عصر کرد
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان:
ترک زکات بنیه اقتصادی جامعه را تضعیف می کند
شنبه 5 خرداد 1397 - 23:13:39
کرد آنلاین - سنندج - نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر توجه مسلمانان به فریضه الهی و وجب زکات گفت: عدم ترک این فریضه الهی منجر به تضعیف بنیه اقتصادی جامعه و زیرساخت های آن می شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ماموستا فایق رستمی شامگاه شنبه در جلسه دبیرخانه شورای زکات استان اظهار داشت: پرداخت زکات حمکت و فواید زیادی دارد که شکوفایی و رونق اقتصادی و کاهش فاصله طبقاتی از جمله این فواید است.
وی با بیان اینکه مساله زکات از سال دوم هجرت از طرف خداوند بر مومنان واجب شد، افزود: توجه به این فریضه الهی قلوب مومنان را از حسد و کینه دور کرده و منجر به تعالی، ترقی و پیشرفت جامعه در زمینه های مختلف می شود.
نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: زکات از دیدگاه همه مذاهب پایه و اساس دین به شمار می رود و اگر نباشد یکی از پایه های دین فرو می ریزد.
ماموستا رستمی با بیان اینکه خداوند در 32 جای قرآن کریم از زکات نام برده است، تاکید کرد: این فریضه الهی بزرگترین تعاون در بین اغنیا و فقرا به شمار می رود و منجر به اخوت و برداری و عشق و محبت در بین این دو قشر می شود.
وی در ادامه با تاکید بر تلاش برای رفع بیکاری به عنوان یکی از مشکلات مهم استان گفت: بیکاری منجر به ایجاد ناامنی می شود لذا تلاش کنیم با رفع این معضل آرامش و امنیت موجود که حاصل خون هزاران شهید است را در جامعه حفظ کنیم.
** پرداخت زکات در کردستان 46 درصد رشد داشت
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان نیز در این جلسه گفت: سال گذشته 168میلیارد ریال زکات در استان جمع آوری شد که نسبت به سال 95 با رشد 46 درصدی روبرو بود.
محمد رسول شیخی زاده اظهار داشت: تعهد ما در زمینه جمع آوری زکات در سال گذشته 140 میلیارد ریال بود که 120 درصد برنامه پیش بینی شده بود و ا این لحاظ رتبه ششم را در کشور به خود اختصاص دادیم.
وی افزود: از این میزان زکات جمع آوری شده 34 میلیارد ریال مربوط به زکات غلات، 70 میلیارد ریال زکات واجب و 62 میلیارد ریال زکات فطریه و کفاره بوده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان به هزینه کرد زکات جمع آوری شده در سال گذشته نیز اشاره کرد و یادآور شد: از این میزان زکات، 64 درصد سهم فقرا و 36 درصد نیز سهم پروژه های عمرانی بود که رعایت شده است.
شیخی زاده تاکید کرد: از محل زکات جمع آوری شده در زمینه کمک به فقرا 89 مورد تامین جهیزیه، 50 مورد هزینه درمان 452 مورد کمک هزینه تحصیلی، 9 مورد آزاد سازی زندانیان و 114 مورد کمک هزینه خرید و تعمیر مسکن مددجویان انجام شده است.
وی افزود: همچنین از همین محل 80 میلیارد ریال کمک معیشت به 38 هزار و 900 نفر از مددجویان زیر پوشش این نهاد پرداخت شده است.
وی در ادامه به هزینه کرد زکات در زمینه پروژه های عمرانی استان نیز اشاره کرد و گفت: احداث و تعمیر 130 مسجد و 40 خانه عالم، هفت مورد غسالخانه و پنج مورد حسینیه و فاطمیه بوده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان اظهار داشت: در استان یک هزار و 694 روستا وجود دارد که سال گذشته یک هزار و 10 روستا در بحث پرداخت زکات مشارکت داشتند.
شیخی زاده با تاکید بر برگزاری منظم جلسات زکات در شهرستان ها ابراز امیدواری کرد با برنامه ریزی های لازم در سال جاری سمت و سوی زکات ما به سمت فقرا باشد.
110 هزار نفر کردستانی در قالب 65 هزار خانوار زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند که 44 هزار خانوار از این تعداد مستمری بگیر و 21 هزار خانوار نیز به صورت چند خدمتی تحت حمایت قرار دارند.
7348/9102

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/26767/ترک-زکات-بنیه-اقتصادی-جامعه-را-تضعیف-می-کند
بستن   چاپ