمان ناخوانده و غریبه ای است که ماهیانه به هر ایرانی 105 هزار تومان ضرر وارد می کند و این رقم سالانه به یک میلیون و 275 هزار تومان می رسد. با این احتساب می توان تخمین زد که هر ماه دو و نیم برابر یارانه به کالای قاچاق اختصاص می یابد.
در واقع با ممانعت از ورود قاچاق کالا به کشور، هر سال می توان برای 2 میلیون و 500 هزار نفر فرصت شغلی ایجاد کرد و این یعنی سالانه این میزان شغل به خاطر قاچاق کالا از دست می رود.
با این وصف یکی از راه های مبارزه با قاچاق کالا حمایت از کالای ایرانی و تولید ملی است. مسئله ای که به گفته معاون سیاسی، اجتماعی فرماندار قروه برای حذف مقوله قاچاق نیازمند ارتقای کیفیت کالای داخلی هستیم.
«حاجعلی آوجی» در نشست ستاد مبارزه با کالای قاچاق آگاهی رساندن به جامعه در خصوص مضرات کالای قاچاق را مهم دانست و افزود: آسیبی که قاچاق کالا به وضعیت اشتغال و افزایش بیکاری در جامعه می زند آن قدر بزرگ است که جبران آن به سادگی نخواهد بود.
او خواستار نظارت اصولی برای جلوگیری از نارضایتی اجتماعی و ایجاد آرامش در جامعه شد و بر ضرورت توجه به مسایلی که راه قاچاق را هموار می کند تأکید کرد.
آمار کشفیات
در ادامه رئیس صنعت، معدن و تجارت قروه از تشکل 6 فقره پرونده در 28 مورد بازرسی با کشف و ضبط 9 هزار و 200 نخ سیگار به ارزش 15 میلیون و 431 هزار و 200 ریال در خرداد ماه سال جاری خبر داد.
«علی منتشلو» همچنین از 40 مورد بازرسی صنفی در اردیبهشت ماه با تشکیل 10 فقره پرونده و کشف و ضبط 2 هزار و 290 نخ سیگار و 160 قلم کالای سلامت محور به ارزش 21 میلیون و 65 هزار ریال گفت.
رئیس مرکز بهداشت قروه هم به ارائه آمار کشف کالاهای قاچاق سلامت محور اشاره کرد. به گفته «مسعود معتمدی» از ابتدای سال جاری تا کنون 23 مورد بازرسی با تشکیل 7 فقره پرونده انجام شده که شامل 36 قلم اوازم آرایشی و بهداشتی و 119 قلم مواد خوراکی بوده است.
وی ارزش کالاهای ضبط شده را 11 میلیون و 775 هزار ریال عنوان کرد.
اما در خصوص قاچاق سوخت به گفته رئیس شرکت نفت قروه در سه ماهه اول سال 9 مورد گشت مشترک از 26 واحد و جایگاه عرضه سوخت انجام شده است. «بهروز احمدی» بازدید از واحدهای صنایع و معادن را 56 مورد، کنترل کیفیت جایگاه ها را 108 مورد و بازدیدهای عملیاتی را 46 مورد اعلام کرد.
حمایت از تولید داخلی
در ادامه بیشترین تأکید به نظارت های درست بر مراکز خرید گندم باتوجه به فصل برداشت و کوتاه کردن دست دلالان این حوزه در کنار گفت و گو با نماینده کامیون داران و توجه به مطالبات این صنف برای جلوگیری از اعتصابات در آینده تأکید شد.
هرچند این نشست هم با سخنان کلیشه ای همیشگی و آمارهای عملکردی به پایان رسید اما نباید فراموش کرد خرید شیرین جنس قاچاق، تلخی بی پایان بیکاری را نصیب می کند و در واقع کلید طلایی حل مشکلات اقتصادی، مبارزه با قاچاق کالا و تکیه بر تولید ملی است.
در هر صورت ضمن اینکه مسئولان با باید با ارتقای کیفیت کالای ایرانی نیاز مردم را رفع نمایند نباید اجازه داد اقتصاد داخلی با چاقوی تیز قاچاق قربانی شود و باید هوشیار بود چرا که بی صداترین تار را عنکبوت قاچاق می می نوازد.
باید الگو گرفت از «گاندی»؛ رهبر آزادیخواه هندوستان که تا زمانی کفش تولید کشورش را نیافت پابرهنه بود. حال باید از خود بپرسیم ما در قبال حمایت از تولیدات داخلی چه کره ایم؟

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/33826/چاقوی-تیز-قاچاق-بر-گلوی-تولید-ملی-کلید-طلایی-اقتصاد-را-بیابیم
بستن   چاپ