عصر کرد
مجلس، حفظ اسرار مردم در پیام رسان ها را پیگیری می کند
شنبه 8 ارديبهشت 1397 - 09:21:43
کرد آنلاین - سنندج - رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: به دنبال طرحی هستیم تا فضای محرمانه و خصوصی بودن اطلاعات مردم در پیام رسان های داخلی به لحاظ قضایی و حقوقی از حمایت کامل برخوردار باشد.
جمشید جعفرپور روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: عدم حفظ اسرار مردم در پیام رسان های داخلی مساله ای است که دشمن با طرح آن، مردم را به عدم استقبال از این پیام رسان ها تشویق می کند.
وی افزود: مجلس شورای اسلامی در طرحی دنبال آن است تا هیچ کس نتواند به حریم خصوصی افراد در فضای مجازی و شبکه های پیام رسان ورود پیدا کند و در صورتی که اطلاعات دیگران به شکل غیر قانونی جمع آوری شود سندیت و استناد قضایی خود را از دست بدهد.
رئیس کمیسیون مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: هم اکنون پیام رسان های داخلی در بحث مسائل فنی و امنیت اطلاعات مردم مشکلی ندارند و علاوه بر آن این شبکه ها قادر به ارائه خدمات به بیش از 50 میلیون نفر هستند و این ظرفیت نیز به سرعت در حال افزایش است.
جعفرپور یادآور شد: بحث های محتوایی فضای مجازی با کمیسیون فرهنگی مجلس و موارد فنی (زیرساختی و ساختاری) آن نیز به کمیسیون صنایع ارتباط پیدا می کند اما تعیین تکلیف پیام رسان های خارجی با شورای عالی فضای مجازی است.
به گفته وی، تقویت پیام رسان های داخلی و شکستن انحصار از شبکه های خارجی به عنوان گام اول در این راستا دنبال شده و با توجه به سبک و سیاقی که وجود دارد، فکر می کنم در نهایت تصمیم بر این باشد برخی پیام رسان ها فیلتر شوند.
وی گفت: پیام رسان هایی فیلتر می شوند که می توانند اطلاعات در اختیار سرویس های جاسوسی بیگانه قرار دهند و امنیت ملی را مخدوش کنند که تلگرام بخاطر عدم همکاری در اولویت فیلتر شدن است اما زمان آن هنوز مشخص نیست.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: در این بین آنچه حایز اهمیت و مورد پیگیری است تقویت پیام های رسان های داخلی است که در این راستا تسهیلاتی هر چند ناکافی در اختیار آنها قرار گرفته و شبکه های مورد تایید کشور از پنج مورد به هفت مورد افزایش داده شده است.
جعفرپور در مورد طرح اداره سازمان صدا و سیما با اشاره به اینکه آن چیزی که ما مصوب کردیم برابر قانون اساسی و سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب است، اضافه کرد: هیچ کسی در موضوع انحصار صدور مجوز برای صوت و تصویر فراگیر با صدا و سیما باشد، مخالفتی ندارد.
وی یادآور شد: کمیسیون فرهنگی درباره اینکه صوت و تصویر فراگیر شامل چه چیزی باشد را هنوز مورد بحث قرار نداده است ولی با توجه به حوزه مصادیقی که برای صوت و تصویر فراگیر در نظر می گیریم، می تواند این شرایط تغییر پیدا کند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همچنین این مصوبه وقتی نهایی می شود که در صحن مجلس شورای اسلامی نیز به تصویب برسد.
به گزارش ایرنا، اعضای کمیسیون فرهنگی روز پنجشنبه به استان کردستان سفر کردند، در این سفر سه روزه برنامه های مختلفی از جمله نشست با نخبگان حوزه های فرهنگی، اجتماعی، هنری و سیاسی استان، بازدید از طرح های عمرانی و فرهنگی، حضور در نماز جمعه شهرستان ها و دیدار با روحانیون، ائمه جمعه و شخصیت های فرهنگی استان در نظر گرفته شده است.
کردستان سومین استانی است که اعضای کمیسیون فرهنگی به آن سفر می کنند، هدف از این سفرها در جریان قرار گرفتن اعضای این کمیسیون از دغدغه ها و مشکلات فرهنگی استان های مختلف است.
3034/9102

http://www.Kurd-Online.ir/fa/News/22892/مجلس،-حفظ-اسرار-مردم-در-پیام-رسان-ها-را-پیگیری-می-کند
بستن   چاپ