عصر کرد
بهزيستي مريوان از بهبوديافتگان اعتياد به مواد مخدر حمايت مالي مي کند
دوشنبه 21 ارديبهشت 1394 - 10:56:58 AM
ايرنا
شيرکو بهمني  با اشاره به اهميت حمايت خانواده بهبود يافتگان مواد مخدر گفت: وقتي جواني در دام اعتياد اسير مي شود لازم است خانواده ها او را براي رهايي از چنگال اعتياد دلگرم کنند.

او عنوان کرد: بي توجهي خانواده ها و طرد فرزندان معتاد نمي تواند انگيزه اي براي بهبود اين بيماران ايجاد کند و قطعا آنها را به سمت تباهي و نابودي مي کشاند.

وي درخصوص بازگشت بهبود يافتگان به سمت مصرف مواد مخدر تصريح کرد: وقتي يک فرد معتاد اراده مي کند و بيماري خود را کنار مي گذارد بايد نکاتي را در مواجهه با اين فرد در نظر گرفت تا هرگز به سمت اعتياد باز نگردند که در اين باره نقش خانواده داراي اهميت به سزايي است.

وي خاطرنشان کرد: سرزش کردن و يادآوري گذشته افراد بهبود يافته از سوي خانواده، اثرات منفي به دنبال دارد و فرد را نااميد و دلسرد مي کند و همين امر مي تواند فرد بهبود يافته را به طرف اعتياد سوق دهد.

او با تاکيد بر اهميت ايجاد محيطي آرام براي بهبود يافته در کانون خانواده اظهار داشت: فرد بهبود يافته بسيار حساس و شکننده است و نياز دارد تا براي او محيطي آرام فراهم کرد تا دوران نقاهت را پشت سر بگذارد حالا اگر به جاي ايجاد محيطي آرام مدام گذشته او را يادآوري کنيم قطعا آرامش روحي خود را از دست مي دهد و دوباره به مواد مخدر روي مي آورد.

اين مقام مسوول گفت: يکي ديگر از عوامل مهم در بازگشت بهبود يافته به سمت اعتياد، ارتباط داشتن با دوستان و يا محيطي است که تجربه استفاده از مواد مخدر را از آنها داشته بدان معنا که اگر بهبود يافته مجدد با دوستان معتاد خود در ارتباط باشد ممکن است براي تجربه دوباره وسوسه شود.

بهمني نظارت خانواده بر معاشرت هاي بهبود يافتگان به صورت غير محسوس را مورد توجه قرار داد و افزود: بايد تلاش کرد ذهن و فکر بهبود يافته را از معاشرت هاي پر خط دور کنيم تا در برابر مصرف مواد مخدر مصون بماند.

او با اشاره به سياست هاي کلان کشوري در خصوص حمايت از افراد بهبود يافته در دام اعتياد ، يادآور شد: بهزيستي مريوان براي افراد معرفي شده به کمپ ها و انجمن هاي خود جوش ترک اعتياد در صورت مشخص شدن بهبود يافتن اين افراد، تا حدودي هزينه کمپ ها و حمايت هاي مالي فرد و خانواده نجات يافته را به عهده خواهد گرفت.

وي تاکيد کرد: يکي از شرط هاي مهم اداره بهزيستي در خصوص حمايت مالي از اين افراد و خانواده آنها اين است که زمان ترک اين افراد در کمپ ها و انجمن هاي خاص ترک اعتياد مورد تاييد کارشناسان قرار گيرد.

بهمني تصريح کرد: خانواده افراد معرفي شده به کمپ در هنگام ترک مواد، به نوعي از نظر مالي ، رواني و آسيب هاي اجتماعي مورد حمايت بهزيستي قرار مي گيرند.

وي در پايان گفت: وقتي فردي مواد مخدر را کنار مي گذارد يعني توان و اراده اي قوي دارد خانواده ها به اين توان و اراده بهاء بدهند تا جوانان دلگرم و اميدوار باشند و هيچگاه به سمت مواد مخدر حرکت نکنند، در اين راستا با انجام مشاوره هاي تخصصي مي توان زمينه ازدواج افراد بهبود يافته را نيز فراهم کرد تا با تشکيل خانواده از تنهايي و وسوسه هاي خطرناک آن رها شوند.


http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/2375/بهزيستي-مريوان-از-بهبوديافتگان-اعتياد-به-مواد-مخدر-حمايت-مالي-مي-کند
بستن   چاپ