عصر کرد
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان:
رسانه‌ها زنان الگو را معرفی کنند/ ضرورت ایجاد فرصت‌های برابر برای بانوان
پنجشنبه 17 خرداد 1397 - 22:42:57
کرد آنلاین - مدیر کل امور اجتماعی استانداری کردستان با اشاره به اینکه استفاده از رسانه در جامعه ما درست نبوده است، گفت: متاسفانه رسانه های ما منفعل هستند و معرفی زن الگو را ندارند در صورتی که ما منابع غنی و الگوهای برجسته دینی را داریم .
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، فرانک قدسی شامگاه پنج شنبه(17 خرداد) در دیدار منتخب بانوان فرهیخته استان با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: مهمترین آسیب در بخش دختران، ناآگاهی از حقوق، منزلت و کرامت انسانی خود است که متاسفانه خانواده آنها را با حقوق خود آشنا نکرده است .
وی با اشاره به اینکه امروزه به عرضه گذاشتن جاذبه‌های جنسیتی مشکلاتی را ایجاد کرده است، افزود: فقط رعایت حجاب مهمترین مسئله نیست، بلکه رعایت عفاف هم مهم هست.
مدیر کل امور اجتماعی استانداری کردستان با اشاره به اینکه استفاده از رسانه در جامعه ما درست نبوده است، عنوان کرد: متاسفانه رسانه های ما منفعل هستند و معرفی زن الگو را ندارند در صورتی که ما منابع غنی و الگوهای برجسته دینی را داریم .
وی ادامه داد: متاسفانه رسانه های ما متناسب با نیاز فعلی جوانان ما درصدد برنیامده‌اند که الگوهای موفقی را معرفی کنند .
قدسی به بالا رفتن سن ازدواج در دختران هم اشاره و اعلام کرد: سن ازدواج در دختران به 28 تا 30 سال رسیده است که دلایلی از جمله گرایش به دانشگاه ها و مشغله های درسی و شغلی دارد اما دلیل عمده آن تغییر مطالبات و نیازها و حتی نبود مسئولیت پذیری در پسران است .
وی ذکر کرد: ما هویت همسریابی و همسرداری را به دخترانمان آموزش نداده ایم که اگر در خانواده به شیوه صحیح این هویت ارائه نشود از طریق دوستان ناباب و یا رسانه ها آموزش های اشتباه را خواهند دید .
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان اظهار کرد : بیش از 50 درصد طلاق‌ها مربوط به عدم اشراف بر همسرداری است و 50 درصد بقیه هم مربوط به پنج سال اول زندگی است .
وی افزود: براساس آمارها در حال حاضر در مقابل هر سه ازدواج، یک طلاق به ثبت می رسد که این یک آسیب جدی است .
قدسی در ادامه به بحث اشتغال دختران هم اشاره و تصریح کرد: ما دخترانمان را به سمت تحصیل هدایت می کنیم که در سال های اخیر بیش از 50 درصد صندلی‌های دانشگاه ها را دختران از آن خود کرده‌اند اما ما متناسب با این ورود به دانشگاه، برای آنها اشتغال فراهم نکرده ایم.
وی این مسئله را موحب سرافکندگی دختران دانست و در ادامه بیان کرد: آسیب های فریب و فرار دختران را داریم و متاسفانه باندهایی هستند که دختران را برای مقاصد شوم خود شکار می کنند .
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان، یکی از دلایل این آسیب ها را وجود رفتارای سنتی و غیررسمی در روستاها و حاشیه شهرها و نداشتن آزادی رفتار عنوان کرد و گفت: این دختران شهرهای بزرگ را مامن خود می دانند تا از تعصبات خانواده دور باشند .
وی ادامه داد: اما متاسفانه استفاده‌هایی که از این دختران می شود آسیب های اجتماعی را رو به افزایش نهاده است .
قدسی به ضرورت برگزاری کلاس های آموزشی در حاشیه شهرها تاکید کرد و افزود: این مسئله را هزینه ندانیم بلکه این سرمایه گذاری برای آگاه سازی و تربیت نیروی انسانی است .
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به بحث اعتیاد هم گریزی زد و ذکر کرد: استان کردستان در 10 سال گذشته جزو پاک ترین استان ها و در رده های اول تا سوم کشور قرار داشت اما متاسفانه اعتیاد امروز به میان دختران و زنان ما هم سرایت کرده است .
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان با بیان اینکه آمار دقیقی را از میزان اعتیاد بانوان به موادمخدر نداریم، تصریح کرد: متاسفانه این آمار در میان دختران و بانوان رو به رشد است و این آسیب جدی است .
وی همچنین با بیان اینکه زنان شاغل و خانه دار هیچکدام سهمشان در جامعه مشخص نیست، خاطرنشان کرد: اگر زنان نقش برابر را در رشد اجتماعی و توسعه جامعه دارند انتظار هم دارند در فرصت ها به صورت برابر به آنها نگاه شود .
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/29071/رسانه‌ها-زنان-الگو-را-معرفی-کنند--ضرورت-ایجاد-فرصت‌های-برابر-برای-بانوان
بستن   چاپ