عصر کرد
امام جمعه بيجار: آشنايي بيشتر با قران از وظايف مسلمين است
يکشنبه 31 خرداد 1394 - 10:29:17 AM
ايرنا
fiogf49gjkf0d
حجت الاسلام علي مرادي  در حاشيه حضور در محفل قرآني مسجد امام موسي بن جعفر(ع)  افزود: خداوند متعال کمال زيبايي است و قرآن عزيز نيز يکي از معجزات و زيباي هاي بي نظير خدا است که تلاوت زيبا مي تواند جذابيت آن را نيز افزايش دهد.

وي در خصوص محافل قرآني فعال شده در بيجار و تاثير آن در جامه و انسان اظهار کرد: قرآن به عنوان معجزه بزرگ الهي از ابعاد مختلف قابل توجه و تامل است.

مرادي به ژرفاي قرآن کريم پرداخت و اظهارکرد: آنقدر علوم قرآني وسيع است که اگر افراد خاصي، دانشمند، نابغه و مستعد، هزاران سال در يکي از بخش هاي آن تعقل، تدبر، تحقيق و مطالعه و سخنراني نمايند، نخواهند توانست حق مطلب را ادا کنند.

مدرس درس خارج حوزه علميه بيجار به نقش اهدا نذورات براي تلاوت قرآن اشاره نمود وعنوان کرد: بسياري از مومنين و افراد نيکوکار و خير براي کسب ثواب و بهره مندي از اين کوثر الهي تلاش زيادي دارند و اين اعتقاد يک واقعيت غير قابل انکار است.

او به تاثير تلاوت قرآن در کودکي براي کودکان و ماندگاري آن در روح و ذهن کودک به عنوان يک نياز حتمي براي پرورش سالم و مطمئن اشاره نمود و گفت: مادران مواظب باشند کودک را از هنگام شيردادن تا زماني که تکلم را ياد مي گيرد با قرآن مانوس نمايند که قطعا افرادي که امروز از قاريان و حافظان شهير قرآن عزيز هستند، در کودکي مورد توجه مادران قرارگرفته اند و نمونه هاي زيادي را ما در جامعه سراغ داريم که شهيد بهشتي نمونه بارزآن است.

رييس شوراي فرهنگ عمومي بيجار، توجه به معاني و درک مفاهيم و کاربردي نمودن دستورات قرآن کريم از جمله امر به معروف ونهي از منکر را از انتظارات مهم خداوند متعال در قرآن برشمرد و ادامه داد: اگر هر فردي از درون و حتي در نوع تغذيه خود به دستورات قرآني توجه کند، بي شک زندگي رنگ و بوي قرآني پيدا مي کند و خيلي از ناهنجاري هاي جامعه کاهش مي يابد.

امام جمعه اهل سنت بيجار نيز در اين خصوص اظهارکرد: تلاوت زيبا واقعا از نظر معنوي، روح و روان انسان را تلطيف مي کند و تا مدت ها انسان از معنويت آن بهره مند مي شود.

ماموستا خالدي ماه رمضان را يک فرصت مغتنم براي تلاوت و تفکر در قرآن دانست و افزود: وقتي زبان انسان روزه باشد، ديگر جوارح انسان تحت تاثير قرار مي گيرد و تلاوت و زيبا خواندن نيز مي تواند تا مدت ها روح انسان را به خود معطوف نمايد.

او فصل تابستان و بيکاري نوجوانان و جوانان و تقارن آن با ماه مبارک رمضان را يک فرصت مغتنم برشمرد و گفت: اگر به فکر سلامت جسمي فرزندان هستيم بايد در اين ماه نيز به طور جدي و به بهانه ماه رمضان به فکر تامين سلامت روحي و معنوي فرزندان باشيم که اگر اين دو همراه هم نباشند،رشد و انتظار واقعي حاصل نخواهد شد.

ماموستا خالدي افزود: انسان وقتي خود را دراين مسير مي بيند و تلاش مي کند همگام با اين عناوين و مقام هاي قرآني خود را تطبيق دهد، از نظر روحي با نشاط و آرامش خاصي پيدا مي کند که اين آرامش در زندگي در دنياي پر خطر امروز فقط با تمسک به قرآن کريم حاصل مي شود.

او به مسوولان فرهنگي توصيه کرد: اگر مي خواهيد در آينده نوجوان و جوان آينده ساز و موفق براي کشور تربيت کنيد، برويد سراغ قرآن و از قرآن کريم کمک بخواهيد يک جوان قرآني با توجه به تقيدش براي رعايت دستورات الهي حتما آينده ساز مطئمني خواهد شد.

وي به کساني که مي خواهند براي آخرت خود حسنه جاري داشته باشند توصيه کرد يک قاري و عامل به قرآن تحويل جامعه دهند تا از ثواب و پاداش فيض برند.

امام جمعه اهل سنت بيجار با اظهار رضايت از اجراي برنامه هاي مختلف قرآني در مساجد و فعاليت دارالقرآن هاي سطح شهر تاکيد کرد: تلاش شود صرفا به روخواني و رونخواني توجه نشود و در کنار شناسايي استعدادهاي قرآني، رعايت دستورات الهي در قرآن را مورد توجه قرار دهند.


http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/2550/امام-جمعه-بيجار--آشنايي-بيشتر-با-قران-از-وظايف-مسلمين-است
بستن   چاپ