عصر کرد
نسل جديد آموزش‌هاي کارآفريني توسط جهاددانشگاهي تدوين مي‌شود
يکشنبه 18 مرداد 1394 - 11:48:42 AM
ايسنا
fiogf49gjkf0d

مجيد آوج، ضمن گراميداشت سي و پنجمين سالروز تأسيس جهاد دانشگاهي به فرمان امام(ره)  اظهار کرد: امروزه کارآفريني به عنوان يک راهکار اثربخش براي توسعه اقتصادي و اجتماعي کشورها به شمار مي‌رود.

وي افزود: کارآفريني به معناي فرآيند کشف و بهره‌برداري از فرصت‌ها به منظور ارزش‌آفريني در عرصه‌هاي مختلف اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي بوده و اساس توسعه پايدار تلقي مي‌شود.

آوج بيان کرد: توسعه کارآفريني نقش شايسته‌اي براي حضور فعال در بازارهاي جهاني، اشتغال‌زايي پايدار، توسعه عدالت، کاهش فقر و حل مشکلات جامعه، دولت و بخش عمومي دارد.

مدير اشتغال جهاددانشگاهي استان کردستان با اشاره به اينکه يكي از مهم‌ترين و مقدم‌ترين عوامل در طراحي و اجراي يك دوره آموزشي، توجه به اهداف آن است، عنوان کرد: دوره‌هاي آموزش كارآفريني نيز همانند تمام دوره‌هاي آموزشي براساس اهداف متفاوتي طراحي مي‌شوند.

وي با اشاره به اينکه در مجموع دوره هاي کار آفريني فارغ از اهداف ويژه خود سه تغيير اساسي در فراگيران ايجاد مي‌كند، اعلام کرد: اين سه تغيير شامل تغيير در دانش و معلومات و اطلاعات، تغيير در نگرش و بينش و طرز تلقي افراد نسبت به موضوعات و مسايل ويژه و در نهايت تغيير در مهارت‌ها و توانايي‌هاي عملي افراد است.

آوج تأکيد کرد: برنامه‌هاي آموزش کارآفريني در مراکز آموزشي بايد سازماندهي شده و محتواي آموزشي بر اساس نياز بازار و متناسب با شرايط جامعه هدف ارايه شود.

وي با اشاره به لزوم ارتباط جهاد دانشگاهي با سازمان‌ها، ادامه داد: با توجه به نياز استان، شرايطي را ايجاد کرديم که بتوانيم توانمندي‌هاي جهاد را در حوزه هاي مختلف آموزشي، پژوهشي، فرهنگي و اشتغال آماده کرده و رابطه‌اي ميان توانمندي‌هاي اين نهاد را با دستگاه‌هاي اجرايي، مراکز آموزش عالي و ساير سازمان ها برقرار کنيم.

مدير اشتغال جهاددانشگاهي استان کردستان عنوان کرد: تجاري‌سازي برنامه‌هاي مربوط به توسعه فناوري موضوع مهم ديگري است که جهاد دانشگاهي استان کردستان با جديت به دنبال تحقق آن است.

مدير اشتغال جهاددانشگاهي استان کردستان تصريح کرد: در شرايط امروز بايد به دنبال توليد ثروت از علم باشيم و با دستيابي به اين موضوع است که مي‌‌توانيم توسعه اشتغال و فن‌آوري را محقق کنيم.

وي در ادامه به ساير فعاليت‌هاي جهاد دانشگاهي در حوزه اشتغال اشاره کردو ادامه داد: مشاوره و هدايت شغلي، دوره‌هاي توانمندسازي و اطلاع رساني شغلي از مهم‌ترين برنامه‌هاي اين سازمان در طول سال است.

آوج عنوان کرد: برگزاري نشست هاي تخصصي اقتصاد مقاومتي، جشنواره ايده‌هاي برتر دانش بنيان و بازارچه کسب و کارهاي دانشجويي از ديگر فعاليت‌هاي سازمان اشتغال جهاددانشگاهي کردستان است.

مدير سازمان تجاري‌سازي فناوري و اشتغال دانش‌آموختگان استان کردستان در پايان يادآور شد: دوره هاي رباتيک، محاسبه ذهني با چرتکه، دوره هاي تخصصي کارآفريني و مهارت هاي کسب و کار در اين سازمان برگزار مي‌شود.



http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/2748/نسل-جديد-آموزش‌هاي-کارآفريني-توسط-جهاددانشگاهي-تدوين-مي‌شود
بستن   چاپ