عصر کرد
نخستین جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور کردستان برگزار شد
چهارشنبه 19 ارديبهشت 1397 - 20:56:24
کرد آنلاین - نخستین جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور کردستان با ارائه گزارش از سوی اعضای این کارگروه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، منطقه کردستان، مظفر اسلامی‌نیا امروز در نخستین جلسه کارگروه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت‌محور که در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد با اشاره به اینکه کلاس‌های آموزشی با محوریت پیشگیری و مبارزه با کالاهای سلامت محور و معرفی برچسب سلامت در استان برگزار خواهد شد، گفت: 19کارگاه آموزشی و آگاه سازی به اصناف مرتبط اعلام شده است.
وی افزود: این دروه‌های آموزشی شامل 12 کارگاه در بحث محصولات آرایشی بهداشتی بانوان، دو کارگاه جهت آموزش پرسنل داروخانه‌ها و پزشکان، دو کارگاه آموزشی اصناف تشکیلات پزشکی، سه کارگاه آموزشی برای عطاری‌ها و مربیان ورزشی برگزار می‌شود.
دبیرکارگروه سلامت با بیان اینکه تمهیدات لازم در راستای آموزش به ارگان‌هایی که اعلام آمادگی و نیاز کرده اند، لحاظ شده است، گفت: هر ارگان و یا سازمان دیگری نیز در این زمینه اعلام نیاز کند، برحسب نیاز کارگاه آموزشی لحاظ خواهد شد.
وی گریزی به آموزش از طریق فضاهای بصری سطح شهردر راستای معرفی مکمل ها و عوارض زد و خاطرنشان کرد: معاونت غذا و دارو در ایام نوروز و پس از آن، اقدام به نصب 12 بنر در سطح شهرهای بانه و مریوان کرد.
ارجاع 85 پرونده به حوزه قاچاق جهادکشاورزی کردستان
شهریار حنیفی دیگر سخنران این جلسه با اشاره به اینکه طی سال 96 حدود 85 پرونده در حوزه‌ی قاچاق به کارشناسان جهاد کشاورزی ارجاع داده شده است، گفت: از این تعداد 55 پرونده احراز تخلف شده و پس از بررسی‌های کارشناسی، جهت اعمال قانون به مراجع ذیصلاح تحویل داده شد.
وی افزود: حدود پنج مورد از پرونده‌ها نیز موارد غیرقابل مصرف انسانی بوده که معدوم شده است.
مدیر توسعه‌ی بازرگانی جهاد کشاورزی با ابزار نگرای از وجود خلاء قانونی در خصوص برخورد با عطاری‌های متخلف در عرضه سموم گفت: طبق قانون عرضه‌ی سموم باید از طریق جهاد کشاورزی صورت گیرد، اما متأسفانه شاهد هستیم که تعدادی ازعطاری‌های سطح استان اقدام به پخش سموم کرده‌اند.
وی تصریح کرد: برای مقابله با این مشکل نیازمند همکاری دستگاه‌های مربوطه برای ایجاد گشت‌های مشترک جهت برخورد با متخلفین الزامی است.
حنیفی در خصوص استفاده‌ی از سموم در گلخانه‌های سطح استان، اظهار کرد: بعضی از صاحبین و متولیان گلخانه‌ها با استفاده از سموم غیرمجاز اقدام به پرورش محصول می‌کنند که خوشبختانه با بازرسی‌های انجام شده بسیاری از این محصولات شناسایی و معدوم شد.
نیمی از اموال تملیکی در حوزه سلامت و دارو است
جمال رضاییان، معاون فروش سازمان اموال تملیکی نیز گفت: 50درصد کالاهای اموال تملیکی کردستان با ارزشی حدود دو میلیارد ریال در حوزه‌ی سلامت و دارو است.
همچنین رضا بهرامی، کارشناس سازمان صنعت معدن وتجارت نیز در خصوص کشفیات کالای قاچاق طی سال 96 گفت: بیشترین کشفیات سازمان صنعت معدن و تجارت کردستان نیز مربوط به موادغذایی، بهداشتی و سیگار بوده است.
وی افزود: پس از این کشفیات، تعداد 243 پرونده با ارزش ریالی311 میلیون در حوزه‌ی قاچاق لوازم بهداشتتی تشکیل شد.
انتهای پیام

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/26184/نخستین-جلسه-کارگروه-مبارزه-با-قاچاق-کالاهای-سلامت-محور-کردستان-برگزار-شد
بستن   چاپ